Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Az is lehet, hogy addigra eljutok a forrasztásig a RC autó átalakítással.
Idézet: „Iszunk bort meg eszünk virslit és lessük a tévét.” Van annál sokkal jobb is: Páleszt iszunk és írunk marhaságokat a fórumra Aztán meg könyörgünk a modiknak, hogy töröljék ki...
Nah megy ez.
Most kaptam egy fincsi kajszibarack párlatot, de ha jobban körbenézek, találok még 52-es szilva HP-t is. Csak Asszonnyal nem szoktam inni, más vállalkozó meg eddig nincs. Idézet: Meséltem a barátomról? Aki mindig csak fél mondatokban beszél. Az egyik mondata: Van az a pénz, ... „Aztán meg könyörgünk a modiknak, hogy töröljék ki...” A hozzászólás módosítva: Dec 28, 2012
Idézet: „Páleszt iszunk és írunk marhaságokat a fórumra . Aztán meg könyörgünk a modiknak, hogy töröljék ki...” Úgy legyen. Akkor már most kezdjetek el gondolkodni a mondandón. Idézet: „Akkor már most kezdjetek el gondolkodni a mondandón.” Indításnak jó lesz, hogy sok boldog névnapot?
Odáig rendben van, hogy iszunk bort, meg eszünk virslit. De mi a fenének lesnénk a tévét?
Ne haragudj Gafly mester, de úgy érzem, ezt nem a legkompetensebb ember írta. Persze jónak jó ötlet. (...de én nem támogatom, és nem is élek a lehetőséggel.)
A zasszony kapott egy szilikonos kuglóf formát és ki kellett próbálni. Egy foszlós csavart-kavart tésztájú lett az első áldozat. Mindjárt el is fogy, mert megtelt kalácsillattal a lakás és az íze is mennyei!
Ez nagyon jól néz ki (mindjárt vágok egy szeletet, mert én is ilyet csináltam Nálunk nagyon menő a kakaós, meg a fahéjas, persze nem teflonosban, csak cserépben) jó étvágyat!
Igen! Itt van. 22 éves gyönyörű ifjú hölgy. Született dec. 26-án. Egyetemista. Mellesleg kiváló törzsi hastáncos. Megtekinthető dec. 30-án Bpesten a Kuplung nevű műintézményben. VII-ker. ha jól tudom.
Mi is. Ha kettesben leszünk, lesz más is.
Nem! VI. kerület, Király u. 46
Bővebben: Link
Pont a Király utca a két kerület határa. A páros oldal valóban hatodik, teljes hosszában...
A szilveszteri unaloműzés megoldva 2 nagyon jó barátommal(volt ált. iskolai osztálytársaim) megyünk ki vidékre fellőni ezeket.
Járt már valaki közületek úgy, hogy Karácsony közelettével csomagot küldetett magának és még jelenleg se érkezett meg? Csak azért kérdem mert most így jártam egyik fórumtársunkkal kapcsolatosan. 4x voltam már a postán...
Nekem a karácsony előtti csomag , (NYÁK volt benne) most jött meg , mármint tegnap délután, szerintem még 1 napíg reménykedhetsz, de utána posta -> felháborodás, és ilyen dolgok elkerülése érdekében, minden csomagot, levelet, ajánlottként adj fel.
Aham, ez start+ ként lett feladva elvileg dec.20-án. Hát remélem legkésőbb szilveszterre megjön az a 1.5kW-os toroid. Nem volt olcsó. Ez idegesít.
Praktikusan szerintem 2013 Január 3.-án, szerdán fog megjönni.
Postára minek is mennél, felháborodni??? Az ajánlott sem gyorsabb, csak talán kevésbe veszik el...
3-án, az csütörtök.
A hozzászólás módosítva: Dec 29, 2012
Az ajánlott és a csomag is Könyvelt küldemény, vagyis van azonosító száma.
Ajánlott maximum 2Kg lehet míg a csomag akár 30 is... A feladószelvényen lévő azonosító szám alapján bármelyik postán lekérdezhető, hogy hol van éppen a csomag/levél. IPH rendszer, a posta is halad még ha elég lassan is...
Ugyanígy vagyok most én is. 8 napja várok egy csomagot, és nem jön meg
Tudom, előveszitek az 1000 db-os puzzle-t
Ilyesmit még nem lehet vásárolni , csak holnap :S
Idézet:
"A rendelet meghatározott időszakban, december 28-a és 31-e között a II. pirotechnikai osztályba tartozó kis tűzijátékok birtokolását, valamint december 31-én 18.00 óra és január 1-jén 06.00 óra közötti felhasználását is megengedi. "
Hoppácska! Akkor ülök autóba, megyek venni!!!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |