Fórum témák
» Több friss téma |
Hard reset nem segített ? Keress rá a neten.
Lenne itt valaki akinek Samsung Galaxy ACE telefonja van és megtudná mondani nekem, hogy milyen FLASH memória van benne, tipusszám, stb. ?
Köszönöm
Üdv, van egy Sony Ericsson Xperia X10I Amivel nem lehet telefonálni. Független a telefon de még sincs hálózat (T-moblie) Jel van de csak segély hívás engedélyezett, ha egyáltalán van hálózat. Nem a kártya a rossz és hálózat is van a régi Nokián teszteltem. Nem eset le a telefon nem lett semmi olyan csinálva ami miatt ez történhetne. Mi lehet a hiba?
Próbáld ki más szolgáltató kártyájával ha van neked. A kártyát felismeri? Ha továbbra sincs jel és garancíás, vidd el reklamációra.Mást nemnagyon tudsz vele csinálni.
Le van tiltva. Ha tudod kitől vetted iszkiri vissza.
Üdv
valaki megtudná mondani hogy az xperia x10 mini pro-nak mennyi a hálózati töltő kimeneti feszültség és áram értéke?Sürgősen kellene az infó! Előre is köszönöm és ezer hálám ! ![]()
Mivel szabvány microUSB porton töltődik, ezért a fesz adott 5V, az áram pedig 500mA körüli.
Köszönöm !
Még annyiban vagyok kissé bizonytalan hogy ugye 100mA-el is elkezdi tölteni a telót csak értelemszerűen 5-öd akkora sebességgel, úgymond kímélve?
Másik szolgáltatóval működik illetve most az enyémmel is, de tényleg olyan mintha le lenne tiltva. De az előbb telefonáltam vele. Most azt írja nincs szolgáltatás
![]()
Voltam a telefon boltban ahol is kipróbálták és semmi baja nem volt a telefonnak. Haza jöttem vissza jött a probléma? Ezt akkor mi okozza? Azt írja nincs szolgáltatás pedig van de akár milyen t-mobile simet dugok a telefonba azon nincs szolgáltatás. Vissza mentem újra reklamálni de a városban működik haza jöttem megint nem megy. Ezt a boltban sem tudták megmagyarázni. Mi lehet a gond?
Fel kell hívni az ügyfélszolgákat, lehet, hogy a környéken újra kell indítani az adótornyokat.
Hali!
Lehet, hogy a városban az 1800/1900 MHz-es hálózatot használ, nálatok pedig csak a 850/900-as van, és az a része nem működik a telónak.
Lehet de a többi szolgáltatóval működik. De miért csak nálam csinálja ez? coyote55 Megpróbálok érdeklődni.
Nézz utána, hogy melyik szolgáltatónak milyen hálózata van ott.
Mindenkinek van 3g hálózata kivéve a a t-mobile.
Bocsánat van 3g hálózat csak ide nem ér el. Egy hosszú beszélgetéssel a t-mobillal, kiderült hogy a telefont nem engedi a sim kártya regisztrálni.
Nem lehet, hogy ki van tiltva az IMEI? Mit lehet tudni a telefon származásáról?
Annyit tudok hogy külföldi csak itt használták. A tulaj jelenleg is külföldön van itt csak egy magyar szoftvert kapót.
Még több telefonálás után megtudtam hogy nem lesz jó valamiért a sim kártya nem akar működni. Azt mondták ilyet még nem láttak vegyek gyárilag t-mobilos készüléket vagy vigyem szervizbe, vegyek új telefont.
Az nia lehet, hogy 5 V -os SIM kártyád van, a telóba megg 3 V -os való.
Lehet mindegy vissza vette. Akkor marad az elpusztíthatatlan Nokia.
Sziasztok!
Nokia 5230. Nem látja a sd kártyát, "hibás memória kártya". Se formázni, semmi. Több kártyával kipróbáltam, egyikkel sem működik, a kártyák másik telóban működnek. Annyit tudok, h. leejtették. Van ebben egy N3200 ic, Micro Sd Level Shifter + EMI, én erre tippelek. Vmmc; Vio megvan. Hogy pontosan mi az ic típusa, számomra nem derült ki. Van esetleg más tippetek?
A kártyát a gépen s tudod formázni?Esetleg a file rendszert utálja a formázásnál átállítható, nekem volt már hogy így oldottam meg és működött.
Köszi, de egy másik ugyanilyen telóban formáztam meg több kártyát is, és azokkal is baja volt. Szerintem nem ez a gondja.
Hali!
Én is arra tippelnék, meg esetleg még a foglalatra. (Van a foglalat végén egy kis "kapcsoló", azt is nézd meg, nem sérült-e?)
A foglalatot megnéztem, szemre nem látok rajta semmit. A lábai alul vannak, azt annyira nem látom. A kapcsolót érzékeli, ha jól emlékszem.
Az ic üveg ic. Nem sok esélyt látok a javításra, pláne, hogy nem tudom a típusát sem. Csak bosszant, hogy karcmentes, mindene tökéletesen működik, csak az SD kártya szívat.
Nem kerestél kapcsolási rajzot hozzá, hogy mi az IC típusa?
De kerestem, bár lehet hogy én vagyok a béna, de nem találtam meg benne. Service manual-t is letöltöttem, de attól se lettem okosabb.
A régebbi telóknál volt egy komponens lista, ebben nagyon nem találom.
Megoldás: másikról levenni erre árforrasztani a kerámia IC-t sok gyakorlás kell hozzá vagy nagy mák elsőre. Sok sikert !
|
Bejelentkezés
Hirdetés |