Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nem tudjátok véletlen tavasszal milyen műtrágyával kell megszórni a gyepet?
Az attól függ mi hiányzik neki. De valamilyen nitrogén műtrágyával nem igen foghatsz mellé.
Pontosíts. Gyep, vagy pázsit. A pázsit csak egyszikűek, a gyep egy és kétszikűek közös élőhelye. A pázsitnak nitrogén kell. A gyep.... az nő magától.
Akkor pázsit
Magas nitrogéntartalmú NPK elvileg jó kell hogy legyen. A hozzászólás módosítva: Ápr 10, 2013
Ez nagyon nem jó helyen van! Apróhirdetésben lenne a helye...
Ha már mindenképpen trágyázni akarsz, akkor inkább egy komplexxet.
A legjobb a szerves trágya lenne. Mondjuk ha tartana otthon birkákat, azok a nyírást és a trágyázást is megoldanák.
Sziasztok!
Valaki jártas a távoli asztal használatában? Seed serverre szeretnék belépni de nem működik, no meg nem is tudom hogyan kell és nagyon idegelő a helyzet
Én csak a team viewert ismerem. Mert mit akarsz?
A hozzászólás módosítva: Ápr 10, 2013
Az az NPK főleg nitrogént, foszfort és káliumot tartalmaz de azon kívül még magnézium stb. Hogy elinduljon a növekedés ahhoz kell. Nyáron meg ha jól tudom vas tartalmúval kell megszórni hogy szép zöld színe legyen De előtte még hátra van a szellőztetés + újravetés.
Tudom mi az az NPK. Elvégre vegyész volnék. Ellenben a növényekhez nem értek.
Korábban említettem hogy új PC-t vásároltam, nos most már megvan mér használom is igazán jó, s gyors
Nagyszerű, csak a rendszeres karbantartásokat ne felejtsd el. Legalább 3 havonta. Mondjuk én ennél sűrűbben szoktam.
Portalanítás és hasonlókra gondolsz?
Egyébként nagyon penge szerkezet! CPU: AMD FX 4100 Alaplap: Gigabyte GA970A-UD3 RAM: 2X 4Gb 1600MHz VGA: ASUS EAH6670 1GB DDR5 500Gb Sata3 HDD 650W Chieftec táp. Zalman CNPS 9700 CPU hűtő. Nagyon jó gépecske, tervezek beléje folyadékhűtést is
Szoftveres karbantartás. Ültem már olyan gép előtt, hogy még szerencse hogy ültem. A rendszergazda és a számtech tanár nagy ívben le.. a gépeket. Ami tőlem tellett megtettem.
A magam részéről azt gondolom erről. hogy egy kicsit túlságosan divat lett, a fű ápolás. Itthon az a fű nő ami akar, tehát azok a fajták lesznek, amiknek az itteni talaj jó. Bírniuk kell a szárazságot is, mert én nem locsolom, csak nyírom. Ha rendszeresen van nyírva a kétszikűek nagy része kipusztul, csak a lóhere, a gyermekláncfű meg az útifű bírja ki. azokat meg elviselem. Szerintem nálam igen szép a gyep.
Ez igen. Bár profilból nem tudtam eldönteni eleinte, hogy fiú, vagy lány, de a játéka igen professzionális. Persze ha előbb olvastam volna a nevét, Valentina Lisitsa hamarabb rájövök. Nem ismertem, de ezután majd hallgatok tőle mást is.
A hozzászólás módosítva: Ápr 10, 2013
Nem lehet mindennek klappolni, na!
Ukrán zongoravirtuóz a csaj, és nem playboy celeb. Ezt hallgatni kell, nem taperolni. Amúgy meg PS-el nagyon szép csajt csináltak belőle. A mi Orosz Zolink sem szép ember,(azt nem tudom gavallér-e?) de a harmonika koronázatlan királya. A hozzászólás módosítva: Ápr 10, 2013
A pázsitnak nem kell komplex. Csak elgyomosodík tőle.
Megnyitod a távoli asztal kezelőjét. Beírod a távoli gép IP címét. Majd kéri a felhasználói nevet és jelszót. Ezután a képernyődön a távoli asztal lesz.
Az csak állandó kínlódás és sznobizmus. Nekem csak akkor lesz, ha kertészt is tudok fizetni hozzá.
Nálam sem marad meg a fű. Árnyékos, nedves, savas töltött talaj. Ki kéne cserélni vagy fél m vastagságban. Most viszont gyönyörű zöld az egész. Tyúkhúr, árvacsalán és nagy foltokban kék az ibolyától. No meg citromfű tövek itt-ott.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |