Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
El van nézve. Természetesen szabadon nyilváníthatja ki mindenki a véleményét.
![]()
Ez olyan jó. A HE és a Grepolis egy kijelzőn.
Kezd telelenni a hócipőm ezzel a hideggel. A kromofágom ledermed és nincs egy fűtött műhelyem.
![]()
Igaz...de erre már ilyen választ is kaptam
![]() ![]()
Elnézést, hogy ide írok, de keresem azt a kedves fórumozó kollegát, aki kért tőlem mini tápegység modult. Sajnos az üzenetek között nem találom. Kérem, hogy jelentkezzen priviben!
Köszi és a többiektől bocs! ![]()
Ne siránkozz, nyáron ugyanígy lesz tele a meleggel. Tehát átlagban pont optimális.
![]()
Munka szempontból viszont nem mindegy.
A gond az, hogy amibe belekezdtem az pont azért nem haladt, mert a hőmérsékleti viszonyok nem feleltek meg. Idebent meg nem akartam szagosítani. A disznónak való beton etetőt is csak a házon belül tudtam kiönteni, mert kint csak szétfagyott volna.
Ebben semmi steampunk nincs. A vérszemezés, érdeklődés hiánya és a rossz idő miatt elmarad.
![]()
Sziasztok!
Ha valamelyik moderátor úgy gondolja, hogy nem idevaló a kérdésem, kérem törölje, és elnézést kérek. Nem hirdetés a célom. Van egy Videoton RA4312A rádióm (nem működőképes). Az erősítő panelben van a hiba, tele van karccal a egész, úgyhogy nem akarom javítani. A működő részeket el akarom adni. (Tuner modul, előlap, stb.) Ebben kérnék segítséget, egy működőképes, jó állapotban lévő tolópoti és a tuner modul mennyit ér? Igazából nem tudom, hogy mennyiért hirdethetném meg. Balázs
Én az ilyeneket ajándékba szoktam adni, próbálva gondolni arra, hogy "jó" kezekbe kerüljön, azaz legyen belőle valami...
Jogos, lehet hogy érdemes lenne nekem is találni valakit.
Még jó, hogy ilyen veszélyes berendezéseket nem használok. Bár, lehet, hogy jól lehetne kiforrasztani vele....
![]() ![]()
Üdv! Van valakinek felvevős TV-je? Vagy TV tunerkártyája? Nemsokára ma hajnalba 00:10kor kezdődik a Jamie Oliver - gasztroforradalom c. sorozata 1. része a TV Paprikán, mivel 4 részes és meg szeretném szerezni valahogy mind a négyet, és felvenni valahogy valaki által. Neten sehol se találom magyarul, csak angolul.
Nagyon hálás lennék! ![]()
Én úgy nézem, hogy a második évad 5. része lesz.
Sziasztok, nem tudja valaki, milyen ingyenesen leszedhető szoftver van windows 7(64bit) re, amivel mély hangokat tudok csinálni a gépen (mélyhangszóró teszt), olyan kellene, ami egyszerre 2 frekit tud pl: 44+55Hz , de jó ha csak 1 freki, tud valaki ilyet?
Hali!
Akarod is állítani ezt a két frekit, vagy mindig ez?
Szia.
Audacity meg tudja csinálni, és még sokminden mást is.
Sziasztok, köszi mind 2 * őtöknek, hogy írtatok, az audiacity jó lett.
* kettőtöknek A hozzászólás módosítva: Feb 24, 2013
Van ITT néhány mélysugárzó kínzó összeállítás!
Sziasztok!
Foglalkozik itt valaki fotózással? Esetleg személyes tapasztalatok, nikon d90, illetve nikon d300-ról? A kettő között vacilálok, valamikor ősz közepe- vége körülre aktualizálom a vásárlást, ha addig minden jól megy pénzügyeimet tekintve. Legújabb csúcskategóriára sajnos nincs pénzem, kihasználni sem tudnám, esetleg maximum egy 5100-asat tudnék még venni jó árban. Melyiket lenne érdemesebb használhatóság, megbízhatóság szempontjából választani? Én azért a 90, illetve 300-at részesíteném előnyben, mert azokon könnyebben elérhető néhány alapvető beállítás, ami az 5100-asban menüből kattintgatható elő. (illetve a d90-hez olcsóbb a shutter) De érdekel a véleményetek. használtan ha vennék, kb mennyi expó-val érdemes? Mi az a szám, ami felett már nem lenne gazdaságos megvásárolni? |
Bejelentkezés
Hirdetés |