Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
*Eszeveszetten csápol*
![]()
Hát mindenféle elektroncső, rádióalkatrész és néhány modernebb félvezető (szerintem a csőválaszték a legnagyobb). Az árak ugye relatívak, de én már azt mondom, hogy nem az olcsó kategória, hanem a már "gondolkodsz, hogy megéri-e" kategória.
Lőrinci rádiós találkozó!
Itt s gyakorlatilag ugyan az van mint a Budapesti Puskás börzén csak annyi hogy itt a természetben kint van a találkozó, még nagyobb kinálattal és létszámmal !
Ki jön 12-én Puskás börzére és aki jön annak mi kell/mit hoz??
Én megyek 12-dikén. Csöveket viszek és rádiókat hozok
![]()
Érdekelne egy Realistic 12-124 tipusu rádió?
A hozzászólás módosítva: Ápr 28, 2013
A shift-ed nem működik??
![]()
Én csöves rádiókat gyűjtök. Azok közül is az Orionokat.
![]()
Tedd fel ide az apróba vagy a vatyerára. Hátha valaki elviszi pár forintért.
Engem?? Hánytól hányig lesz???
A hozzászólás módosítva: Ápr 30, 2013
A mai Lőrinci börze az nagyon nagy létszámmal teljesült , sok ismerős arc volt jelen az ország minden részéről!
![]()
Én jól éreztem magam és örülök, hogy van itt a közelben ilyen is, kár, hogy csak egyszer egy évben
![]() Mondjuk a végére bejátszott egy kis napszúrás is... A hozzászólás módosítva: Máj 1, 2013
Sziasztok!
Hogy vannak most a Börze időpontok? Most 8.-án lesz egy a Puskásban, és a Burabu-t nem tudom mikor lesz és hol. Írjátok meg légyszi! Előre is köszi. ![]()
Ha jól értem, akkor most semmi sem lesz, de aztán BURABU
![]()
Sziasztok,
lehet, hogy nem jó a kérdés, de van olyan eladó a börzén, aki tud számlát is adni?
Hát mivel sose éreztem szükségét, így nem tudok biztosat mondani, de Csernus mindent el szokott intézni. Nem lennék meglepve, ha ezt is valahogy megoldaná. Neki ráadásul mindene van (persze csak azért, mert jó drágán adja, tisztán kereskedelmi alapon árul).
Köszi. Sosem voltam még börzén, ezért kérdezem ki az a Csernus? Egyébként olcsóbb pl. a RT bolti árainál?
A legutóbbi börzén azt láttam kiírva, hogy most hétvégén lesz (8.-án), a Puskásban, a következő a BURABU 15.-én (reméljük, nem mossa el az árvíz).
A hozzászólás módosítva: Jún 7, 2013
"Hivatalos honlapon más van" Mennyiben más? "a következő a BURABU 15.-én ..."
A holnapi napra: Link
Tényleg kavarás van.
Ami biztos: simpi által linkelt hivatalos lapon ez van irva: Idézet: „börze, ezen a szombaton itt lesz a budapesti börze!” ez pedig 15 szombat. Sajnos ez az érdeklődőknek is fizetős (500 JMF). Viszont jó nagy szokott lenni és nem csak az ismert arcok vannak, sőt... Szerintem ma nincs, vagy ha van is, nagyon pici börze várható. De majd megírja aki volt, hogy mit látott... |
Bejelentkezés
Hirdetés |