Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Nagyon jól néz ki! Elektronika oldalról megtudhatok picit többet? Hasonló RGB ledes világtást szeretnék,kb 10 db leddel. Érdekelne a kapcsolásod ha publikus.
Köszönöm szépen!
Szia!
Bár nem tőlem kérdezted, de szerintem ilyesmi LED-et használt: színváltós LED Itt a tokba van integrálva az elektronika, csak tápot kell neki adni, és már megy is. ![]()
Időzítő. 1perc40mp , lehet tovább is kb 5percre beállítani .Aki meg akarja építeni itt a rajz,én megépítettem és működik. Csak a hálozati feszültségre vigyázni
![]() A hozzászólás módosítva: Ápr 1, 2013
Csatolom a rajzot. Jó bonyolult. A led, amit zenetom is linkelt.
Most nem azért, de lefelejtetted a PIC-et és az AVR-t...
![]()
Az AVR-t biztosan, mert nem használom... PIC-ből meg olyat használtam, ami ingyen volt.
![]()
És ez működik ? Kipróbálta már valaki
![]() ![]()
Majdnem írtam hogy előtét ellenállat, aztán rájöttem hogy 5V-os a LED.
![]()
Szia!
Nagy ötlet. -Nézem-nézem, mitől váltja a színt. -Gondolkodom, megnézem a rajzot, nem tudom. -Visszanézem a leírást, nagynehezen leesik "szivárvány LED" (mondjuk még soha nem próbáltam). Ez már a szklerózis-multiplex első jele? Gratulálok, jó lett. Üdv: Zsolt A hozzászólás módosítva: Ápr 2, 2013
Mivel konkrétan nem írtam ki a típusát, tényleg csak a hozzászólásokból derül ki. Ne aggódj, szerintem nincs semmi bajod! Köszi a dicséretet!
![]()
Szia!
Azért nem mindenkinek jut ilyesmi eszébe, valljuk be őszintén. Beléd azért az elektronikai-mechanikai-művészeti vénából is jutott rendesen. Kicsit irigyellek ezért. Sok sikert a további ötleteidhez. Üdv: Zsolt
... és akkor a megjelent receptjeimről nem is szólva: Bővebben: Link
![]()
Hát jól van.
Örömmel konstatálom, hogy vannak még olyan emberkék mint én (univerzálisak). Megjegyzem, lassan kihalt faj leszünk. No de ez nem ide tartozik! A hozzászólás módosítva: Ápr 2, 2013
Sziasztok! Készítettem egy váltót pc-hez elég kezdetleges még a dolog de működik. Tudom nem a legszebb darab, szét is kapom majd és ki kerül a fa belőle és fémből mindent.
Ez nagyon komoly, írj már valamit a működéséről!
![]()
Az ötlet jó, egy szép polírozott saválló lemez a tetejére és még jól is néz ki
![]() ![]()
Nem is rossz ötlet a saválló lemez
![]()
Egyből éhes lettem... átküldtem az asszony gépére a linket. Még egy kérdésem lenne: én nagyon szeretem a rizst, de csak rántva... szemenként. Csináltál már ilyet?
![]()
Mi sem egyszerűbb! Csak előtte hámozd meg!
![]()
Nem mondtam, hogy rossz a felfogatás csak ha odavágod neki a váltókart akkor a kapcsoló belső mechanikája nem biztos hogy díjazza
![]() A hozzászólás módosítva: Ápr 2, 2013
Egy észrevételem lenne azért: Vagy magyar, vagy angol, de egy képernyőn ne keverd már a nyelveket! Ettől eltekintve nagyon szép lett (ezt is csak azért vettem észre, mert kukackodtam
![]() ![]()
Szia!
Jó lett a váltó. Régebben csináltam egyszerű fel - le váltót, és a kormány váltó fülére volt rákötve. Nem tudtam megoldani, hogy a játék tudja kezelni a külön sebesség fokozatokat, így maradt a szekvenciális. Egy PIC-es megoldáson törtem a fejem, ami a külön sebesség fokozatokat átalakította volna a PC felé szekvenciálisra. Régen programozni nem tudtam, ma pedig már nem játszom. Ha ismertem volna ezt a szoftveres technikát ... Üdv. Balázs
Elkészült a 3,5 digites merőműszer.
Helló!
Én is építettem egy ilyet,csak még nem jutottam el a próbáig pedig már jó ideje kész van. Érdekelnének a tapasztalataid fogyasztás és teljesítmény terén. ![]()
Sziasztok!
Már vagy egy hónapja készítettem, de most megmutatom... Felkértek, egy retró rádió átépítésre, egy régi csövest (ORION R946 F) kellett kibeleznem, és építeni bele egy végfokot, hangerőszabályzóval, hogy majd IPOD-ról nyomják belőle a zenét... Fájt is érte a szívem, de hát a belsejét megmentettem! (apróban megtalálható)
Ö*, a hátulján az a konnektor mi célt szolgál?
Anno technika tanárunk hasonló módon akadályozta meg, hogy elindíthassuk a körfűrészt. Csinált egy dugvilla-dugvilla kábelt. A hozzászólás módosítva: Ápr 3, 2013
Sziasztok!
Szünetben sikerült végre befejeznem a nagy kijelzős órám. 2db lesz belőle, de egyelőre csak az egyik van teljesen kész, mert még várom a kijelzőket. A képek: |
Bejelentkezés
Hirdetés |