Fórum témák
» Több friss téma |
Üdv!
A Thomson 32WM402-esben van-e gyerekzár? Ha igen, hogyan működik? Köszönet előre is!
Üdv.
Thomson 32WM402 (ch. ETC210) TV hogyha gyerekzárban van, akkor folyamatosan villog a készenléti led. Oldás Távirányítón stby (kikapcs) gomb tartósan (legalább 10sec.-ig) nyom.
Tiszteletem uraim volna 1 hatalmas problémám kaptam ismerősömtől 1 thomson tv csak annyi a baja, hogy belenyult a servizmenübe valamit elnyomott és azóta csak ki be kapcsolgat lehet erre valami gyógyír ??
hello, lenne egy thomson 28df172 / itc008 as tv... megy minden, eppen csatornat nem kap. valakinek valami otlete? elore is kszi
Válasz a te stílusodban: tuner?,33V?,szivesen...
hehe, koszi. passz, tunert meg nem csereltem, 33v mire gondolsz? hol merjem?
rajottem asszem, tuner 9 es lab. A hozzászólás módosítva: Okt 12, 2012
Üdv
Volna egy kérdésem, van egy Thomson ( 42JH68E vagy 476/ICC21) proj. tvm s nem lehet bekapcsolni csak a készenléti led villog rajta. Javítható a hiba és érdemes javítani vagy kuka??? Választ köszönöm
Szerintem ez ennyi információból nem eldönthető.
Szia!
Milyen hibakódot villog a TV? Számold meg a villanásokat,és írd ide le.Ez egy elég komoly készülék,nem lehetett olcsó annak idején.Szerintem mindenképp nézesd meg egy szakival.Nem az eldobós kategória. István
Szia
A tv ha jól számoltuk hatot villant
Kis segítség kellene a szakiktól....thomson 28dr400 tv-nél próbál bekapcsolni és 2-2 szünet -villog szerintem:I2C Bus2 data line ist auf low!!!
Hol is keresgéljek???Előre is köszi a korrekt gyors választ. A hozzászólás módosítva: Dec 10, 2012
miután 2,3x nem indul villogja a 45-ös hibát?????Ötlet esetleg?Üdv
Hála és köszönet, itt tényleg szépen elemzi a dolgot....az RV545-öt nem lelem a panelen ?
A hozzászólás módosítva: Dec 10, 2012
Mögvan, kiiktatva rv545 660ohm ,hibakód 47 jön. Mindjárt kukkolom mi is az....
NDF bit problem ????na és ez miféle szerzetű hibakód????Help.. A hozzászólás módosítva: Dec 10, 2012
A fő hiba okozókat megmérted már? Pl: sorvégtranzisztor,diódák,védő ellenállások...?Addig,míg ezeken nem mentél végig,ne nagyon iktatgass ki a védelemből alkatrészeket!NEM így szoktunk TV-t javítani! A 47es kód egy "általános eltérítési hiba".Sok sorvég és táp alkatrész okozhatja.
István
Sorvégtranya jó kiszedtem,mértem.5-6 kondit cserélni kellett táprészen,diódákat átnéztem nem találtam halott egyedet....
Sziasztok!
Thomson 29 DF 25E S, TIP:448/ICC 17 EN 50 Hz készülékről van szó. Bekepcsol majd magátol ki, kis idő múltán újra be lehet kapcsolni megismétlődik a jelenség. Megint várunk 5-10 percet bekepcsoljuk és működik. A villogás 3, 9 és még elég sokat villan, 34-et kb. Jól számoltam a villogást, vagy másként kell! A VRC mindíg bekapcsolt álapotban lettek kihúzva, bedugva. Segítséget kérek! Érdemes-e költeni rá? Köszi!
Nagy valószínűséggel a sorkimenőt kell kicserélni. Át kell gondolni. Újan kb. 7 ezer, de lehet elfekvőben 1-2 tv szerelőnél féláron. Mivel az lcd-k javítása nem egyszerű és nem olcsó, ezért nem árt otthon egy tartalék tv. Ha nincs lcd jelenleg, akkor ez a javítás olcsóbb, mint egy új tv.
Köszi a gyors válasz!
Nincs lcd-m ezért az utolsó mondatot nem igazán értem. Esetleg rajzot tudnál küldeni erről a készülékről? Köszi! Tibi
Hello!
Nézd át a sorvégfok és a tápegység forrasztásait,az eltérítő csatlakozót is,mindkét végén.A TV-d egy ICC17-es sasszival szerelt gép.Ezt beguglizva megtalálod a szervizmanualt,abban benne vannak a hibakódok jelentései. István
Szia!
Az ICC17 rajza: Bővebben: Link
Helló mindenki
1 ojyan problémám lenne,hogy ujra szeretném programozni egy 22w04 eeprom ot de nem tudom mijen kapcsolás lenne jó hhozzá. Próbáltam már 1 párat de nem igazán sikerült vele mit kezdeni pl:ez Bővebben: Link esetleg tudnátok ebben segíteni ? előre is köszönöm !
Csak azt akartam írni, hogy a javítás lehet hogy olcsóbban jön ki, mint venni egy új lcd tévét.
De ha veszel is egy új lcd tévét valamikor, akkor sem kell ezt a régit kidobni, mert még jól jöhet valamikor (működőképesen).
Azt elfelejtettem írni, hogy 1 Thomson 28DF17E tipusú tv-nek az eepromja amit szeretnék frissíteni!
Üdv! van egy Thomson 26lb040s5ös lcd tv-ém összeakartam kötni a dvd-vel de scart csatlakozonál nem érzékeli a jelet(ezt irja ki) az s video kiimenet szép képet ad de nincs hang akármit csinálok nem lesz hangja. van valami tippetek mi lehet a baja?? ( 3 dvd lejátszon is kiprobáltam mindig ez volt)
Az S-video kábel nem viszi át a hangot, ezért nem szól a tévé.
az oké de tudod van melette 2 másik is ami egy piros és fehér ami sztem a hangot vinné s be is kötöttem ugy (l,r)
meg van rajta olyan átvitel is hogy cmp ahoz is elég a három kábel (pb,pr,Y) vagy ahhoz kell még külön audionak is kábel?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |