Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vásárlás, hol kapható?

Témaindító: Gamo, idő: Okt 14, 2005
Témakörök:
Lapozás: OK   216 / 440
(#) johny999 válasza _vl_ hozzászólására (») Jan 16, 2013 /

Decemberben írtam nekik, azt írták vissza hogy január 3. hetére várható. De azóta mar volt a rendelésnél 4., 5. hét is.
Most ezt írja: A standard szállítási idő 3 hét. Az áru a visszaigazolt kiszállítási dátumra vár.

@lalibatyo
Nézegettem már azokat is, de nem tudom hogy elég e lenne az hozzá és hogyan tudnám egy 4,9cm-es átmérőjű nyákra felszerelni úgy hogy 3db elférjen egymás mellett. Meg így drótokkal kellene átkötni a nyákról a hűtőcsillagra a tápfeszt. Ez meg nem lenne valami esztétikus, spot lámpába mennek majd bele.
(#) szamóca hozzászólása Jan 16, 2013 /

(#) CIROKL válasza szamóca hozzászólására (») Jan 16, 2013 /

Na itt lehetne válogatni .
(#) szamóca válasza CIROKL hozzászólására (») Jan 16, 2013 /

Meghiszem azt! Csak Japán messze van.
(#) nagy_david1 hozzászólása Jan 17, 2013 /

Üdv!
Az érdekelne, hogy létezik-e olyan tüskesor (anya és apa is) ami 230V 100-200W esetén is működőképes marad vagyis nem üt át, nem olvad meg stb.? Érintésvédelmi szempont nem lényeges. Előre is köszönöm.
(#) zolika60 válasza nagy_david1 hozzászólására (») Jan 17, 2013 /

Ezek erre vannak kitalálva.
(#) _vl_ válasza nagy_david1 hozzászólására (») Jan 17, 2013 /

Ezeket pl. merném erre használni: Bővebben: Link Bővebben: Link
(#) Sebi válasza nagy_david1 hozzászólására (») Jan 17, 2013 /

A sima - 1 raszteres - tüskesor is megfelel, ha a biztonság kedvéért kihuzigálod minden második lábát és kettesével párhuzamosan kötöd (a kétsorost használtam már így panelek közti átvezetésre, 10 éve nincs vele gond)
(#) nagy_david1 hozzászólása Jan 17, 2013 /

Köszönöm szépen a válaszokat. Elfelejtettem azt mondani, hogy nekem a következő konstrukcióra lenne szükségem: két anya dugaszt kellene csatlakoztatnom tüskesorral egymáshoz. Erre is van megoldás? Nem igazán találtam ilyen erősáramú szimmetrikus tüskesort aminek mindkét oldalát be lehet dugni az anyába. Remélem érthető amire gondolok.
(#) nagy_david1 hozzászólása Jan 18, 2013 /

Egész pontosan a következőről lenne szó: 2db Aljzat + 1db összekötő tüskesor méretre vágva. A másik gond az, hogy az anyáknak szimmetrikusnak kell lenniük mivel fordítva is csatlakoztatni kell lehessen őket. Egyfajta unipoláris -jobb szó nem jut eszembe- csatlakozót kell képezzen.
A hozzászólás módosítva: Jan 18, 2013
(#) petemazi hozzászólása Jan 18, 2013 /

Sziasztok!
Tudja valaki, hogy hol lehet BP-n belül 250k log potikat venni? Lehetőleg nagyházasat, minőségit. Gitárba kellene, hangszerboltokban meg ilyen helyeken kapni is, nem ritkán 2000-ért darabját.. Ha azt nézzük, hogy a lomexben 71ft+áfa egy poti nagykeráron...
(#) qvasz2 válasza petemazi hozzászólására (») Jan 18, 2013 /

71 Ft-os potit nem tennék gitárba (se). Ami pedig 2000 Ft, lehet, hogy jó fajta, és annak bizony ennyi az ára. Nézz körül a TME, vagy FDH, vagy SOSELEKTONIC oldalakon
(#) petemazi válasza qvasz2 hozzászólására (») Jan 18, 2013 /

Én se tenném bele, egy az, hogy nem kapható 250k értékben szinte sehol poti, kettő az, hogy borzalmasan el vannak szállva az itthoni árak. A nagy ámerikában ~700 forintnyi dollárért vihető haza az eredeti fender potméter.
(#) qvasz2 válasza petemazi hozzászólására (») Jan 18, 2013 /

Idézet:
„nem kapható 250k értékben szinte sehol poti,”

Nyilván megnézted a három céget:
Bővebben: Link
Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Jan 18, 2013
(#) petemazi válasza qvasz2 hozzászólására (») Jan 18, 2013 /

Még valóban nem néztem meg, de köszönöm a linket.
(#) zolika60 válasza petemazi hozzászólására (») Jan 18, 2013 /

A HEStore-ban is van.
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Jan 20, 2013 /

Sziasztok.

Egy Acer Travell Mate 5720 -as notebookot javítok. Sajnos táprészben a P-FET páros meghalt (zárlatos) és keresem a helyettesítőjét. ( Kiforrasztás után nem fütyült a tápegység zárlatvédelme továbbiakban ) Nem fontos a tokozás sem, de lehetőleg SO IC 8 legyen, illetve a paramétereknek megfeleljen, vagy az sem baj, ha nagyobb tűrést tud.

A FET(-ek) feliratainak (4474, 4456) kinyomozása után Si4474DY Si4456DY típusadatokat dobta az internet.
(#) _vl_ válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jan 20, 2013 /

Mind a két cucc, amit belinkeltél, N-FET.
Továbbá 4456 és 4474 felirattal más FET is létezik a világon: AO4456 AO4474.
Nem akarnál egy jó minőségű fényképet készíteni, amin látszanak a feliratok?
(#) _ampervadasz_ válasza _vl_ hozzászólására (») Jan 20, 2013 /

Szia. Köszi a tippet, nem is figyeltem, hogy egy logó is van az IC-n és ez pont ugyan az!

Köszi a kérdést, így fényképre nincs is szükség.

Még egyszer köszi.

Ezeket viszont itthon nemigen fogod tudni beszerezni, ráadásul már a gyártó oldalán sem szerepelnek, szóval valószínűleg már nem is gyártják. Érdemes az ebay-en szétnézni, általában 5-10-20-as pakkokban árulnak ilyesmiket, talán még tolerálható pénzért, esetleg a felesleget kiárulni apróhirdetésben. Vagy lehet helyettesítőt vadászni. Pl. Bővebben: Link Bővebben: Link
(#) _ampervadasz_ válasza _vl_ hozzászólására (») Jan 20, 2013 /

Ezt már sejtettem, ezért is kérdeztem, hogy milyen hettesítőt lehet alkalmazni.

Amit linkeltél biztos hogy jó lesz?

Sacc/kb. A 8736 szerintem elég jó a 4456 helyére, a 7821 kicsit necces a 4474 helyére.
Ha 2-3 Volttal kapcsolgatják a FET-eket, vagy nagyon gyenge a FET-ek meghajtása és magas a freki, akkor lehet gond, mert pár tized Volttal magasabban nyit.
Az az igazság, hogy nehéz ezekhez a fajta FET-ekhez tökéletes cseredarabot találni, pláne, hogy itthon szinte csak az IRF cuccait lehet értelmesen beszerezni, abból is csak néhány fajtát, nagyrészt a régebbieket.
Én biztosan belepróbálnám, aztán ha nagyon melegszik, akkor "újratervezés".
(#) saajooe hozzászólása Jan 21, 2013 /

Sziasztok!Kellene nekem egy olyan inverter ami12v input/500tól-1000v-ig outpura képes valamint minimum 500w-ot bírjon.Ha lehet ne csillagászati összeg kategóriba essen.A válaszokat előre is köszönöm!
Üdv. Saajooe
(#) saajooe hozzászólása Jan 21, 2013 /

Hello.LM-386-4 es ic-t hol tudok venni?Anyi a különbsége az 1,2,3 tól,hogy ez 12v-18v között műkszik.A válaszokat előre is köszönöm!
Üdv.Saajooe
(#) _ampervadasz_ válasza _vl_ hozzászólására (») Jan 21, 2013 /

Köszönöm a valaszt. akkor inkább beszerzek egy masik ugyanilyen alaplapot, amiböl a szükséges alkatrészeket kitudom termelni.
Ha gyors vagyok akkor kettő ross
zhoz is hozzá tudok jutni.
A hozzászólás módosítva: Jan 21, 2013
(#) zsombika hozzászólása Jan 22, 2013 /

Koszonom a valaszokat de sajnos nem tudtam kinyitani.Zsombika
(#) kadarist válasza zsombika hozzászólására (») Jan 22, 2013 /

Szia!
Mit nem tudsz kinyitni?
(#) zsombika válasza kadarist hozzászólására (») Jan 22, 2013 /

Egzsyeruen a valasyokat nem talalom
(#) promise hozzászólása Jan 22, 2013 /

Sziasztok!
DS2405 IC-t keresnék,TO-92 vagy SOT-223 tokozásban.Gyártásban már nincs,hazai forgalmazó már nem tud szállítani, alibaba és társai helyekben nem igazán bízok,bár meglehet,hogy alaptalanul.
Előre is köszönöm a segítséget!
(#) zolika60 válasza kadarist hozzászólására (») Jan 22, 2013 /

Mire szeretnél válaszokat? Ha például használnád a válaszgombot amikor írsz legalább tudhatnánk, hogy kinek és mire.
Következő: »»   216 / 440
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem