Fórum témák
» Több friss téma |
Szia!
Regisztrálj ide és így hozzáférhetsz a könyvekhez is.
Szia! Nagyon szèpen köszönöm a segitsèget!
Sziasztok!
Tud valaki linket küldeni hozzá, vagy esetleg átküldeni e-mailben az alábbi könyvet: Rádiótechnika 2008/08 könyvet?(ha lehet akkor pdf-ben) Előre is köszi. Üdv: david10
Koszonom szepen, regisztraltam az e-mail cimemet is meg erosietettem de nem tudom letolteni
A hozzászólás módosítva: Feb 6, 2013
Szia!
A kiválasztott fájl letöltése helyett elindul valamilyen program letöltése. A NOD-om egyből reklamál, hogy potenciális kártevő. Régen le lehetett a honlapról tölteni a fájlokat most meg nem engedi? Egy kis útbaigazítást kérnék. Köszönöm előre is. A hozzászólás módosítva: Feb 21, 2013
Sikerült letöltenem.
Rossz letöltést indítgattam el.
Sziasztok!
Tudna nekem segíteni valaki, hogy milyen könyvben illetve folyóiratban találok részletes leírást az analóg és digitális teljesítményerősítők általános működéséről?
Sziasztok, segítségre volna szükségem.Ma rászántam magam s regisztráltam a 4shared nevű letöltős oldalra.Amikor pedig Rádiótechnika folyóirat lapszámait szeretném megnyitni, akkor kiír egy feliratot:
Idézet: .„Access denied” Nem engedi a megtekintést, ezzel mit lehet kezdeni, hogy le lehessen tölteni ezeket?
Szia!
Nem kaptál egy aktiválási linket e-mailben?
De kaptam, aktiváltam is, de megpróbálom mégegyszer.
Megpróbáltam, most már talán jó.Kösz a segítséget.
Örömömben elfelejtettem használni a válasz gombot, bocsánat. A hozzászólás módosítva: Márc 7, 2013
Sziasztok!Megtudná valaki mondani hogy honnan tudnék letölteni vagy venni Vagyonvédelmi rendszerszerelő vagy biztonságtechnikai szerelő könyveket?
Innen pl.
Vagy beiratkozol egy tanfolyamra. Ezek elég zárt tananyagok, nem igazán fogsz találni, tanfolyami könyveket pedig nem adnak ki publikus könyvesboltokban. A torrenten fellelhető anyagok pedig illegális letöltésnek, azaz vareznek minősülnek.
Szia!
Nincs ilyen könyv, csak ami az alapokat segít megérteni. Tanfolyam szintén nincs ami konkrétan megtanít a szakmára, csak bizonyítványt ad. Csak tapasztalatból, készülékek leírásából lehet gyakorlás közben elsajátítani a fogásokat. Na itt kell eldönteni hogy milyen gyártmányú készülékekkel szeretnél foglalkozni, és csak egy fajtára ráállni. De azt profin. Nekem a suliban is csak jegyzeteket adtak, ill. egy biztonságtechnikai szakkönyvet, de abból csak saját szorgalomból tanultam.
Sziasztok!!
Tudna nekem valaki segíteni az 1991-es évfolyamú Hobby Elektronika valamelyik példányában található Deluxe dallamcsengő UM66T-vel. Azaz oldal kellene ahol ez a kapcsolás található. Ha lehetséges akkor az e-mail címemre küldjétek el. Előre is köszi!!
Hello, a cikk a HE1991-07-ben van. Letölthető a szokott helyről.
Üdv!
Nincs meg valakinek pdf formátumban Csík József, Váradi György - Írányítástechnikai gyakorlatok című könyve? Segítséget előre is köszönöm.
Sziasztok!
Keresem az ELEKTOR újság 1980-1990 közti angol kiadású számait pdf-ben. Indiai és Spanyol megvan. A hozzászólás módosítva: Ápr 9, 2013
Van egy cikk 1980. decemberben. Az indiaiban 1981. januárban közli, de van amit nem közölnek egyikben, másikban. Van ami az indiaiban van és az angolban nincs.
A hozzászólás módosítva: Ápr 9, 2013
Helló Mindenkinek!
Nincs meg valakinek az egykori Hang & Technika újság gyűjteménye?Szivesen átlapoznám.Keresem pdf formában de sehol nem találni.Végülis bármilyen formátum megfelelne. Szép napot
Szerintem igen.Még soha nem láttam egy példányát se, de nagyon érdekelne.Szeretném begyűjteni mindegyik részét.Neked megvannak???
Üdv
Esetleg otthon. Estére megnézem, de nem hinném. Nem olvastam egyetlen példányát sem.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |