Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Eredetileg Vic-nek gondoltan szólni, de aztán Ő úgyis olvassa itt is és hátha másnak is jól jön "rajzolós" pályázat:
Újságtartót lehet dekorálni Üres kirakatokat eltüntetni Nem értek hozzá, de az elsőn még akár labdába is lehet jutni.
Köszönöm, hogy gondoltál rám. Sajna Székesfehérváron ragadtam, nem tudtam hazajutni. Remélem még a mai nap lesz ilyen és holnapra már otthon lehetek. Állítólag a rezeda szagú kisfalumba küldtek egy 6 kerekű szuper monstrumot, hogy majd jól kimenti a hóba ragadt autósokat. Most egy lánctalpast küldtek, hogy kimentse a 6 kerekűt. Vajon, mi menti ki a lánctalpast...?
Ha összefutsz vele, szólj neki, hogy hazavihetne.
Én bent vagyok a jó meleg szobában. Ki sem mozdulok. Tükörfalat csinálok a lányomnak.
Ez ha végzett a hó akadály eltakarítással, küldhetem?
Ha tegnap jött volna, már az is későn lenne. Végül is, ha az UFO-k nem érnek rá, ez kihúzhatná az elakadt lánctalpast...
Itt Fonyódon van állandóan az országos szélsebesség rekord. Tegnap lebontott pár tetőt. Szegény tulajoknak lesz meglepetés, amikor jönnek vizet nyitni.
Holnap csinálni kéne hóembert.
Szemnek meg berakni 2 LED-et.
Remélem a miénken rajta maradt a lapostető, Bélatelepen van. Az szinte ugyanaz.
Astabil multivibrátorral, hogy felváltva kacsintgasson is.
Szerintem meg húslevest kéne csinálni. Ha nem jut bele led, azt sem bánom!
Az sem rossz, holnap éppen lesz is ebédre.
Rádióban hallottam. "Vasárnapi menü: Sárga leves, lapos hús"
Most kaptam a Belügyminisztériumtól egy SMS-t.
Idézet: Nekem csak a borom fogyott el és a gépjárművem már tegnap elhagytam. Most nem tudom mitévő legyek? „Segítünk! Ne hagyja el a gépjárművét! Ha elfogy az üzemanyaga üljön át másik gépjárműbe! Belügyminisztérium”
Szintén kaptam,de még van egy fél üveg Cserszegi Fűszeres...
De ha átülök egy másik gépjárműbe, akkor már elhagytam a gépjárművemet. Ja, és ha annak a másik gépjárműnek zárva az ajtaja, akkor betörjem az ablakát, vagy dróttal nyissam ki?
Most már megvárom segítenek-e, ha nem holnap megyek veszek magamnak. Egy barátomnak van szőlője Tokajban, tőle szoktam venni időnként egy nagyobb adagot, de most épp megittam az utolsó pohárral is.
Már úgy gondolták a másik sajátodba. Vagy te nem konvojjal szoktál útra kelni?
Az enyémbe ülhetsz nem bánom. Itt van a garázsban, a tank még félig van egy darabig ellehetsz benne.
Most már ott van a telefonodban, amíg ki nem törlöd. Határidőt nem olvastam benne.
Egészen pontosan én is Bélatelepen vagyok, a mentőállomással és a fagyizóval szemben. Ha megmondod melyik ház az, akkor megnézem.
Ezekre a lánctalpasokra gondoltál?
Idézet: „A csütörtökön érkezett intenzív havazás és erős szél katasztrofális útviszonyokat okozott megyeszerte. Több településünkön menedékhelyeket alakítottak ki az úton ragadtak számára. Vasárnapig közlekedési tilalom van érvényben Komárom-Esztergom megyében!” Olyan jó csend van. Talán 100 éve volt utoljára, hogy egy automobil sem dübörgött el a ház előtt.
Napok óta olyan gondom van, ha egy oldalt meg akarok nyitni azt írja ki, hogy idő túllépés miatt nem tudja betölteni. Az internet kapcsolatom jó. Mi lehet a hiba oka?
Már látom, hogy lesz olyan portál, amelyik a lánctalpasokat valahogyan ekként fogja interpretálni:
"50 év után újra lánctalpasok az utcákon március 15.-én."
Állíts be másik DNS kiszolgálót pl 8.8.8.8 vagy 8.8.4.4.
Ha valaki hétvégén tervez Bp-Székesfehérvár viszonylatban autózni, annak üzenem, hogy a 7-es főút járható, bár Martonvásárnál és Tárnoknál a hóbordák miatt csak 60- nal lehetett menni.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |