Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » HESTORE.hu
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek
Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő. Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Keresd meg az Ügyfélszolgálatot (az elérhetőségek a HEStore oldalán ott vannak), tapasztalataim szerint rendkívül készségesek és segítőkészek.
Sziasztok!
Kapcsolóüzemű tápba kellene 2 db 680uf 25V-os Low Esr típusú kondenzátor, de amint nézem nálatok nem kapható, esetleg tudnátok ajánlani helyette valamit, amivel pótolhatnám őket?
Üdv!
Az érdekelne hogy várható e pick-pack pontos szállítás a hestore-on? Szerintem jóval kedvezőbb áron lehetne megoldani az átvételt mint a postánál... Köszönöm!
Szerintem simán pótolhatod 1000µF 25V LOW_ESR tipusúval
Ha már pótlásról van szó, el kell gondolkodni azon, hogy miért is kell pótolni. Bár nem ismeretes a táp konkrét típusa, de nem lenne példa nélkül álló, ha valami alul méretezésre lehetne bukkanni benne (nyilván nem az örökké valóságnak tervezve) Szóval a feszt. azért érdemes lenne jól megnézni.
Sziasztok. Rendeltem a Hestore.hu ról egy Fényeffektet. minden jó és szép meg is jött, de amikor csomagolom ki látom hogy egy 100 UF-os Kondenzátor hiányzik belőle. Ilyenkor mi a Teendő? írjak nekik E-mailt vagy hívjam fel őket??
http://www.hestore.hu/prod_10028360.html ---ezt rendeltem meg Előre is köszönöm A hozzászólás módosítva: Feb 7, 2013
Szerintem bármelyik megoldás jó, a telefon egy kicsit gyorsabb.
Sziasztok!
Megoldható, hogy a kosárnál a termékek képei is megjelenjenek ne csak a kódjai?
Köszönöm a gyors választ Már válaszoltak is
Sajnos felejtős, még a nagyobb európai raktárakban se találtam belőle.
Tuti csak ez az, ami boldoggá tudna tenni?
Ha lehet helyettesíteni átalakítás nélkül, más is jó lenne. Egy kapcsolóüzemű tápba kellene.
Ez engem is nagyon érdekelne.
Ez valami kész cucc javításához kell vagy valami (perverz) vonzalom a beszerezhetetlen alkatrészekhez? Dunát lehet rekeszteni a jó árban, korlátlan mennyiségben beszerezhető IC-kre épülő kapcsolásokból.
// Persze ez csak költői kérdés, mert a nyomós indokokkal történő alátámasztástól sem lesz beszerezhető. Ha esetleg valaki mégsem tud nélküle élni, akkor irány az ebay, meg egyéb netes zsibvásárok. Vagy megkereshető a gyártó is és lehet tippelni, hogy hány raklapnyi mennyiségnél áll majd szóba az emberrel. A hozzászólás módosítva: Feb 13, 2013
Bocsánat, én a pick-pack pontos szállításról érdeklődő kérdésre válaszoltam azt, hogy engem is érdekel.
Kb. 1 mm-rel nyúlik ki a körbefogó részből.
Az adatlapjára rajzoltam egy Móricka ábrát róla.
Frankye és Tocska: Köszönöm szépen mind a kettőtöknek!
Sziasztok!
Vettem ket GK-27-es vilagitos billenokapcsolot a storebol(egy sargat es egy zoldet). Viszont teljesen mas a laba a ket kapcsolonak. A zoldnek 3 erintkezoje van, a sarganak 5 (kulon megjelolve a +,- a vilagitasnak). Nagyon bena a kerdes, de a vilagitas bekoteset hogyan oldjam meg egyiknel/masiknal(kozvetlen 12V, stb)? Kapcsolo laba az tiszta, hogy melyik-melyik
Közvetlenül nem, de az eBay-en van rá találat.
Hello!
Nem tudom jó helyen szólok-e, a HCF 4541 a HEStore-ban rosszul van megadva. Az nem 8ch analóg kapcsoló, hanem Timer. Az adatlapja is helytelenül a CD4051-ről szól (ami viszont tényleg analóg kapcsoló) üdv!
Sziasztok.
A Fő kategóriák » Csatlakozók » Kábelsaruk- nál, ha szűrök pl 4,8-as méretre, akkor nem hoz találatot..pedig van egy pár darab. De ugyanígy van minden méretnél.
Kijelzőkhöz semmilyen keretet nem tudtok szerezni? Pl. BC-1602 -höz.
Sajna már többször is hiába futottunk neki. Nem úgy néz ki, mintha a forgalmazók szíve csücske lenne ez a téma.
A 3-lábú kapcsoló bekötése:
- a középső a +12V - a LED felé eső láb a GND - a kapcsoló ON állásában a középső lábat hozzáköti a legfelsőhöz
Üdv!
Találtam "egy" hibát ennél a kapcsolónál a leírásban. Az ékezetes betűket sem a Firefox, sem az Opera nem szerette.
Köszi! Javítva!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |