Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Persze, meg colostok..
![]() Nem, csak a szokásos, adatlapok + kapcsirajz.
Apropó, már egy pár hete fáj kicsit a hasam, de nem tudom mitől.
Jövőhéten elmegyek dokihoz, mert kezdek aggódni. Maradt még 10 adag Normaflore, azt még beveszem (már 6-ot megittam), de úgy néz ki, az nem segít. Van esetleg valakinek valami javaslata?
Orvos. Mostanában a Rota és a Calici vírus hajtja a népet.
Bővebben: Link
Festve van, de az sem kizárt, hogy fújva. Vicsys tudná igazán.
A hozzászólás módosítva: Márc 29, 2013
A nyuszika áll a háza előtt és festi az ördögöt a falra. Arra megy a róka és megkérdezi: - Mi az nyuszika? Tehén? - Nem! Ördög! - És szarva van??? - Neeeeem! Festve!
Ezt a két képet ugyanarról tápról lőttem.
![]()
Lehet hgy egyedi, de melyik madár hasonlíthat erre, még ha ez csak egy vizicsikó is... Madárban jobban tetszene.
Sajna nem nagyon látszik, de én a reproját biztosan airbrush-sal fújnám.
Azokat a baktériumokat ne fogyaszd és egy kis böjt is jót tenne.
![]()
Nyelve piros, szarva barna. Mi az?
![]() A hozzászólás módosítva: Márc 30, 2013
Ma Orbán József kollégának köszönhetően tekercset gyártottam a szovjet láncfűrészemhez. Beáztattam lakkba, most szárad. Talán holnap össze is rakom, mert fogytán a felvágott fa, a tél meg még nem múlt el.
simpi! Hajrá, már csak három. ![]()
Már csak a GN-4-esek hiányoznak az elejéről.
![]()
Nekem nagyon tetszik és az árát nem is akarom tudni ...
Szerintem Te lazán tudsz ilyet csinálni. Vic lefújja Neked.
![]()
Bár én nem szeretem a régiségeket, de ez még nekem is tetszik!
![]()
Hu nem vagyok számitógép rajongó de tényleg a szép az szép a fújás meg szintén nem az erősségem , ma fújtan de még lesz mit fújni ezen is .
Nekem 20000-ért akarták lefújni, fényezni. Lehet zsugori vagyok, de nemet mondtam.
![]()
Ezt a fa előlapot ? 800 forint -nál tartok .
Manapság már akkora lét kérnek mindenért a szakik, hogy csak pislogok. Régen viccnek vettem, hogyha egy szaki megvakarja a fejét, az máris 5000Ft-ot jelent, (a gázosnál mondjuk 10et) de ez a valóság. Autószerelő srác mondta, hogy olyan lóvékat szakítanak le emberekről a semmiért, hogy sírva fakadnának ha tudnák az igazat. 40-ért csak rádugják ámítógépre a tajigádat?
![]() A hozzászólás módosítva: Márc 30, 2013
Tudom sajnos a kőkemény pénz világát éljük , sok esetben szembesülök vele én is addig mig venni akarok na ha viszont én szeretnék valamit elpasszolni akkor meg hu máris minden más.
Idézet: Azért ez barokkos túlzásnak tűnik. „40-ért csak rádugják ámítógépre a tajigádat?” ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |