Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Pentaxokat nézegesd meg!
Nekem egy kicsi Pentaxom van. Nagyon jó az optikája. Régen volt Asahi-Pentaxom. Filmes. Na az a csúcs. Csak kicsit hangos.
![]()
Most már teljesen magam alatt vagyok. A csaj akit felakartam szedni már nem független. Sőt tán el is van jegyezve. Na pont ez nem hiányzott.
![]()
Csak egy jó csaj van a faluban? Mert ha igen át kell nézni a szomszéd faluba is.
![]()
Na ja!
Akit én elvettem, az pesti születésű, de amúgy halasi, és Sopronban ismerkedtünk meg. Én kecskeméti vagyok. Távolság??? Most altatjuk a babát ![]() Szóval kitartás! A hozzászólás módosítva: Feb 25, 2013
Gratulálok, így helyes.
![]()
Akkor jól gondoltam én korábban rólad, hogy a tapasztalat beszél belőled.
Erre szoktam kulturáltan írni, hogy ez meg vatta fák?
![]() ![]()
Nekem ez sem jött be. Mármint semmi nem jön be, csak egy biznices weboldal. Ez is vatta.
![]()
Eredetileg ezt tettem be. Mivel furcsán nézett ki a felirat kértem moderációt és ez lett belőle.
![]() A hozzászólás módosítva: Feb 26, 2013
Nem tudom mi a baj vele. De most meg jegyből jó lett. Talán a szövegben zavarja valami. Nekem a hosszú Í gyanús. Bár ez csak tipp a fene tudja igazán.
Visszavariáltam, most már jó, nem jön a biznices oldal.
Köszönöm szépen! A 90%-uk, már tömény lúgban ázik.
![]()
Kíváncsi vagyok milyen óra lesz belőle.
![]()
Ócó légpuska kéne patányra. Mennyibe kerül a legolcsóbb? Már a házba is beszemtelenkedik.
Na ez is jó. Bár inkább macskát használnék, vagy vadászgörényt. Sokkal alaposabb és nem kell állandóan figyelned a vadat.
![]() A hozzászólás módosítva: Feb 27, 2013
És akkor nekem hol marad az évezet? Az itteni macskák elég gyámoltalanok.
Etesd a cicákat nyers hús+zöld dohány és tabasco szósz keverékével. A kifejlett egyedeket már hívhatod vérmacskának.
![]()
Nekem ilyen van, hangtompítóval !
A hozzászólás módosítva: Feb 27, 2013
Már 2 pumpálással is túllépi a megengedett torkolati energiát, szóval illegális Magyarországon. Érdekes, hogy íjat és nyílpuskát lehet venni bármilyen erőset, pedig azzal nagyobb gondot lehet okozni, mint egy pici ólomdarabbal...
Csakis sport célra , a lég és nyílpuskás vadászat Mo.-on tilos!
Aztán tartsam a házba? Holnap lefotózom a mi kutyánkat. Majd véleményezd.
A hozzászólás módosítva: Feb 27, 2013
|
Bejelentkezés
Hirdetés |