Fórum témák
» Több friss téma |
Szerintem ötletes ez a skála. Arra mindenképp jó, hogy nagyából oda tekered amekkora kell, és a műszerrel meg finomhangolsz. Tehát számomra csak pozitív
Nos a skála ugye, és a DC-BE, DC-KI, én egyszerűbben fogalmaztam volna, és fordított kapcsolóállásban. A "tehát kb. 70W" is meglepő egy ilyen helyen, valamint a "készítette" felirat. Állítólag anno a Nakamichi csúcsdeckjét lehetett úgy rendelni, hogy a tulaj nevét rágravírozták az előlapjára, egy aranylemezre....hm. Találj ki egy márkajelzést, emblémát...sztem
A hozzászólás módosítva: Ápr 30, 2013
Értem már, mire gondolsz! Érdekes szemlélet egyébként. A kapcsoló akkor van bekapcsolva, ha a dugaljak felé billen, más oka nincs. A "tehát kb. 70W" azért tehát, mert rövid időre akár 90-100W-ot is le tud adni a trafó, kis melegedéssel. Ezért nem tudtam, hogy pontosan mit is írjak rá. A készítette felirat pedig azért van, mert büszke vagyok rá Hátha valaki azt gondolja egyszer, ez egy gyári táp... Márkanéven nem gondolkoztam még.
Nekem nagyon tetszik!
Sziasztok!
Készülget a doboza, még lakkozni kell. Nemtudom milyen elő és hátlap menjen rá? A szálcsiszolt alura gondoltam, de nem egyszerű. 1200VA toroid alig fog beleférni. És még a többi.
Hú, jó magas!
Bang & Olufsen -féle előlap ? Vagy egy kéken világító, tükörsimára csiszolt karika hangerőszabályzós HarmanKardon style? De komolyan. Nekem van rá egy elképzelésem...
Én ajánlanék valamit ami egyedi, de ne menj a falnak.
Lehet bármiből az előlap, csak vond be szép egyenletesen finom szemcsézetű lábazati vakolóval.
490mm széles 250mm magas. Nem veszélyes. Lehet hogy 6mm üvegből kéne az elejét hátulját csinálni.
A hozzászólás módosítva: Máj 30, 2013
Ha nem nem.
Akkor csináld meg ilyenre.
Na, ha nem vicceltek ,akkor viszont szeretném tudni, hogy mi is ez az anyag? Hogy keressem?
Lábazati vakoló.
A hozzászólás módosítva: Máj 30, 2013
Ez valami műgyantás dolog. Ja ja. De ezt most Te tök komolyan mondtad, vagy gáz amit csináltam, vagy csinálok?
Én csak egy ötletet adtam, minden hátsó szándék nélkül. Mindenki aluból, meg mostanság fából készíti, de egy fekete árnyalatú felület nem mutatna belőle rosszul szerintem. Csak nem szokványos, mert a világon senki nem készített még ilyet.
Én pl. most fekete márványból akartam csináltatni, de nem vállalták a fózolt kivágást 10mm-es anyagba. A hozzászólás módosítva: Máj 30, 2013
Minden évben ráhúzok egy kicsit a potméter anyára meg a csatlakozó aljzatok csavarjaira, hátha a melegtől lapul a vakolat.
A hozzászólás módosítva: Máj 31, 2013
Ilyen nincs. Már ezért is kritizálják az embert. Aki jobban tudja (ez rátok nem vonatkozik) csináljon jobbat.
Ha valóban szépet akar az ember, a dobozolás elkészítése sokkal nehezebb, időigényesebb, (ha készen veszi, drágább pl) mint az elektronikáé. Én egy előlappal is eltökölök hónapokig.
Laci te ebben profi vagy én kicsit elkapkodtam ezt az előlap dolgot mert alig 4 óra alatt kész lett. Itt még csak pácolva van és egy réteg lakk , kell még vagy 3-4 réteg lakk mire kész lesz.
A hozzászólás módosítva: Jún 8, 2013
Én már csak ilyen lassú vagyok.
A hozzászólás módosítva: Jún 8, 2013
Nekem sajnos se maróm sem más komolyabb eszterga gépem nincs. Szóval marad a házi barkács azzal, ami jobb híján akad.
Értem én hogy doboz nem ház..
Mi lesz ha kész lesz? (A lesz rövid sz-szel írandó...) Moderátor A hozzászólás módosítva: Jún 17, 2013
Üdv!
Ha erősítőnek szánod és egyedit szeretnél, javaslom plexi előlap! Vagy vékony, és mögé lemez, vagy pedig vastag. A belső oldalt csisz papírral vagy finommal bemattítod, 600-as vagy finomabb papírral vagy pedig mintásra csiszolod 60-as 100-as papírral. Javaslom a csisz irány megtartásáért tégy valami vezetőt fel egy nem szálkás léc, vízmérték, vagy mittomén persze többféle papírt is kombinálhatsz, ívesre szímcsiszolt durvából finomszemcsésre átmenet vagy valami. Hiába karcmentesnek nevezik a mai polikarbonát lemezeket, a gyémánt szemcse az gyémánt szemcse... Ha ezzel megvagy, akk valami fújós,metál festékkel leküldöd a csiszolt oldalt. Itt szintén az őrülerig variálhatsz a színekkel vigyázz, mert amit 'alulra' azaz korábban fújsz, az lessz a végleges szín. Utána veszel ledszallagot, nemnagyösszeg színtén izlés szerint. Lehetőleg olyat, ami sűrűn "ledezett, mert az egyenletesség fontosabb mint maga a fényerő. Utána a plexi élét megvilágítod vele. Javaslom körbe, de minimum a 2 hosszú oldalt. Van konkrét ötletem is! A csiszolás bal és jobb szélen "matt" és átmenet középre vízszintes, durvapapíros szálcsiszolás középen jobban rányomva, hogy mélységérzetet adjon. A led szín pedig királykék vaterán láttam sűrű smd ledes szalagot párszázéé Természetesen a túloldali védőfóliát nem veszed le a plexiről, míg kész nincs mert feltűnő a karc ezen az oldalon is. :/ A ledszallag eltakarását rád bízom. Vélemény?
Magadnak válaszolsz?!
Dehogyis, csak gondolom az előző hozzászólást nem tudta időben módosítani.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |