Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Tranzisztorok helyettesítése
Üdv!
Van egy régi tirisztoros ruszki akkutöltőm. Azonban a képen látható tranzisztorok megadták magukat és szeretném helyettesíteni őket, de semmit nem tudok róluk. Se típus, se polaritás, se bekötés. Tud valaki róluk valamit?
na itt van a tokozás
jobb scanelést is láttam már de nagyon régi a rajzom remélem azért tudod használni :wave:
Hali.
SSS4N60B-t mivel lehet helyetesiteni? Segitséget elöre is köszönöm.
Köszönöm a segítséget, más vonalon ugyanezt javasolták és bevált.
Ird fel magadnak, hogy lomex.hu.. ha felregisztrálsz az mégjobb, és nagyon jo a listájuk és a honlapjuk.
Neked is ajánkom a lomex lapját és ott találsz rettenetes mennyiségü N fet et, paraméterekkel együt.
Ezeket találtam,amiket nálunk is lehet kapni:
IRF9540 IRF 9610 IRFD 9024 IRFD 9120 Szerinted melyik lenne a legalkalmasabb?
hello mindenki
olyan kérdésem lenne hogy van 1 villámcsapott routerem.van ebben egy B 1202 tranzisztor aminek a középső lába nincs beforrsztva, elvan vágva. kérdés mi ennek a szerepe és mivel lehetne helyettesiteni? elöre is köszi
2sb1202 ként próbáld keresni..
a középső láb nincs, akkor a hátulja(tok) lesz a középső szerintem üdv
igen igen ez az én is megtaláltam ha ezt kicserélem feltámadhat poraibol. villám sujtott és nagyon melegszik.
egyébként aug. 20.-án ment tönkre társaival tv, digi beltéri+fej, számitógép, wlanos internet, mosógép stb. megprobálnám javitani mielótt kiköltekeznék van egy video kártyám amin van hasolo alkatrész ugyanugy hiányzik a középső lába
Ha itt vagy mond már + hogy hol a csudában találtad ezt az izét.
izé= 1. n mosfet 600v 2. b osztályu opto vagy hol lakik ez ????????????
az álltalad megadott cim nem olvasható ....hibás ... igy nincs ötletem :nemtudom:
Jujjjjjjjjj kedves moderator.ill. rendszergazda... nem tudom mi a csuda történt de kb 7 választ küldtem el és egyik se a helyére került ..... Azért megnézem mert lehet hogy az én gépemen ven a hiba, bár nem szokása. Kérlek nézzetek utána ti is a log ban . köszönet kocici17.
Most én sem érem el,de találtam egy másik linket
Pill .keresem a lomex.hu-n ...."N mosfet"
a lábak másodlagosak.
Ird be a lomex.hu ---transistorok---fet---npn--- hez hogy mosfet és 1 nagy rakás van a "pdf"-el együtt
Bármely azopnos paraméter jo . a tokozás másodlagos.
Ezek közül egyik sem megfelelő szerinted?
IRF9540 IRF 9610 IRFD 9024 IRFD 9120 Mert a Lomexből csak rendelni tudnék.A ret-ben tudok venni.A tokozás is fontos lenne, mert smd-t nem szeretnék forrasztani és a hűtés is jobb lenne.Délután már kerestem.Csak azért kérdezem,mert nem vagyok benne biztos,és szeretnék elsőre jót venni.
Pill ismét itt vagyok és máris utánna nézek.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |