Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Eredetileg Vic-nek gondoltan szólni, de aztán Ő úgyis olvassa itt is és hátha másnak is jól jön "rajzolós" pályázat:
Újságtartót lehet dekorálni Üres kirakatokat eltüntetni Nem értek hozzá, de az elsőn még akár labdába is lehet jutni.
Köszönöm, hogy gondoltál rám. Sajna Székesfehérváron ragadtam, nem tudtam hazajutni. Remélem még a mai nap lesz ilyen és holnapra már otthon lehetek. Állítólag a rezeda szagú kisfalumba küldtek egy 6 kerekű szuper monstrumot, hogy majd jól kimenti a hóba ragadt autósokat. Most egy lánctalpast küldtek, hogy kimentse a 6 kerekűt. Vajon, mi menti ki a lánctalpast...?
![]()
Ha összefutsz vele, szólj neki, hogy hazavihetne.
![]()
Én bent vagyok a jó meleg szobában. Ki sem mozdulok. Tükörfalat csinálok a lányomnak.
![]()
Ez ha végzett a hó akadály eltakarítással, küldhetem?
Ha tegnap jött volna, már az is későn lenne. Végül is, ha az UFO-k nem érnek rá, ez kihúzhatná az elakadt lánctalpast...
![]()
Itt Fonyódon van állandóan az országos szélsebesség rekord. Tegnap lebontott pár tetőt. Szegény tulajoknak lesz meglepetés, amikor jönnek vizet nyitni.
Holnap csinálni kéne hóembert.
![]() Szemnek meg berakni 2 LED-et.
Remélem a miénken rajta maradt a lapostető, Bélatelepen van. Az szinte ugyanaz.
![]()
Astabil multivibrátorral, hogy felváltva kacsintgasson is.
![]()
Szerintem meg húslevest kéne csinálni. Ha nem jut bele led, azt sem bánom!
![]()
Az sem rossz, holnap éppen lesz is ebédre.
![]()
Rádióban hallottam. "Vasárnapi menü: Sárga leves, lapos hús"
![]()
Most kaptam a Belügyminisztériumtól egy SMS-t.
Idézet: „Segítünk! Ne hagyja el a gépjárművét! Ha elfogy az üzemanyaga üljön át másik gépjárműbe! Belügyminisztérium” ![]() ![]()
Szintén kaptam,de még van egy fél üveg Cserszegi Fűszeres...
![]()
De ha átülök egy másik gépjárműbe, akkor már elhagytam a gépjárművemet. Ja, és ha annak a másik gépjárműnek zárva az ajtaja, akkor betörjem az ablakát, vagy dróttal nyissam ki?
![]()
Most már megvárom segítenek-e, ha nem holnap megyek veszek magamnak.
![]()
Már úgy gondolták a másik sajátodba.
![]()
Az enyémbe ülhetsz nem bánom. Itt van a garázsban, a tank még félig van egy darabig ellehetsz benne.
![]()
Most már ott van a telefonodban, amíg ki nem törlöd. Határidőt nem olvastam benne.
![]()
Egészen pontosan én is Bélatelepen vagyok, a mentőállomással és a fagyizóval szemben. Ha megmondod melyik ház az, akkor megnézem.
Ezekre a lánctalpasokra gondoltál?
Idézet: „A csütörtökön érkezett intenzív havazás és erős szél katasztrofális útviszonyokat okozott megyeszerte. Több településünkön menedékhelyeket alakítottak ki az úton ragadtak számára. Vasárnapig közlekedési tilalom van érvényben Komárom-Esztergom megyében!” Olyan jó csend van. Talán 100 éve volt utoljára, hogy egy automobil sem dübörgött el a ház előtt.
Napok óta olyan gondom van, ha egy oldalt meg akarok nyitni azt írja ki, hogy idő túllépés miatt nem tudja betölteni. Az internet kapcsolatom jó. Mi lehet a hiba oka?
Már látom, hogy lesz olyan portál, amelyik a lánctalpasokat valahogyan ekként fogja interpretálni:
"50 év után újra lánctalpasok az utcákon március 15.-én."
Állíts be másik DNS kiszolgálót pl 8.8.8.8 vagy 8.8.4.4.
Ha valaki hétvégén tervez Bp-Székesfehérvár viszonylatban autózni, annak üzenem, hogy a 7-es főút járható, bár Martonvásárnál és Tárnoknál a hóbordák miatt csak 60- nal lehetett menni.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |