Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Micsoda kapszula választék... Nekem is nagy "álmom" volt egy kávégép. Az igényem és a lehetőségem itt találkozott. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Kapszula választék itt is van bőven bár nem annyi mint a Mokadornál. A Martellós kapszulák ~70Ft/db. De ahogy mondani szokták az élmény megfizethetetlen.
Hát persze!
![]() Idén is eljössz messze földről?
Természetesen, minden követ megmozgatok, hogy legalább évente egyszer összefussak a HE-s fiúkkal.
![]()
A helyed megvan, csak kicsit jobban szervezd meg a kirándulást!
![]()
Nem kell köveket pakolásznod! Elég, ha felülsz a vonatra. Az első csokira a vendégem vagy.
![]()
Annyira nincs az messze. Nekem 500km volt oda-vissza és én messzebbről mentem
![]() A hozzászólás módosítva: Jan 11, 2013
Köszi, biztos jobban fogom szervezni, mint tavaly.
![]() Követ nem fogok pakolni, csak sört vinni.. ![]()
Eddig én vagyok a bronzérmes 400km-rel; van még valaki versenyben?
![]()
Utolsó biztos nem lennél, van aki a Bókay mellett lakik.Az előtted levőket hátha diszkvalifikálják, mert mondjuk doppingoltak (sör, pálesz), vagy szabálytalanul forrasztottak (pl. ólmos 'cin').
De mivel elötte börze a puskásban az jopár kilométert rádob.
Sziasztok, jelentem versenyben vagyok oda vissza csak Magyarországon 532km plusz még Szlovákiában 54km, de a jó hangulat és a társaság feletteti az út fáradalmait, tavaly alig jutottam haza, az utolsó vonatot éppen csak elértem. Szétnézek én is itthon, hátha betudok tenni valamit a közösbe.
Semmit nem mondok előre, de rágyúrok arra, hogy az idei találkozóra végre elmehessek. Viszont szállás ügyben ki mit javasol?
Direkt teszitek mindig a házassági évfordulónk napjára/hétvégéjére? Pedig úgy mennék már.
![]()
Hacsak 8 napig lenne "érvényes" sokkal több boldog(nyugodt) ember lenne.
![]()
Legyen Neked, légy Te a kivétel! Őszintén. Én már 26 éve nyugodt vagyok!
![]() ![]()
Hajdú-Bihar megyéből megy majd valaki az idén? Akár autóval is.
Én tervezem, remélem a munkahely nem szól közbe. Püspökladányból megyek tmeg közlekedéssel. Tudom az utat a Bókay kertig.
Na akkor majd telefonszámot cserélünk és egyeztetünk.
Egyéb ötlet: Bár a belépő árát megdobná, de nem ártana, hogy ha szeretnénk, akkor kapnánk a belépő mellé Hobbielektronikás ajándéktárgyat amit a Hestore is árusít. Mint pl: póló, bögre vagy az RGB asztali óra. Persze, csak ha szeretnénk valami ajándékot a belépő mellé és ha megoldható ez. Mint ami volt valamelyik évben. Az jó lenne szerintem. A kitűző tavaly nem volt, így idén azt is jó lenne megoldani valahogy.
Szerintem felesleges az ajándéktárgyat belevenni a belépő árába. Elég lenne csak kivinni ezekből a cuccokból, és aki akar, vehet. Vagy akár előre lerezerválni, hogy pl. nekem kell egy póló és egy bögre, lui144-nek óra, stb. Valamelyik évben volt is ilyen kitelepülése a HEStore-nak.
Nekem is kellene egy HE Polo, és szerintem is butaság az árba belevenni, hiszen ez csak opcionális.. Az vesz, aki akar.
![]()
Amúgy mennyi szokott lenni a belépő? Bár ha a Jóisten megsegít akkor tanulmányi "úton" leszek.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |