Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » TV hiba, mi a megoldás?
Lapozás: OK   759 / 1273
(#) samsungtv válasza Inhouse hozzászólására (») Jan 30, 2013 /

Szia
Köszi a hasznos linkeket téleg jók.Át is tanulmányoztam.
Most legalább tok minden a tv ről.Egyébként a Tv-hez adott alap felhasználói kézikönyv semmit nem ér,legalább is ami fontos lett volna az nincs benne.(pl szoftver friss.stb)Az online kézikönyv jobb.
A hozzászólás módosítva: Jan 30, 2013
(#) ligyakeli hozzászólása Jan 30, 2013 /

Hi kabtam 1 nordmende tvét javításra a kérdésem az lenne, ha bedugom az antenát egy pillanating jó a hang utána elkezd sisteregni de erösen utána kiaz antena bedug 1pill jó utána megint sistergés ja a hűtöborda majdnem forró ha tudtok segíteni megköszönöm üdv ligyakeli az ic TDA7253 a tv nordmende galaxy63 tx91 imc 501/63 Tudna valaki segíteni?
(#) BarnaPili válasza ligyakeli hozzászólására (») Jan 30, 2013 /

Szia!

Melyik hűtőborda forró?A hangnorma jó?Kocogtatásra nem jön helyre?TX91 kottaInnen le tudod tölteni a rajzát.Az audio IC környékén nézd meg az elkókat melegítésre nem jön-e helyre!Hajszárítóval,szépen óvatosan.Az SFE-k cseréje is bejátszhat,bár RFT Colotron óta nem nagyon cseréltem.Kicsi barna 3lábú alkatrészek,6,0 és 5,5 felirattal.
István
Ui: Nem ugrik be stereo hangra,és azért sistereg?Távval próbáld meg átkapcsolni mono hangra.
A hozzászólás módosítva: Jan 30, 2013
(#) ligyakeli válasza BarnaPili hozzászólására (») Jan 30, 2013 /

Köszi megprobálom amit irtál a hütöborda az antennabemenet melett van kb 8x4-es ha megmozgatom vanhogy nem sistereg annyira de igen meleg ez egy 11lábu ic azthiszem ez a sztereoic üdv ligyakeli
(#) deccser válasza kocici17 hozzászólására (») Jan 30, 2013 /

Köszönöm a tippet, most értem haza a melóból. Később kiforrasztom, és lemérem. Köszönöm a gyors hozzászólást !
(#) kocici17 válasza deccser hozzászólására (») Jan 31, 2013 /

Ok befigyelek a nap folyamán többször.
(#) erich1983 hozzászólása Jan 31, 2013 /

Helló.Lenne egy fent említett TV.Az a gond vele,hogy csak akkor kapcsol be ha tartom az indító gombot.Ha elengedem rögtön kikapcsol.A táp részen volt két puffadt kondi 160µF/200v és 22µF/160V kicseréltem,de nem javított a helyzeten.valakinek valami ötlete,ami után elindúlhatnák.Előre is köszönöm.

Na mi a helyzet??
(#) kadarist válasza erich1983 hozzászólására (») Jan 31, 2013 /

Szia!
Mi a készülék típusa?

Videoton TS3361 a tipusa.

Ha hosszan nyomod a bekapcsoló gombját, akkor be kellene kapcsolnia, ha mégsem, akkor a távirányítóval próbálkozz!
A hozzászólás módosítva: Jan 31, 2013

A főkapcsolója müködik,de van rajta egy indító gomb is.Ha ezt megnyomom,beindul a tv,de mihint elengedem ki is kapcsol.Távirányító nincs hozzá,de szerintem azzal sem indulna be.
(#) BarnaPili válasza erich1983 hozzászólására (») Jan 31, 2013 /

Ha hosszan nyomod?Akkor is leáll? Mikor megy,megjön a fény?
(#) BarnaPili válasza ligyakeli hozzászólására (») Jan 31, 2013 /

Azt jó lenne megtudni,hogy az AV csatlakozón kivezetett hang is sisitereg,vagy csak a beépített audio végfokon át.Meg tudod oldani ezt?(pl:erősítő a megfelelő Euroscart lábakra)
István
(#) deccser válasza kocici17 hozzászólására (») Jan 31, 2013 /

Szevasz barátom. Éppen most raktam össze a tv-t, megjavitottam. A szekunderben a +120v-nál a c830 (470p)-as blokkondi volt zárlatos. Kösznöm a sok törődést !!! Köszönöm a segitséget. Szevasz.

Addig megy mig tartom az indító gombot.Megjön a magas fesz,halvány átlós csíkok jelennek meg,de uténa nincs kép.Tehát nem jön be mikor a hangyák fociznak
(#) BarnaPili válasza erich1983 hozzászólására (») Jan 31, 2013 /

Akkor ott még valami feszültség hiányzik.OSD-s a gép,vagy kijelzős?

Szokott ilyet csinálni ez a típus. A távirányítós bekapcsolás ilyenkor segít.
(#) BarnaPili válasza kadarist hozzászólására (») Jan 31, 2013 /

Ez igaz...

OSD a tv.Távirányitó az nincs,ezért lenne jó ha gombal indulna.

Hát végy hozzá egy távirányítót, nem egy óriási összeg.
(#) erich1983 válasza kadarist hozzászólására (») Jan 31, 2013 /

Ukrajnában élek,esetleg taníthatóval megpróbálom.Azért köszönöm a hozzászólásokat.

Ezeket viszi a sima VT táv? Amelyik az SAA1293-as procihoz is való volt?
(#) kadarist válasza BarnaPili hozzászólására (») Jan 31, 2013 /

Viszi a vastag kockatáv is, legfeljebb egy-két funkció nem fog passzolni. Meg még a hosszú Orion irányítóval is bekapcsolható, hála az ITT-nek .

Akkor jól emlékeztem.Ez a gombbal nem bekapcsolás nem lehet opció probléma? Ha nem csalnak az emlékeim,üres csatornán nem volt így hajlandó elindulni,csak ha volt adás.Nem lehet,hogy a szinkronjelet hiányolja a proci? TVPO2066,ha jól emlékszem.
(#) kadarist válasza BarnaPili hozzászólására (») Jan 31, 2013 /

Emlékeim szerint EEPROM-hiba és az opciós tábla behívása után magától rendbe jön. Csak hát ehhez meg kell buherálni a távot.

Szép munka......jó szórakozást hozzá.
A hozzászólás módosítva: Jan 31, 2013
(#) ligyakeli válasza BarnaPili hozzászólására (») Jan 31, 2013 /

Köszi a segitsége az elkok cseréjeután megoldodott aprobléma mostmár nem sistereg mégegyszer köszi a segítséget
(#) 1984white hozzászólása Feb 1, 2013 /

Sziasztok! A ccfl csövek életük végén lehetnek furcsa színűek? (pirosas árnyalatra gondolok) Van nálam egy laptop és kapcsolgat az inverter. Egyelőre másik csővel még nem néztem meg, de megfogom mert van itthon pót új csövem.Köszi!
(#) kadarist válasza 1984white hozzászólására (») Feb 1, 2013 /

Szia!
Rózsaszínűek szoktak lenni, ha már betegek.
Következő: »»   759 / 1273
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem