Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Egy oldal letöltésénél ezt írta ki: 502 Bad Gateway
Mit jelent?
Miért, mióta lehet a gólyát a kemencében sütni?
![]() A hozzászólás módosítva: Márc 17, 2013
Mivel vörös a lába sütés közben meg főleg, Hoho azt hinné izzik a kaja
![]()
Nem szeretek tartozni.
Ennek a csőre is vörös, mert ez fekete gólya.
Kis kutyusunk beköltözött a lakásba a hideg miatt.Látszólag nagyon jól érzi magát.Ma is TV-zés közben is felmászott az ölembe.Kis kinyújtható szőnyeg.....jó vastag a szőre.
Az orrát keresd akkor megtudod..
![]() ![]()
Puli, pumi, mudi... melyik is ő kelme?
Puli.
![]()
Már ketten vannak. Ha lesz egy kis időm, teszek fel képeket, videókat a google oldalamra.
Azt viszont nem látom. Mondom, hogy karbantartás lehet, mert egy egy topic úgy jelenik meg, hogy csak a fejléc meg a két széle, a hozzászólások helyén üres. Aztán nyomok egy frissítést és akkor betölti. megy egyébként is minden lassabb.Mire a választ megírtam a tiéd viszont eltűnt.
![]() A hozzászólás módosítva: Márc 18, 2013
Csak egy kérdés:
Folyamatosan kapok olyan üzeneteket, hogy a hozzászólásom átkerült a lomtár témába moderátor által, de valójában a témában bent maradt. Miért van ez?
Túl sok az üres hely a lomtárba és úgy gondoltuk, hogy nem fair, ha nem marad az eredeti helyén is a hozzászólásod!
![]()
Miért beszélne normálisan, amikor már a neve is Vic(c).
![]()
Sziasztok,
az mitől lehet hogy nem engedi megnyitni a "Ez milyen alkatrész?" topicot? Az oldal betöltése sikertelen, próbáld újra később! ezt írja folyamatosan. edit: bugzik a Chrome, explorerrel megy ![]() A hozzászólás módosítva: Márc 18, 2013
Köszi most már jó.
A hozzászólás módosítva: Márc 18, 2013
Már tegnap láttam. Nagyon szép madarak. Az a bajom, hogy csak este vagyok a gépnél amikor már sötét van.
Nem tudom volt e már? Érdemes ránézni. Aranyos. Bővebben: Link
|
Bejelentkezés
Hirdetés |