Fórum témák
» Több friss téma |
Rendes magyar átírás szerint, ahogy bő 50 éve tanultam (nem angol), de keresésnél (pl. Frank's el. tube, Dat. Arch.) angol szerint. Ez az a cső, köszönöm. Én valahogy nem találom meg az orosz oldalakat.
Idézet: „Én valahogy nem találom meg az orosz oldalakat.” Ha a Google-ba oroszul írsz be, akkor az orosz oldalakon keres ![]()
Akkor a windows karaktertáblájából kell kikeresni a csövön lévő szimbólum megfelelőjét és azt bemásolni a goolge ba.
Akkor bizony egy jó csomó információ elérhetetlen marad számára.
Innen másolhatsz orosz betűket, majd a beillesztés funkcióval elhelyezed őket a keresőmezőben.
Köszönöm mindenki értékes hozzászólását, valahol megvan a cirill 'azbukám' a gépen, de sosem találom meg.Valamint nem jut eszembe, hogy azzal írjam be, mert nem kezelem profin a gépet.
A hozzászólás módosítva: Jún 17, 2013
Sziasztok! Ma bontottam egy pc tápot,és találtam benne számomra nem ismerős alkatrészt,TT2144M.Megtudnátok mondani hogy ez milyen alkatrész?Köszönöm.
Szia!
Ha három lába van, akkor tranzisztor.
Igen 3 lába van,csak még nem találkoztam ilyen típussal.Tudnál adatokat szolgáltatni erről az alkatrészről V. A. W.-szám szerint?
START-All programs - Accessories - System Tools - Character Map
Mekkora? Nagy, hűtőbordára szerelhető vagy kicsi? Mi az a VAW-szám?
Szerintem feszültség (V) áramerősség (A) teljesítmény (W) értékekre gondol, csak rosszul írta.
Köszönöm! A méret meg azért lenne fontos, mert ilyen számmal két tranzisztor is van, de azok nem hasonlítanak egymásra.
Üdv! Volt,Amper Watt erre gondoltam.
Sajnos erről nincs semmilyen konkrét adat.
Azért köszönöm,minden jót.Üdv Zsolt.
Idézet: „TT2144 Color TV Horizontal Deflection Output Applications(NPN Triple Diffused Planar Silicon Transistor) Cross reference: TT2148” Tehát a paraméterei nagyon hasonlók a TT2148-hoz, amihez már van adatlap.
Első ránézésre ez egy négyvezetékes Pt-100 hőellenállás.
2-2 kivezetés közt rövidzár, ezen párok közt pedig a neten is elérhető PT100 táblázatokban lévő ellenállás értéknek kellene lenni.
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. A képen látható kondenzátort szeretném helyettesíteni. Amit tudok róla: 1.6 (sok szünet) mF 500VDC Nem tudom, hogy polészter vagy milyen. A hozzászólás módosítva: Jún 18, 2013
Sziasztok!
Egy combosabb kapcsitápban a következő alkatrészekről nem találok semmit a neten: TO-3 FD-1029-PL TO-220 FD-1029 egy nem ismerem tokozású, bordába csavarozható gyorsdióda FD-1029-WU (MEXICO) Igen, minden 1029 van ![]() Valakinek infó?
Hello! Várhatóan ez egy fólia kondi. De inkább azt írtad volna meg, miben és a kapcsolásban hol van, mert a kép alapján azt sem tudni, mechanikailag sérült, vagy felrobbant.. (A mF millifarád-ot jelent szemben a µF-al, ami mikrofarád.) üdv!
Udv! Vajon mi lehet? Circuit board:1-715-559-12 szony. Van Valakinek ilyen? am/fm portable receiver.12*5cm.
Szevasztok!
Ismét érdeklődöm, mik ezek: FLQ121(alsó sor: 7484 .5852 C) 16 lábú; 2HT172 (13 lábú, kb. 1cm2-es lapos fémtok). Aki tudja, ne titkolja. Köszönöm.
Bmp fájlt, és méret fölöttit nem tudsz feltenni.
Szia! Halkan megjegyzem, ha esetleg orosz-szovjet a kondenzátor a kis m lehet mikrofarad jelzése. Én ezt valószínűsítem, de lehet, hogy tévedek.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |