Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Idézet: Én meg határozottan a főzöcskére, az "ÁNTSZ meg mindenki"-t meg páros lábbal rúgom ki. Semmi keresnivalója nincs egy haveri összejövetelen. Csak kár, hogy idén sem tudok ott lenni. „De én határozottan a pizzára szavazok.” ![]()
Idén vegyen már valaki (szervező) pár lap öntapadós címkét, hogy rá tudjuk írni a nick-nevet és kiragasztani a pólóra.
Lehetnének kiselőadások is. Valaki felkarol egy témát, kijelölünk neki egy időt, és beszél róla oktató jelleggel. Lehet egy konkrét projekt is, mi volt az alapötlet, milyen megoldások kellettek hozzá, mik voltak a buktatók... Nem kell sorban ülős, projektorosra gondolni, csak valaki leül, és akit érdekel az körbeüli.
Ez jó ötlet, hasonló már motoszkált korábban is a fejeinkben, csak még nem valósult meg sosem. Eddig.
![]() Idézet: „Lehetnének kiselőadások is.” Én szívesen tartok igény esetén ![]()
Pl: 'A gamma sugarak hatása a százszorszépekre'
![]()
Eddig 2 találkozóra tudtam elmenni.A főzés jó hangulatot teremt és más is az íze mint egy vendéglős kajának, szerintem ezen nem kell változtatni. Nem szeretném idén sem kihagyni...
Nem kell a kornyeken lennie! - de az a legjobb-
Szerintem a legtavolabbi pizzeria is orommel fogadhatja az elore leadott 50-60pizza rendeleset. kicsit dragabb a fuvar, de egy-egy darabra leosztva teljesen gazdasagosa valik neki.
Beszéltem velük, egyenlőre csak annyit hogy egyáltalán oda tudják-e adni a kis tó melletti részt augusztus 10.-én vagy netán foglalt-e már arra a napra. Szerencsére úgy néz ki hogy jó lesz nekik is a 10.-e, a többi részletet pedig a jövő héten tárgyalom le velük személyesen.
Voltam a Bókay-kertben egyeztetni. Sajnos most nem az a fiatal leányzó volt aki tavaly a két szép szememért az 50000Ft-os bérleti díjat leengedte 22000Ft-ra.
A hely bérlése óránként 5080Ft, ami ÁFA-mentes. A pavilonok darabja 3000Ft+ÁFA/db (egész napra), a sörgarnitúra (1db asztal és 2db pad) 1270Ft+ÁFA, szintén egész napra. Augusztus 10. szombatra, délelőtt 9-től este 6-ig foglalnánk le a helyet ("kis tavak és környéke"), kb 40-50 emberre, 6db pavilon és 10db sörgarnitúra, illetve áram fog kelleni. A bérleti díj kifizetése átutalással fog történni. Ezeket beszéltem meg velük. A tüzelőt elfelejtettem, de még úgyis vissza kell majd mennem még párszor. Ezeket egyeztettem de szerződést még nem írtunk, úgy egyeztünk meg hogy a héten visszajelzünk még és akkor megíródik a bérleti szerződés is.
Részemről okés a dolog.
![]() Tervezem, hogy a tombolába is hozok cuccokat ismét. Kis kv csomagokat. Picit szervezetlennek tűnt az elmúlt évi találkozó, de jó hangulatban telt. És a délutáni eső most elmaradhat. A főzés mellett szavazok. Pont ez a jó benne, hogy nem elektronika teremben van... Ha értitek mire gondolok. Úgyis mindenki hozza magával a kis herkentyűit. Granpa-val beszélgettünk másról is, nem csak az elektronikáról.
HELLO !
Akkor ugy nez ki hogy kicsit tobbe fog kijonni az idei buli...
Ez ügyben várjuk meg Topi mester szavát is, mert úgy tudom, az előző években is támogatta a HEStore a találkozót.
Attila: Köszönjük! Főzés vs. pizza: A magam részéről egy zsíros kenyérrel is elvagyok, ha kell, viszek magammal, de a helyben főzés hangulata nem elhanyagolható. Ezzel együtt elfogadom, ha nem főzés lesz, vagy semmi kaja nem lesz. Szerintem ezen most lépjünk túl, koncentráljuk arra, milyen programok lesznek, ki mit tud hozni, stb.
HE talalkozon lehetne keszulek bemutato ki mit epitett kategoriabol... En viszek nehany herkentyut - jobb egyszer szemelyesen latni mint hallani rola...
Ügyes vagy
![]() Idézet: „A tüzelőt elfelejtettem,” Ha nincs főzés, nem kell... Ha van, akkor megoldjuk... Idézet: „illetve áram fog kelleni.” Ha áram van, minden van ![]() Szabad pisilés joga, nem mellesleg?
Én szintén a főzésre szavazok! Egyébként belegondolt már valaki, hogy az az 50-60db pizza mennyibe kerülne? A legolcsóbb pizza is 1000-1200 ft körül van, de mondjuk ha 800ft/db áron adnák, a nagy mennyiség miatt, akkor is még 40-48000ft lenne az összes pizza... A főzés meg mindennel együtt töredékéből megvan. Ja és pizzát kb bárki bármikor ehet. Szóval én csak azért is a főzésre szavazok!
És vállalod is, hogy főzöl? Mert rá szavazni egyszerű. Tavaly én főztem, nem sokat láttam a találkozóból. Mire körül nézhettem a jó cuccok gazdát cseréltek.
Hát rockersrácra bízni a főzést... aznap még eszünk is majd?
![]()
Én sem vagyok a főzés ellen, de át kell gondolni mi az a kaja amit előző napokban előlehet készíteni, és nem köt le 4 főt órákon keresztül. Babot semmi esetre sem.
Én egy marha lábszár pörköltre szavazok, kenyérrel. A húst felkockázva kellene hozni a hagymát is előző nap össze lehetne aprítani. Ezzel kevesebb teher hárulna a kuktákra. Tavaly négyen vettünk részt a főzésben és a zöldség, répa, burgonya stb előkészítése sok időt elvett. A bab meg nem akart megpuhulni! A hozzászólás módosítva: Jún 19, 2013
Jól be kell áztatni a babot előtte és nem mindegy mennyi idős babot vesz az ember.
![]()
Egy korrekt paprikás krumpli - (füstölt) kolbásszal, kenyérrel - megvan 1 óra alatt, ha minden elő van készítve előző nap. Az emberek nagy többsége szereti is. Ez az étel nem lenne jó?
Másrészt pedig a pizza is jó. Mindenki a saját pénzéből veszi a pizzát. Össze lehet írni a listát, hogy ki milyet szeretne, összeszedni az árát és egyben leadni a rendelést. Ezzel a két megoldással (vagy-vagy) nem menne el sok idő szerintem.
Főzés mellet egy érv:
Topi valószínűleg megsértődik, ha hiába vette meg az üstöt és üstházat...
Megjegyzem hogy akinek a tavalyi főzés miatt amit korábban írtam elege van és nem akarja ezt még egyszer megélni az nem fogja ide beírni hogy: "srácok én inkább a pizzára szavazok mert tavaly is nagyon éhes voltam már és nagyon sokára lett csak kész a kaja és az is kemény volt."
Ezt nem fogja ideírni senki, hiába gondolja így. Mondom, tavaly a találkozón és utána sokak ember mondta ezt nekem... Más; Topi jó lenne ha idén elérhető lenne mihamarabb mert a héten azaz ma, de legfeljebb holnap vagy holnap után(!) vissza kell jelezni a Bókay-kertnek!
Jelezzük neki, hogy vegye fel Veled a kapcsolatot.
Szerintem a kaja nem a legfontosabb, továbbra is fenntartom, hogy akár zsíros kenyér is jó, nem erre kellene kihegyezni a dolgot. Sokkalta inkább várnám - továbbra is - az ötleteket, javaslatokat a programokra! TAKLACO ötlete, az élő "Ki mit épített", teljesen jó. Ilyeneket várnék még!
Én ha megyek, és addigra elkészül a hálózati trafója, akkor LEHET hogy elviszem a csöves erősítőmet, de közel sem biztos...
Idézet: „akár zsíros kenyér is jó” Sajnos nem jó. Amikor kb. 3 éve előálltam az ötlettel (és a helyszínen meg is volt valósítva), olyan lassacskán akart fogyni a zsíros kenyér, hogy azt hittem, az egész ott fog megrohadni magában. Nem tudom, honnan szalajtotta az akkor ott lévő embereket a világ, de a zsíros kenyeret én ezek alapján elvetném, mint ötlet... (bár én minden formában imádom: paradicsommal, szőlővel, szilvával, bármivel... nekem nem is volt vele gondom, de ami fintorgásokat ott láttam... huhhh) A hozzászólás módosítva: Jún 19, 2013
"Ki, mit épített?" eddig is volt, talán Attila86 volt, aki eddig a legtöbb és legkomolyabb munkáit elhozta.
![]()
Le lehet minősíteni a hozzászólásomat, de semmi értelme, mert a tényeket és a múltat, amit saját szememmel láthattam, nem fogja megváltoztatni...
A hozzászólás módosítva: Jún 19, 2013
|
Bejelentkezés
Hirdetés |