Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok.
Ismét egy kis segítségre lenne szükségem. Egy alexor központ össze lett kötve egy GS3055-el. A vonal bemegy a GS3055-be onnan a kimenet be az alexor bemenetére, és az alexor kimenete a telefonra. A telefon működik, minden szuper. Ha riasztás van akkor az alexor felhív a vezetékes számon, és a telefonomon is látom hogy az otthoni számom hív, nyugtázni is tudom a hívást. Ha kihúzom a vezetékest, akkor a GS jelzi a sárga leddel hogy vonal hiba van, de riasztáskor nem jön át a hívó telefonszám. Nyugtázni tudom ezzel sincs gond. A sim kártyán engedélyezve van a sajátszám elküldése és az működik is ha rendes telefonba használom. Mit kellene csinálni hogy a GS3055 is elküldje a számot? Előre is köszönöm a válaszokat. Üdv luigi106.
SIM kártyát kiveszed. Belerakod egy akármilyen telefonba, és ott beállítod, hogy saját szám elküldésének engedélyezése. Ezután vissza a kommunikátorba.
Ha ezután sem megy, akkor a telefonszám elé be kell adni még a *31# kódot. Ezzel biztosan elküldi a számot.
Sziasztok! Nem éppen a témához tartozik a kérdésem, de megkérdezem: érdemes-e még bajlodni átalakított mobilt használni riasztó kommunikációhoz, vagy jobban járok egy gsm-el? Válaszokat előre is köszönöm.
Szia!
Felejtsd el az átalakított mobilt, játéknak jó lehet, be biztonságtechnikának? Mellesleg már 10e.-ért kapsz megbízható gsm modult.
Erre voltam kíváncsi, hogy érdemes-e bajlódni telefonnal. Köszönöm a választ.
Sziasztok! Az alábbiakban kérném a segítségeteket. Van egy Esprit 728-as bontott központom, és be szeretnék kötni egy mozgásérzékelőt mégpedig egy dsc BV-201-es típusút.
Ennél azért szerintem többre lesz szükséged, hogy mást nem mondjak kezelőt, szirénát is bekötni....
Sziasztok,
PC1404es központnál lehet valamit elütögettem, pár perc után lezár a billentyüzet, és az 1es hosszabb megnyomásával oldhatom fel...mit kell lépnem, hogy kiiktassam a lezárást? üdv
Igy most hirtelen nem tudom de olyan mint amikor kélép a particioból és vár ameddig pl az 1-es gobbal be nem lépsz. Valami kezelő particióprogramozást keressél.
Sziasztok!Van nekem egy Compact GSM II mudulom. Azt szeretném kérdezni hogy hova kell a központba bekötni és mit meg az hogy milyen színeket.
Sziasztok,
Itt egy leírás a ps-128 kültéri szirénáról: http://www.ps-128.hu/main/technikai_leirasok/Muszaki_leiras_PS-128.pdf Ti melyik bekötést javasolnátok? Report kimenetét tudja kezelni a 1616? Távfelügyelet nem lesz..
Valami ilyen bekötésre gondoltam:
A Z7 a kezelő panel zona bemete. Szerintetek?
Aux- a -12 re, Bell+ a + 12 re, Bell - a start ra, de én is kérdeznék: a DSC negatív evételre vagy negamintív ráadásra riaszt
Mindenki mást mond, még nem volt időm rámérni
Valakinek nincs véletlenül egy összefoglalója, hogy egy új rendszernél miket szokott programozni és hogyan, példákkal, mert egyelőre egy átláthatatlan ez az egész leírás nekem úgy ahogy van. Tényleg mint a 90-es években a pénztárgépek programozása.. Valami rendszer hibát ír, de nem találom sehol, hogy mi az, az időt nem tudom állítani... Lehet, hogy egyből a pc-s programozással kéne matatnom a gépben..
Valamit sikerült beállítanom a pénztárgépen, mert most a system led világít sárgán és bármit nyomok, akkor csak a bill világítása lesz erősebb, amúgy semmi...
Amúgy a leírás alapján programoztam: *8 5555 000 0 11##
Milyen alaplap ?
v4.50 eu
Lehet valahogy resetelni a panelt? Vagyis, hogy álljon vissza a gyári beállításra?
Olvastam a z1 - pgm1 összekötést 10mp-re csak ac mellett, de ezzel nem történik semmi. Ha az 1234 kód helyett az ember többször rosszat üt be, akkor letilt vagy csak mindig csipog?
Visszalapoztam a típust nem találta PC Power 1616......
Reset 1. az AC és az akkumulátor csatlakozást a panelről kiköt 2. minden vezetéket kikötni a Zóna 1. és a PGM 1csatlakozókból 3. darab vezetékkel rövidre zárni a Zóna 1. és a PGM1 csatlakozókat. 4. AC fesz bekapcs. 5. Amikor a billentyűzeten felvillan az 1 Zóna fény, a gyári alapértékre állítás befejeződött. 6. AC tápellátást ki. 7. vezetékek visszaköt A panel élesztéséhez AC tápfeszültség szükséges. A panel gyári alapértékre állítása akkumulátorról nem lehetséges! Nekem a zónafény még sose gyulladt ki ![]() Idézet: „A panel élesztéséhez AC tápfeszültség szükséges. A panel gyári alapértékre állítása akkumulátorról nem lehetséges! ” Dehogynem. 1000000X csináltam már. Táp le. Z1 PGM1 rövidzár. Akku rárak. Akku negatívot egy darab dróttal kb 1mp-re összekötni az aux- ponttal. Ekkor elindul a panel és a többi ugyanaz, mint AC táp esetén. Ugyanígy lehet simán is indítani a panelt AC nélkül bármikor.
Megcsináltam már vagy 5x. Kb. 10..12 másodperc után égni kezd a system led, de zona led eddig sosem gyulladt fel.. Igaz nem vártam még sosem 1 percet.. (Csak a z1 mazzagjait távolítottam el, a többi zónáét gondolom nem kell?).
Az még érdekes, hogy egyik gombra sem reagál, de ha a 2es gombot nyomva tartom, akkor csippan 3at, mint a gyors élesítésnél, kialszik a bill fénye, de nem történik semmi (csak a system led világít)..
1 perces reset sem tetszik neki..
Ja, akkor simán átállítottad globálisra a kezelőt.
Vissza kell állítani az 1. partícióra. Ezt nem lehet resetelni. Tehát: # hosszan nyom, míg csippan 2-t vagy hármat. Hosszan nyom az 1-es gomb, míg csippan kettőt, vagy hármat. Ekkor rövid ideig belépsz az 1. partícióba Ezután simán csak programozni kell a billentyűt *8 5555 000 0 11## Kész. Amúgy hardveres resetkor sosem fog felgyulladni az 1- zóna ledje, ne is várd. Csak várd ki a minimum fél perc reset időt. A hozzászólás módosítva: Júl 11, 2013
Épp most akartam írni, hogy megcsináltam és látszólag sikerült is visszalépnem az 1-es partícióba, de idővel újból visszament globálisba. Aztán megcsináltam újból, majd hozzáadtam a kezelőt az 1es partícióhoz. Úgy néz ki elindult
![]() Most már csak azt kell kitalálnom, hogy *2-re mit jelent a z3 és z8 led világítás. Köszi!!
a hosszú #, és hosszú 1-el se indul el?
3. jelzőfény Telefonvonal hiba:
8. jelzőfény Rendszer idővesztés |
Bejelentkezés
Hirdetés |