Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Túl aktív a böngésződbe épített reklámszűrő kiegészítő. Ha letiltod vagy hozzáadsz kivételt, akkor rendbe jön a dolog.
Szerintem ez is megfelel, ha van benne egy kis vadászösztön.
![]()
Jó kis kotorék eb ez! Szerintem príma alapanyag.
Talán pár éve töltöttem fel ide néhány képet amikor kigyulladt egy étterem nálunk.
Amiért ismét felkerül az az, hogy kitettek két táblát féléve:
Gondolom a biztosítóból már felvették a rávalót.
Nálam a hamarosan azt jelenti, hogy néhány hét esetleg egy- két hónap. Ha csak nem egy sátorban fognak árulni bent az udvarban.
A mienk felsorakoztatja a küszöbre (a család nőtagjai nem túl nagy örömére), majd a farkával bekopog. Nekünk egyébként a borkén vált be legjobban. Meg kell keresni az összes lyukat, fél csík borként meggyújtva (nem beleslukkolni!) be a lyukba jó mélyen, utána összegyűrt újságpapírt, majd vályoggal (sárral) letapasztani. Az újság azért kell, hogy ne oltsa el a ként a sár. Célszerű gyorsan dolgozni, hogy ne tudjon meglépni se a patkány, se a kénfüst. Ha minden elő van készítve, max 15 másodperc/lyuk. A kutya is kifogja, csak túl szapora ahhoz, hogy legyen mindig utánpótlás. Ráadásul csak azt kapja el, amelyik bemegy a területére, míg pl ami a föld alatt van, azt nem.
Odakinn a madarak, itt meg a wattok röpködnek.
![]()
Miért ilyen "olcsó" minden?
![]()
Mert van aki megveszi a 2kW-os ovált a bömbijébe
![]()
Jó döngetést. A szomszédok is örülnek neki?
![]()
Na ez az: halló távon belül csak egy van.
A hozzászólás módosítva: Márc 2, 2013
Szélessávú gitár hangszóró 80-12000H. Pengetsz?
Magamat nem molesztálhatom állandóan. Ez meg csak egy kép.
![]()
Akkor marad a fogorvosnő, ha nem akarsz a szomszéd faluba menni.
Dehogynem, ezért írtam a szomszéd falut.
![]() A hozzászólás módosítva: Márc 2, 2013
Az a 83 Db eléggé haloványnak tűnik! :-O
|
Bejelentkezés
Hirdetés |