Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Szerintem keretezd be és rakd ki a falra.
Egyébként meg művészien szép lett!
Miért ne jutnál...?? Csak Te tehetsz érte, hogy eljuss!
Simpi és Tomi! Köszi! Most jön a meghallgatás. Szorítsatok...
Ééééés, igen! Elég dúrcán kihajtja a kis Sennheiseremet.
Hogy mit ne mondjak, nagyon tuti lett! Bár egy dolog ami számomra "összképromboló", hogy a festményt takarják a nagyobb alkatrészek. Szerintem valami nonfiguratív alkotás jobban illene. De ez csak saját elmélet, nem pedig a műved leszólása, amihez még egy gratula
Köszönöm. A sejtetés volt a cél. Tudtam, hogy nem fog látszódni így és pont ezért izgalmas.
Ja, hogy gyárilag ilyenre szeretted volna. Akkor csak a gratuláló részt érvényes!
Azt mondják,Leonardo megelőzte a korát.Pedig ő csak festeni tudottt....
Gratula,gyönyörű!
Mivel nem ide tettem bár ide is fel lehetne , így csak a linkjét szúrnám be az alakulóban lévő projektről .
Üdv mindenkinek eyess. Ez volna
Mi van?? Leonárdó csak festeni tudott?? Ezt nem gondolhatod komolyan!
Leonárdó a festés mellett szobrász is volt, komolyan foglalkozott anatómiával, számtalan -tiltott- boncolást végzett, vegyész volt, feltalált egy csomó műszaki dolgot (pl. golyós-csapágy), harci gépeket készített, emelő szerkezeteket talált ki, aerodimaikai, és hidrológia alapmegfigyeléseit ma is használjuk, és még hosszasan lehetne sorolni a tevékenységeit. Bizonyos nézetek szerint, nem is a saját korának a gyermeke -időutazás, vagy földön kívüliség), mert olyan irányú kutatásai voltak, amit a saját korában még értelmezni sem tudtak (pl. helikopter).
Szerintem Zoli az alkatrészek forrasztására gondolt. Ez kimaradt Leonardo munkásságából.
A fejhallgató erősítőd páratlanul gyönyörű. Javaslok valamilyen átlátható dobozolást alkalmazni, vagy esetleg nyitott konstrukciót.
Köszönöm! Igen, én is erre gondoltam. Jó lenne egy szép fakeret körbe, alul és felül meg 1-1 plexilap.
Igazad van, ez mind belefér abba, hogy megelőzte korát!Gondolom, idáig érted?
De csöves erősítőt nem tudott csinálni. Egyébként meg nem gondolom, hogy egy ilyen hozzászólásra, egy okoskodó választ kellene adni!!!
Meg rajzolni is... állítólag mindkét kezével, akár egyszerre is.
Nekem - meg mondom őszintén - nem nagyon tetszik, hogy festett, illetve hogy a művészien megalkotott nyáklemez az alapja a kütyünek. Semmilyen hatása nincs ebben a formában, hogy az alkatrészek - ugye értelem szerűen - rajta vannak. Félre értés ne essék nagyon tisztelem a munkáidat, és csodálom is, mert remek dolgokat készítesz. Ez az alkotás inkább külön-külön lenne szép.
Köszönöm a választ még lessz egy kis olvasgatnivalóm mielőtt nekikezdek a projectemnek.
Fogadd elismerésem, figyelemreméltó munka.
Az egyetlen kivetnivalóm, hogy (számomra) sok rajta a különböző szín(árnyalatok) száma. Talán az ellenállások fehérre vagy feketére festésével is kísérletezhetnél majd egyszer. Az arany-fehér-fekete ötlet viszont nagyon tetszik.
Köszönöm! Az alkatrészek lefestésével én is kacérkodtam. Talán majd a következőnél...
Jól néz ki!
Nekem ez a fülhallgató-erősítő egy kicsit még mindig magas, szóval, hogy ekkora meló egy füles miatt?! XD
Köszi!
Nem olyan nagy meló ez... A másik meg az, hogy ha nincs komoly High-End cuccod, azért 100E alatt már vannak nagyon jó fülesek. A meghajtása pedig még véletlenül sem telefon, vagy gagyi MP3 lejátszó. Tudod, van egy szint, amit el lehet érni és ott már nem DJ Nevesincs feat Egyszámos előadó -t hallgatunk... Ehhez kell egy jó füles meghajtó.
Szia!
Ismét nagyot alkottál. Egyébiránt egyetértek. Ha "igazi zenét" akarok hallgani, leginkább bakelitről teszem, vagy esetleg a kb. 30 éves AKAI szalagos magnómról. Elég jól szól a HS500-akon is, de fülesről egészen más. Üdv: Zsolt
Végre sikerült bedobozolnom a MAX038-al épített függvénygenerátoromat.
A hozzászólás módosítva: Ápr 28, 2013
Nekem is van egy jó fülesem, de sajnos nem ismerek olyan - valóban hozzáértőt, akire rá merném bízni a restaurálását. Két darabot gyártott belőle az AKG. Az egyes modell a bátyámé a kettes az enyém.... Lehet kapni, de ezek a prototípusok, talán érthető, ha féltem : FLOAT. Én bár hozzáértőnek vallom magam - éppen emiatt félek hozzányúlni. Sajnos olyan embernek volt kölcsönadva, aki 10 év után hozta vissza - fogcsikorgatva.
Hali!
Elkészültem a saját tervezésű rack szekrényemmel. Salgó polc állvány az alap, itt a furatok megegyeznek az unit mérettel, tehát nem kell furkálni. Eleje, hátulja, egy-egy felülről be csúsztatható alu lemez lesz.
Még további képek. Kapott egy led világítást is.
Nagyon szep, tetszik ahogy repul ott magaban a t.amp2400 as. Enis kell ilyen anyagot beszerezzek, a t.ampomhoz, meg a dinamika kompresszoromhoz, meg majd a tobbi erositonek. Gratula! Latom te is szereted a t.amp-ot, meg jokat tudtal vasarolni.
Szia! Sajnálom, hogy nem tudtál róla ... De nekem a Makroelektronika gyártott olyan síneket, amik kifejezetten bútorlapba tehetőek. Ha jól emlékszem csak arra kellett ügyelni, hogy 50cm legyen a belső méret - a többit a sín biztosítja. Kicsit egyszerűbb vele dolgozni és olyan színben kapod, amilyenbe kéred. Igaz 3 hét alatt gyártják le, ha nincs készleten.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |