Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
A pay pal regisztrációnál fontos a pontos címet megadni(utca,házszám)?
És tényleg biztonságos?
Inkább az első, csak kicsit hosszabb raktérrel. Abba lehet majd a fát is pakolni.
Sziasztok!
Az miért van hogy az értesítések jelzi a hozzászólást egy témához, még sem tudom megnézni kb.dél óta ?
Ha ez a téma az Ez milyen alkatrész? akkor valószínűleg reklámszűrőt használsz. Vagy kapcsold ki, vagy közvetlenül írd a topic számát a címsorba.
A hangosítós topikot nem tudom olvasni !
Ezt? Nekem simán megy. A bejegyzésed óta csak egy hozzászólás jött, az sem neked.
A hozzászólás módosítva: Feb 2, 2013
Nekem is megy, de az értesítések szerint 19:25-kor volt az utolsó hsz. ,én meg csak a 12:35-öset látom !
Azt valószínűleg törölték. Vagy a beíró, vagy a modik.
![]()
A harmadik még jobb lenne, az elég hosszú csak drága. A Vaterkán 20 fölött volt.
A régi időkben, a hangmérnökök még megdolgoztak a pénzükért, nem úgy mint manapság.
Csak sejtésem van arról, hogy mi bajom van, de itt ülök a net előtt, de nem igazán érdekel semmi sem. Amit akartam azt már szinte mind megnéztem.
Mindig is ki akartam olvasni, a nyomtatómból épp kifogyott a festék, így a 236783425395566 oldalnál megálltam az internyöt nyomtatásban.
![]() ![]()
Igen a régi időkben megdolgoztak érte ...Vibrations ....Így készült.
ABBA feeling megkísért...
![]() ![]()
Aranyos, szeretem én is. A tüdőszűrésen nem volt gondja. Végig néztem a képgalériáját, mit mondjak hozzám öregedett.
Nagyon szeretem. Megvannak a bakelitjei.
Voltam ma a fogászaton tömésen. Egy nagyon aranyos fiatal csajszi volt az orvos. A bemutatkozás már megvolt. A többi rajtam áll. Jaj de zsibbad még mindig a képem.
Legalább "kéznél lesz" a fogorvos, ha fájna a fogad!
![]() ![]()
Köszi. Meg mondtam, hogy de csinos már valaki. Erre annyit mondott: köszi.
A hozzászólás módosítva: Feb 6, 2013
Persze, mert nem tudta, hogy magadra gondoltál.
![]()
Majd legközelebb. Most még dolgozik este 9-ig, de már elküldtem a felkérést a f.......k-ra.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |