Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nem tudjátok véletlen tavasszal milyen műtrágyával kell megszórni a gyepet?
![]()
Az attól függ mi hiányzik neki. De valamilyen nitrogén műtrágyával nem igen foghatsz mellé.
Pontosíts. Gyep, vagy pázsit. A pázsit csak egyszikűek, a gyep egy és kétszikűek közös élőhelye. A pázsitnak nitrogén kell. A gyep.... az nő magától.
![]()
Akkor pázsit
![]() Magas nitrogéntartalmú NPK elvileg jó kell hogy legyen. A hozzászólás módosítva: Ápr 10, 2013
Ez nagyon nem jó helyen van! Apróhirdetésben lenne a helye...
Ha már mindenképpen trágyázni akarsz, akkor inkább egy komplexxet.
A legjobb a szerves trágya lenne. Mondjuk ha tartana otthon birkákat, azok a nyírást és a trágyázást is megoldanák.
![]()
Sziasztok!
Valaki jártas a távoli asztal használatában? Seed serverre szeretnék belépni de nem működik, no meg nem is tudom hogyan kell és nagyon idegelő a helyzet ![]()
Én csak a team viewert ismerem. Mert mit akarsz?
A hozzászólás módosítva: Ápr 10, 2013
Az az NPK főleg nitrogént, foszfort és káliumot tartalmaz de azon kívül még magnézium stb. Hogy elinduljon a növekedés ahhoz kell. Nyáron meg ha jól tudom vas tartalmúval kell megszórni hogy szép zöld színe legyen
![]()
Tudom mi az az NPK. Elvégre vegyész volnék. Ellenben a növényekhez nem értek.
Korábban említettem hogy új PC-t vásároltam, nos most már megvan mér használom is igazán jó, s gyors
![]()
Nagyszerű, csak a rendszeres karbantartásokat ne felejtsd el. Legalább 3 havonta. Mondjuk én ennél sűrűbben szoktam.
Portalanítás és hasonlókra gondolsz?
Egyébként nagyon penge szerkezet! CPU: AMD FX 4100 Alaplap: Gigabyte GA970A-UD3 RAM: 2X 4Gb 1600MHz VGA: ASUS EAH6670 1GB DDR5 500Gb Sata3 HDD 650W Chieftec táp. Zalman CNPS 9700 CPU hűtő. Nagyon jó gépecske, tervezek beléje folyadékhűtést is ![]()
Szoftveres karbantartás. Ültem már olyan gép előtt, hogy még szerencse hogy ültem. A rendszergazda és a számtech tanár nagy ívben le.. a gépeket. Ami tőlem tellett megtettem.
A magam részéről azt gondolom erről. hogy egy kicsit túlságosan divat lett, a fű ápolás. Itthon az a fű nő ami akar, tehát azok a fajták lesznek, amiknek az itteni talaj jó. Bírniuk kell a szárazságot is, mert én nem locsolom, csak nyírom. Ha rendszeresen van nyírva a kétszikűek nagy része kipusztul, csak a lóhere, a gyermekláncfű meg az útifű bírja ki. azokat meg elviselem.
![]()
Ez igen.
![]() ![]() A hozzászólás módosítva: Ápr 10, 2013
Nem lehet mindennek klappolni, na!
![]() Ukrán zongoravirtuóz a csaj, és nem playboy celeb. Ezt hallgatni kell, nem taperolni. Amúgy meg PS-el nagyon szép csajt csináltak belőle. ![]() A mi Orosz Zolink sem szép ember,(azt nem tudom gavallér-e?) de a harmonika koronázatlan királya. A hozzászólás módosítva: Ápr 10, 2013
A pázsitnak nem kell komplex. Csak elgyomosodík tőle.
Megnyitod a távoli asztal kezelőjét. Beírod a távoli gép IP címét. Majd kéri a felhasználói nevet és jelszót. Ezután a képernyődön a távoli asztal lesz.
Az csak állandó kínlódás és sznobizmus. Nekem csak akkor lesz, ha kertészt is tudok fizetni hozzá.
![]()
Nálam sem marad meg a fű. Árnyékos, nedves, savas töltött talaj. Ki kéne cserélni vagy fél m vastagságban. Most viszont gyönyörű zöld az egész. Tyúkhúr, árvacsalán és nagy foltokban kék az ibolyától.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |