Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok! Csepelen vagy csepel közelében merre található hobbielektronikai (mindenes) üzlet, illetve az online boltok közül melyiket ajánljátok legjobban?
Köszi A hozzászólás módosítva: Márc 15, 2013
Sziasztok!
12x12-es Tact nyomógomra lenne szükségem, ami 12mm magas.
Szia! sapkával nem jó? Olyan van a Lomexben is. tact + szögletes, vagy kerek sapka. Esetleg az Árwill-nél nézd meg, ott láttam magasabb kivitelt, bár nem tudom, nem sima nyomógomb volt-e?.. TME-nél is érdemes körülnézni nekik is van pár típus.
Köszi! Sapkával sajnos nem jó. TME-nél nem találtam, az Árvill-t megnézem.
Üdv! Ismét segítségeteket kérném
Van egy bűvésztrükk: egyenáramú kismotor, rajta orsó és damil: ezt húzza be. Speckó damillal használható ez pl. papírzsepi reptetéséhez. Vettem egy kismotort: Bővebben: Link Elvileg ezek a paraméterei: "1,5 V-nál - 240 mA - 4.900 f/perc 3,0 V-nál - 330 mA - 13.000 f/perc" 4 db ceruzaelemmel használom a kismotort, jól megy, viszont ha a damil kis ellenállásba ütközik, valahol átbújtatom, vagy nehezebb papírt akarok "bevontatni", nagyon erőlködik a motor,lassabban vontat, az illúzió elvész. Azaz másképp fogalmazva, néha gyenge a motor a feladathoz. A kérdésem az, hogy van olyan kismotor, ami ugyanígy 4 ceruzaelemet használva erősebb teljesítményt tud nyújtani? Ha igen, mit és hol keressek? Vagy csak azt tudom csinálni, hogy adok neki kakaót, és mondjuk 8 ceruzaelemes tápegységet használok? Nem kitartóan kell működnie, hanem max pár másodpercig, tehát leégetni nem fogom. nagyon köszönöm segítségeteket előre is! A hozzászólás módosítva: Márc 18, 2013
Az egyszerűbb megoldás a táp növelése. Kis ideig 3-4-szeres túlterhelést simán elvisel. Persze lehet jobb minőségű motorokat is venni, például Escap márkájút. Modell boltok kínálatában számtalan jobb fajta, más gyártmányú is lehet.
Ha erőlködik, valószínűsíthető az áramforrás megnövekedett belső ellenállása, tehát lemerült.
Elemmel, vagy akkumulátorral próbáltad?
Köszi a válaszokat. Új elemmel próbáltam. Mi az, hogy erősebb, azt miből tudom? Számszerűen. Nagyobb fordulatszámon pörög? Mert más infó nem volt itt a motorról...
Üdv Mindenkinek.
Érd és környékén keresek olcsó elektronikai boltokat. Egy már van: ElektroFOK Kft. Tud még valaki valami olcsó helyet? A hozzászólás módosítva: Márc 19, 2013
Mennyire a környékén? Mert Budapest sincs messze és ott sok van.
Sziasztok!
Van valami olcsóbb csavarbolt Pesten, ahol réz csavarokat (M2,M3) is lehet kapni?
VIII, ker. Bérkocsis u., Fecske? u. sarok (körúttól a 3.-4. u.), olcsó, jó sok mindenük van; tán kis rézsróf is.
Sziasztok!
Szeretnék építeni egy hangkártyát, (ha beválik, többet is) PCM2902 IC-vel. Megnéztem itt-ott, de drágának találom a kb. 3000 Ft-os árat. Hol lehet olcsón beszerezni: 1000 Ft alatt? Ilyen IC-t használnak alaplapokon? Megfelel a bontott is. Ha alkalmazták alaplapon, vagy kártyán, akkor elvileg valamelyik PC bontóban biztosan találnék párszáz Ft-ért.
Szerinted megéri építeni? Bővebben: Link
Főleg ha ilyen áron kapható készen, dobozolva. Idézet: „Ilyen IC-t használnak alaplapokon?” Sose. Idézet: „Hol lehet olcsón beszerezni” Pl. ebay. *** Megállapodásos alapon ezt nem reklámozzuk. Frankye A hozzászólás módosítva: Márc 23, 2013
Sziasztok IV-6 os elektroncsöveket (x6) szeretnék venni, egy órába de sajnos sehol sem találok interneten sem. Itt az aprón pedig nem tudok hírdetést kitenni mivel külföldön élek és az sms-es dolog nem megoldható, a postaihoz meg annyira nem fontos.
Pont ilyenre gondoltam én is. Most rendeltem egyet az eBay-ról. 32 bites felbontás, 96 kHz-es mintavétel, hangerő szabályzás, némítás. Szállítással együtt 5.7pound. De van féláron is. Szóval nagyon meg kell gondolni, hogy az ember mihez kezdjen neki.
Szia
Az e-bay-n keress, ott találsz is...
Épp az előbb néztem ott szét van bőven az biztos de az e-bay-ről sosem rendeltem, fizetés sem tudom hogy kellene megoldani banki vagy utánvétel sőt mikorra hozzák ki.
Ezért szeretnék Magyaroszágról vagy Szlovákiból(itt lakom) szerezni de eddig sehol sem találtam, aki épített órát amibe ilyen passzol már nincs neki.
Szia!
Próbáld ki a cseh ebay-t.
Szia!
Köszi na ez már jobb valamivel mert Cseh és van is eladó igaz Angliában A hozzászólás módosítva: Márc 23, 2013
Ha minden igaz, akkor ha beütöd az orosznak a termékszámát, feladja a cseh oldalon is.Az biztos olcsóbb.Lehet hogy előtte be kell jelentkezni.
Rendeléshez kell egy regisztrál fiók, és ezt találtam IV-6 csak nem tudom egy darab kerül 10 fontba vagy mind a 6.
A hozzászólás módosítva: Márc 23, 2013
Üdv mindenkinek!
Alig van pár napunk, hogy részt vegyünk egy fontos bemutatón. Két ilyen léptetőmotor vezérlőnk volt, de az egyik meghibásodott. Nem tudna valaki Magyarországról mondani olyan helyet, ahol lehet ilyet kapni? Csak mert Hollandiából későn érne ide. Durva volna az olyan kérés, hogy maximum április 6-7-ig kölcsönbe kaphassunk 1-et, mégis, nagyon hálásak lennénk. Előre is köszönjük az esetleges segítséget. |
Bejelentkezés
Hirdetés |