Fórum témák
» Több friss téma |
Idézet: „Mert az sem villan teljes koxal nem? És ha a derítő meg igen, akkor mi van?” Ez a cél. Legyen annyi szórt fény, hogy az irányított (gépen lévő) vaku minél jobban vegyen visszább a kraftból, viszont ehhez méréskor is meg kell mutatni a gépnek ezt a fényt... Ráadásul a mennyezetre irányítás miatt (az egész helységben hatásos, nem kell "műtermi" komponálás, a téma jellege miatt erre sem idő, sem lehetőség) a témára a fényének töredéke jut el, a gép működésére nincs nagy hatással. Gyors töltés: beltéri használatra kell -> van hálózat. De ez már nagyon nem alkarész kérdés Ami viszont inkább ide való: Találtam ezt. Van adatlapja is, a szerint 2,5Ws. Mérete azonos azzal, ami nekem van, viszont az elektródák kialakítása jelentősen eltér, a cső végei is másképpen vannak zárva. Az enyéimnek az elektródái szemre is azonosak, semmilyen módon nem jelöltek (van ilyen is, használatba vételig nincs anód-katód), ebből kiindulva a paraméterei akár jelentősebben is eltérhetnek. Az ebay-en találtam méretre és kinézetre is azonosat (az 6Ws). Sőt, miközben ezt írom, már több helyen is, "BUB 0641" az eddigi varázsszó (legtöbb helyen így hívják), viszont erre keresve megint kezdenek az eltérő kialakításúak is megjelenni...
Uraim! Kezd nagyon "OFF" lenni a beszélgetés.
Hello
Akksi töltőt építek és keresek bele itthon tirisztort. Van 2 féle, amiről nem találok infót a neten. Az egyiken ez van: (Béta jel) T 22 N 6 78 A másikon: T3N 400T Tudtok segíteni?
A T3N Bővebben: Link
A T22N6 egy román tirisztor netről ollózott infók alapján, és elvileg 22A és 600V tud. Adatlap persze nem lelhető hozzá.
..Úgy látszik mégis csak található hitelesebb adat is, e szerint is egy 600V típus.
Sziasztok,ezz egy zold szinu 100pF-os keramia kondenzator de nem tudom hogy hany voltos es lehet hogy japan a gyarto?Koszonom elore a valaszokat!!
Szia!
Mivel sem feszültség sem gyártó adat nincs feltüntetve rajta, ezért ezeket nem lehet biztosan tudni.
Sziasztok!
Van ez a 4Db 3lábu alkatrész csak nem tudom beazonosítani a Google nem talál semmit. Mik ezek?
Szia es koszonom a valaszt!!
Marat ez a 3 a többit megtaláltam a neten meg a tranzisztor katalógusba.
Szia!
Keresd úgy,hogy TL431 és 2sc102 aztán örül.
Üdv mindenkinek!
Van egy autó belső világítás lámpám és 2 db, talán irány jelző lámpám, amiről nem tudok semmit. A kis lámpák ledesek és sárgán világítanak. Azért bátorkodtam ide feltenni őket, mert szerintem van itt autó villamossági szerelő is, aki talán meg tudja mondani hogy mibe valók, vagy felismeri őket. Én kérdeztem bontóban és autó szerelőnél is, de nem tudták őket azonosítani. A nagy lámpán van szám, de az alapján se ment nekik: HELLA 07/144/1 065/072/011, a kicsin: lens >PMMA< hous > PC+ABS <, 12v/0,7W. Esetleg ha valaki tudna róluk információt, azt megköszönném.
Szia! Milyen információra gondolsz? Az autók zöme 12V-os. Ahogy látom 3 led van bennük, tehát simán mennie kell 12V-ról. Akkor vagy világít vagy nem . pirosat a piroshoz, feketét a feketéhez.
Szia!
Félre értettél, azt tudom hogy hogy kell bekötni. Azt nem tudom hogy milyen autóba valók. Netán kis buszba, vagy kamionba? Ami szerelőt kérdeztem, még ők sem tudták, a neten meg nem találtam infót. Én legalábbis
A nagy lámpa, az nagy valószínűséggel tgk. vezetőfülke mennyezeti lámpája. Hogy milyen típusúba azt nem lehet megmondani, mert nagyon változó. Francia autók is tele vannak HELLA típusú elektromos lámpákkal, vagy olasz fűtő motorokkal. Ez bármely járműkategóriánál előfordul. A kis lámpa is lehet jó bármilyen jármű típusba, ha épp ezzel adták ki. Ez lehet szélesség jelző, vagy a fülke ajtó alján lépcső feljáró megvilágítás oldal irányjelző stb.
Szia!
Értem. Azt hittem, van valami konkrét tipus, amibe valók, de ezek szerint több járműbe is passzolhat. Köszönöm. Idézet: „Azt nem tudom hogy milyen autóba valók.” Azért felmerül az emberben, hogy * A hozzászólás módosítva: Ápr 1, 2013
Sziasztok meg tudnátok mondani ennek az egyenirányító hídnak a paramétereit?Semmit nem találtam róluk. Két féle van.
Köszönöm akkor nem jól kerestem.Nem túl sokat bírnak,de felhasználom őket kisebb terhelésre,előfok stb.
Sziasztok! van egy lg cd-323a rádióm és épp az ellenkező dologba kérném a segítségeteket.
Elszállt benne a poti tudom is milyen kell bele, de sehol nem találok http://regi.hqelektronika.hu/info/hu/pot_s_50k_b_001.html ha valaki tudna segíteni hogy hol tudok szert tenni rá, vagy ha valakinek van feleslegesen akkor kérem írjon
Sziasztok!
Mivel tudnám helyettesíteni ezt az alkatrészt: ME4410A Köszönöm a segítséget! |
Bejelentkezés
Hirdetés |