Fórum témák
» Több friss téma |
Decemberben írtam nekik, azt írták vissza hogy január 3. hetére várható. De azóta mar volt a rendelésnél 4., 5. hét is.
Most ezt írja: A standard szállítási idő 3 hét. Az áru a visszaigazolt kiszállítási dátumra vár. @lalibatyo Nézegettem már azokat is, de nem tudom hogy elég e lenne az hozzá és hogyan tudnám egy 4,9cm-es átmérőjű nyákra felszerelni úgy hogy 3db elférjen egymás mellett. Meg így drótokkal kellene átkötni a nyákról a hűtőcsillagra a tápfeszt. Ez meg nem lenne valami esztétikus, spot lámpába mennek majd bele.
Üdv!
Az érdekelne, hogy létezik-e olyan tüskesor (anya és apa is) ami 230V 100-200W esetén is működőképes marad vagyis nem üt át, nem olvad meg stb.? Érintésvédelmi szempont nem lényeges. Előre is köszönöm.
Ezek erre vannak kitalálva.
Ezeket pl. merném erre használni: Bővebben: Link Bővebben: Link
A sima - 1 raszteres - tüskesor is megfelel, ha a biztonság kedvéért kihuzigálod minden második lábát és kettesével párhuzamosan kötöd (a kétsorost használtam már így panelek közti átvezetésre, 10 éve nincs vele gond)
Köszönöm szépen a válaszokat. Elfelejtettem azt mondani, hogy nekem a következő konstrukcióra lenne szükségem: két anya dugaszt kellene csatlakoztatnom tüskesorral egymáshoz. Erre is van megoldás? Nem igazán találtam ilyen erősáramú szimmetrikus tüskesort aminek mindkét oldalát be lehet dugni az anyába. Remélem érthető amire gondolok.
Egész pontosan a következőről lenne szó: 2db Aljzat + 1db összekötő tüskesor méretre vágva. A másik gond az, hogy az anyáknak szimmetrikusnak kell lenniük mivel fordítva is csatlakoztatni kell lehessen őket. Egyfajta unipoláris -jobb szó nem jut eszembe- csatlakozót kell képezzen.
A hozzászólás módosítva: Jan 18, 2013
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy hol lehet BP-n belül 250k log potikat venni? Lehetőleg nagyházasat, minőségit. Gitárba kellene, hangszerboltokban meg ilyen helyeken kapni is, nem ritkán 2000-ért darabját.. Ha azt nézzük, hogy a lomexben 71ft+áfa egy poti nagykeráron...
71 Ft-os potit nem tennék gitárba (se). Ami pedig 2000 Ft, lehet, hogy jó fajta, és annak bizony ennyi az ára. Nézz körül a TME, vagy FDH, vagy SOSELEKTONIC oldalakon
Én se tenném bele, egy az, hogy nem kapható 250k értékben szinte sehol poti, kettő az, hogy borzalmasan el vannak szállva az itthoni árak. A nagy ámerikában ~700 forintnyi dollárért vihető haza az eredeti fender potméter.
Idézet: „nem kapható 250k értékben szinte sehol poti,” Nyilván megnézted a három céget: Bővebben: Link Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Jan 18, 2013
Még valóban nem néztem meg, de köszönöm a linket.
Sziasztok.
Egy Acer Travell Mate 5720 -as notebookot javítok. Sajnos táprészben a P-FET páros meghalt (zárlatos) és keresem a helyettesítőjét. ( Kiforrasztás után nem fütyült a tápegység zárlatvédelme továbbiakban ) Nem fontos a tokozás sem, de lehetőleg SO IC 8 legyen, illetve a paramétereknek megfeleljen, vagy az sem baj, ha nagyobb tűrést tud. A FET(-ek) feliratainak (4474, 4456) kinyomozása után Si4474DY Si4456DY típusadatokat dobta az internet.
Szia. Köszi a tippet, nem is figyeltem, hogy egy logó is van az IC-n és ez pont ugyan az!
Köszi a kérdést, így fényképre nincs is szükség. Még egyszer köszi.
Ezeket viszont itthon nemigen fogod tudni beszerezni, ráadásul már a gyártó oldalán sem szerepelnek, szóval valószínűleg már nem is gyártják. Érdemes az ebay-en szétnézni, általában 5-10-20-as pakkokban árulnak ilyesmiket, talán még tolerálható pénzért, esetleg a felesleget kiárulni apróhirdetésben. Vagy lehet helyettesítőt vadászni. Pl. Bővebben: Link Bővebben: Link
Ezt már sejtettem, ezért is kérdeztem, hogy milyen hettesítőt lehet alkalmazni.
Amit linkeltél biztos hogy jó lesz?
Sacc/kb. A 8736 szerintem elég jó a 4456 helyére, a 7821 kicsit necces a 4474 helyére.
Ha 2-3 Volttal kapcsolgatják a FET-eket, vagy nagyon gyenge a FET-ek meghajtása és magas a freki, akkor lehet gond, mert pár tized Volttal magasabban nyit. Az az igazság, hogy nehéz ezekhez a fajta FET-ekhez tökéletes cseredarabot találni, pláne, hogy itthon szinte csak az IRF cuccait lehet értelmesen beszerezni, abból is csak néhány fajtát, nagyrészt a régebbieket. Én biztosan belepróbálnám, aztán ha nagyon melegszik, akkor "újratervezés".
Sziasztok!Kellene nekem egy olyan inverter ami12v input/500tól-1000v-ig outpura képes valamint minimum 500w-ot bírjon.Ha lehet ne csillagászati összeg kategóriba essen.A válaszokat előre is köszönöm!
Üdv. Saajooe
Hello.LM-386-4 es ic-t hol tudok venni?Anyi a különbsége az 1,2,3 tól,hogy ez 12v-18v között műkszik.A válaszokat előre is köszönöm!
Üdv.Saajooe
Köszönöm a valaszt. akkor inkább beszerzek egy masik ugyanilyen alaplapot, amiböl a szükséges alkatrészeket kitudom termelni.
Ha gyors vagyok akkor kettő ross zhoz is hozzá tudok jutni. A hozzászólás módosítva: Jan 21, 2013
Koszonom a valaszokat de sajnos nem tudtam kinyitani.Zsombika
Sziasztok!
DS2405 IC-t keresnék,TO-92 vagy SOT-223 tokozásban.Gyártásban már nincs,hazai forgalmazó már nem tud szállítani, alibaba és társai helyekben nem igazán bízok,bár meglehet,hogy alaptalanul. Előre is köszönöm a segítséget! |
Bejelentkezés
Hirdetés |