Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Közös beszerzés, alacsonyabb ár
Itt Bővebben: Link 10 db van. Én lemondok a beszerzésről. Köszi.
Természetesen itt is megerősíteném a 2db-os piezo igényemet...
Sziasztok !
Ez kinek ,mire lesz ?Vakondriasztó ?
Elvileg szúnyogriasztó lenne.
Szia!
Ha még nem késő, akkor 2 darabra én is vevő vagyok. Köszi!
Szia!
Nem akarlak sürgetni csak megkérdezném, hogy hogy áll a dolog? Lesz rendelve?
Sziasztok.
Jó hír, úton van 10 db KEMO L010 piezo németországból... Sajnos egyenlőre ennyi volt raktáron...
Nagyszerű.
Írok pü-t.
Akinek nem jutott írjon nekem. Van másik forrás.
Szia!
Mivel nekem nem írt vissza gondolom a 10-ből kicsúsztam így akkor tőled kérnék 1-et! Üdv Kokozo
Lehet. Bár semmilyen jelzést nem kaptam a "piezo vásárlás" jelentkezésemre.
10 darab jön, remélem jut mindenkinek, ha nem, lehet meg rendelni.
kb. mennyire jön ki árban darabja? Következő rendelésbe lehet én is beszállnék majd.
Szia.
7000 helyett 2200-2300Ft
Sziasztok.
Mindenkinek írtam privátot, aki megemlítette, hogy kellene neki Kemo piezó. 1 óra alatt el is fogyott mind a 10 db. Úgy néz ki, hogy lesz egy második kör, tehát aki most lemaradt, szóljon, és rendelek még. üdv
Sziasztok.
A Kemo L010 piezó rendelés első fordulója lezárult. Az áru úton van Németországból. A érintettekkel mindent megbeszéltem. Viszont olyan sok jelentkező volt, hogy lesz második kör is (amiben már most 12 kolléga van) szerintem jövő héten. Ha bárkinek szüksége lenne még ilyen sugárzóra, (és eddig még beszéltünk) keressen meg priviben. Ha minden igaz az eladóval meg tudom emeltetni a rendelhető darabszámot. üdv
Sziasztok.
Megjött Németből az első 10 darab Kemo piezó Megpróbálom holnap postázni. A második kör szerintem szerda-csütörtök érkezik. üdv A hozzászólás módosítva: Jún 21, 2013
A következő körnél balról a második az enyém stipi-stopi! Szólok előre!
Nagyszerű, akkor hétfőn vagy kedden számíthatok is az érkezésére?
Úgy látom lemaradtam a rendelésről ... Ha lesz még rendelés , vagy van egy plusz nekem is kellene.
Üdv:pittyu
Sziasztok! Nekem is szükségem volna 2 db-ra. Remélem nem késő, vagy esetleg megoldható még egy "turnus". írtam p.ü-t. köszi + üdv, Tony68
Szia.
Összesen 30 darabot rendeltek 2 körben. Egyenlőre nem tervezek többet, hacsak megint össze nem jön 10-14 darab. Ekkor éri meg rendelni.
persze, világos. így jártam.
Talán még lehet érdeklődő, ha jól látom, máris van még valaki. Nekem 2 db kéne, ezt egyelőre fenntartom, remélve, hogy tart még az ajánlat. köszi, Tony68
Szia.
Én is elaludtam az első kőrben, de már jelentkeztem, vevő vagyok, csak a nick nevem elfelejtettem közölni Neked. Az vagyok, akinek 2 db telója beteg. Így, - ha, jól számolok -, már vagy hét db-ra van vevő. Nos megfejelem magam, kettőre növelem én is. Most, már 8 db fizetős.
Az első körben 1 db-ot rendeltem. Remélem már ma a kezemben lesz. Ha beválik még 1 darabot rendelek.
Pittyu vagyok. Kettőre növelem én is a darabszámot. Küldjek privátot is hogy a rendelésbe beszállok ??
Helló.
Elvileg lehet harmadik is, de most az egyetemi vizsgák miatt nem tudok erre koncentrálni, hogy megint összefogjak 10-12 embert. Ha lesz, akkor itt, a közös beszerzés topikban fogom megírni. üdv |
Bejelentkezés
Hirdetés |