Fórum témák
» Több friss téma |
Nekem ez nagyon gyanus. a DS jelzést a dallas használja. Fotozd ki azt is ahol van ez az izé akkor lehet hogy tudunk segiteni.
sajnos már kiforrasztottam ahol volt, hogy megnézzem hogy mivan ráírva!
De azt elmondhatom, hogy volt mellette: ELKO, tranyó, kisebb trafó; és ez az egész alkot egy kapcs.üz. tápot.
Hali
Kaptam egy bontott IC-t éstudnék hozzá adatlapot hozzá keresni avval nincs bajom, csak nem tudom mi alapján keressek. Az IC-re ez van írva: YD - sztem a gyártó monogramja 2025H - erre nem találtam semmi IC-s dógot' VM.3.Z - passz hogy mi ez Meg tudja valaki mondani hogy melyik IC-lenne ez és egy adatlap linket tudnátok nekem szerválni. Nagyon köszönöm
Hello, YD2025H
:no: Sorry de nekem nem jön be a link...
Elég ha az oldalt megadod, vagyis a google melyiket találta és a keresőszót... De azért köszönöm
Nagyon köszönöm de nekem nem ez az egyetlen adatlap ami az alldatasheet.com-ról nem jön le.
Nem tudom miért. Hátha valaki keresné és úgy jár mint én, én ezt találtam... YD2025H
A titok az alldatasheet.com. beírod az nevét, search, rákatt a view mezőben a pdf ikonra és menni fog.
De ha beírod a gugliba, az első 4 találat is működik... Meglehet frissítened kellene az Acrobat readert.
Okés köszi majd kipróbálom de most egy pici bibi van.
most így hogy megadtátok mire kerestetek KÖSZI de mindegyik oldalon a PDF-ben 4 szép fehér üres oldalt látok! Majd még szétnézek hátha van valahol normális...
nekemse mindig ugrik be ami kellene.
mellékelem hátha igy müködni fog.
Oké oké sikerült, fehér háttéren fekete szöveg
Köszönöm szépen...
szivesen :yes:
Azt tudom, hogy szelén egyenirányító, de vajon mekkora feszültséget, és mekkora áramot bír el ? És mekkora lehet a nyitóirányú feszültség esés ? Nem igazán találok semmi leirást ezekről, úgylátszik ennyire elavult lehet ez.
sziasztok!
milyen led-kijelzős cuccot lehet építeni UAA2022-es IC-vel?
Elég sok mindent... Ez egy meghajtó IC.
Bővebben: Link
hy
vettem a napokban egy panelba építhető LCD-s voltmérőt típusa : pm438 egész pontosan ez az adatlap a boltban is csak ennyit adtak hozzá. a helyzet az hogy én 30-40 V-t akarok vele méretni, de csak 20 és 200 V-s méréshatárokhoz van megadva ellenállás érték. mindkét értékhez kell egy 10k-s ellenállás az egyikhez meg 9900kohm a másikhoz meg 9990kohm, szóval nem igazán tudom/hiszem hogy lehetne-e nagyjából 70-v méréshatárt csinálni rajta. vajon ha 200v-os méréshatárra csinálom meg akkor mekora lesz a hibe ha 30-50 v-t mérek vele? és még egy kérdés vele kapcsolatban: vajon a kijelzett értéknek mi lehet a mértékegysége? mert alapban 200mV méréshatárban van, és ha megfogom a két érzékelőt kézzel, akkor 1900-at ír ki. azt meg kétlem hogy 1900 volt lenne bennem a feszültség még sztem 1900mV is sok lenne, talán 1900uV, de ha milivoltos mérésatárbn uV-ben jelez ki akkor 20V-200v ,éréshatárban meg mV-ban fog kijelezni vagy mi? elég érdekes ez a műszer azt meg kell hagyni... vagy én vagyk hülye hozzá...
Hi!
Ki lehet terjeszteni így a méréshatárt, de akkor nem a mért feszültséget fogja kiírni, hanem annak a felét, negyedét, stb... Tehát ha 40 volt a kiterjesztett méréshatár, akkor 30 volt bemenő fesznél csak 15 voltot fog jelezni. A leolvasási hiba 200 V-nál 0,1 V, ehhez jön még mindenféle egyéb hibalehetőség (kalibrálás pontatlansága, hőmérséklet változása). A műszer úgy jelez ki, hogy az adott méréshatárnál a max. kijelezhető érték 1999 formában jelenjen meg. Ez 200 mV-nál 199,9 mV lesz. (és 2 V-nál 1,999 V, 20 V-nál 19,99 V, stb.) Tehát 190 mV feszültséget mért.
elavult bizony!
az oldalán lévő számok utalnak a feszbirásra és az áramra amit elbir,valami régi atlaszból ki lehetne szedni,de fölös vele játszani,szerintem kuka. nagy a helyigénye és nem is tud oan sokat.
pontosság ott van azdatlapon +/-0.5% 12V tápfesznél,de a pontosságot befolyásolja az előtét ellenállás pontossága is.
tehát alapestben 200V-s határban 1V -ot csalhat. de ez nem is 1 preciziós voltmérő.
Segítsetek hogy ennek a 2 trafónak mennyi a bemeneti és kimeneti feszültsége?
az oldalán ez van: 05220
Hi!
Szerintem az a két trafó nagyfrekvenciás, de sajnos feszültség értéket nem tudok mondani. (A Gugliban keress, nézd meg hátha megtalálod az adatlapját.) :heureka:
Ezt ha jól gondolom a Lomex-ben vetted azt hiszem kb. 11V-ot ad le terheletlenül egyenirányítás nélkül.
Le is tudod mérni. A "zárt" oldali tekercsrész kivezetéseire kell a 220-at kapcsolni.
Arra rájöttem meik a primer meg secunder csak a bemeneti feszt nem tudom biztosra az lenne a lényeg nehogy a 220V sok legyen mert az elég rövid véget érne egyébként nem vettem csak kaptam (ha vettem volna akkor tudnám mit vettem)
Nem sok a 220V. A lomex-ban a dobozra amiben árulják az van kiírva, hogy 220V/12V.
Sziasztok
Kérdezném, ismeri-e valaki ezt a fajta panel műszert. Nincs meg a papirja, nem tudom a bekötését. Na az kellene ha valaki tudja. Sajna nincs ráirva a tipusa. LED-es 3.5 Digites.
Itt az ic adatlapja. Ezek alapján lehet, hogy meg tudod határozni a panel lábkiosztását.
Köszi de az a baj hogy nem nagyon merek vele kisérletezni mert van a panelen két stabi, és mivel kétoldalas nem látom és nem is tudom méri a fóliát sok helyen mert a kijelző alatt van. Nem szeretném elreptetni mert ez az egy van és nagyon kellene. Inkább várok hátha valaki már épitett be ugyanilyet és tudja a bekötését. Annyit tudok hogy több féle bekötése van és lábakat is kell összekötni bizonyos esetekben.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |