Fórum témák
» Több friss téma |
A két soros kis valami a körön belül valószinőleg hőpatron ami túl nagy áramfelvétel esetén szakad, a többi szürés
Újabb kérdésem lenne
Egy régi lámpában volt ez a fényerőszabályzó, és szeretném tudni hogyan működik (pl. minek bele graetz?), és hogy tudnám-e használni 4db 50W-os halogén izzó szabályzására (mint egy dimmert)?
Ajánlani tudom ezt és az azt megelőző hozzászólások elolvasását!
Tudom hogy nem tesz jót neki, romlik a hatásfok meg ilyenek, de engem csak az érdekel, hogy tudjam a fényerőt szabályozni Ezért érdekelne az, hogy hogyan tudom kideríteni hogy maximum hány W-ot tudok szabályozni ezzel az áramkörrel (milyen értékeket, alkatrészeket nézzek meg, ilyesmik)
javítsatok ki, ha rosszul tudom , de szerintem a triac terhelhetőségén múlik, megnézed a triac adatlapját, mekkora terhelést bír ki, ... ha jól látom peched van mert orosz a cucc, így egy kicsit nehezebb
üdv
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi, hogy az ilyen típusú kijelzőket hogy hívják? (és ha valaki tudná, hogy hol lehet ilyet kapni Budapesten, akkro azt is megköszönném) - Üdv!
szia!
ezt nixe csőnek hívják...........
Köszi szépen a gyors választ, már csak fel kell hajtanom párat!
Sziasztok!
Nem alkatrészre vagyok kíváncsi, hanem kompletten az egészre, hogy ez milyen típusú erősítő, és nagyon jój lönne egy kapcsolási rajz is róla! Amúgy 4-4 db BD249-50C a végtranyója oldalanként meg még 243-44-es meghajtók.
Sziasztok,tudna e nekem valaki valahonnan passzolni kepeket kondikrol?mert az az lemyeg hogy nem tudok nehany fajtat megkulonboztetni,elore is koszi
inkább te mutas képet, hogy mit nem tudsz...
Hali
A PCM2706-os IC-t sehol sem találom. Valaki tudja mivel lehet helyettesíteni vagy hol lehet kapni? Köszi szépen
BT136 600D helyett használhatok BT136-800E-t?
Meg K3020P helyett valami mást innen: http://baziselektronika.uw.hu/termekek.php?menu=20 ?
Sziasztok!
Van egy SOT-23-5 tokozású DC-DC átalakító, ami sajnos elfüstölt, a tetejére az volt írva, hogy: SDFB , az aljára meg az, hogy: ARB .A kérdésem az lenne, hogy ez helyett mit lehetne használni, meg hogy a kimeneti feszültsége mennyi lehetett?A bekötését naggyából lerajzoltam.
Üdv. Mindenkinek!
Bass gitár erősítőt javítok és van benne egy DIL 8-as tokozású ic. (Bemenet után van egy TL072CN műv. erősítő és ez következő a sorban) 2120D JRC5004B Ez az összes felirat rajt. Valaki tudna nekem segíteni hogy ez milyen alkatrész? Javításhoz, kiméréshez jó lenne tudni róla valamit. Segítségeteket előre is köszönöm.
Yes! Ez az! Ezt kerestem. Alldatasheet a barátom!
Köszi Medve.
Sziasztok.
Láttam,hogy már más forumos emberkéknek is volt ilyen problémája,de sajnos a megoldást nem találtam meg. A gondom egy 5P08C3-as alktrész,amibe szeretnék uj adatot irni(8lábu,24cxx-nek néz ki) Vajon milyen égetövel és programmal kellene?
Ha C-s sorozat, akkor az csak egyszer írható, tehát csak a cseréjével, és egy másik, már megírt behelyezésével tudod módosítani a programját. (Legalábbis én így tudom.)
Hogy milyen égető és progi kell hozzá, abban viszont nem tudok segíteni, sajnos.
Helló!
Szeretném emgtudni egy Pár alkatrészemről, hogy mik is azok. De sejtésem már van. (kondik)
ÉS a kérdésem még az lenne, hogy mégis milynen kondik?
elnevezésük. vagy a kapacitásuk.
Pl. a 2A104J jelzésű az 100nF-os. A zöldek valószínűleg kerámiák.
A nagy fehér kondikon rajta vannak az értékek...típusuk: MKP (műanyag dielektrikumú fóliakondenzátor) A kis fehéres-vajszínű téglatest alakúak pedig sorban 0,22 uF; 0,47 uF; 0,1 µF értékűek és 100 voltosak, kivéve a középső oszlop legalsó tagját, az 250 voltot visel el maximálisan.
Ha tud valaki, segítsen legyetek oly szívesek, alkatrészeket rendelgetek a netten keresztül csomagküldő szolgálat utánvétel, hozza a csomagot a https://www.hqvideo.hu/arlista.html - tud e valaki még ilyen típusú üzletet, ha elküldenétek a címet, megköszönném, mert itt nem találok egy pár típust, ami kellene.
Lomex, kontha és chipcad.
Ezeket tömöm manival....
Köszi (kontha és chipcad) url jét nem tudnád elküldeni a goglében van egy milió cim
|
Bejelentkezés
Hirdetés |