Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » DSC riasztó

Témaindító: pittyu, idő: Márc 2, 2008
Témakörök:
Lapozás: OK   176 / 282
(#) luigi106 hozzászólása Jún 27, 2013 /

Sziasztok.
Ismét egy kis segítségre lenne szükségem. Egy alexor központ össze lett kötve egy GS3055-el.
A vonal bemegy a GS3055-be onnan a kimenet be az alexor bemenetére, és az alexor kimenete
a telefonra. A telefon működik, minden szuper. Ha riasztás van akkor az alexor felhív a vezetékes
számon, és a telefonomon is látom hogy az otthoni számom hív, nyugtázni is tudom a hívást.
Ha kihúzom a vezetékest, akkor a GS jelzi a sárga leddel hogy vonal hiba van, de riasztáskor
nem jön át a hívó telefonszám. Nyugtázni tudom ezzel sincs gond. A sim kártyán engedélyezve
van a sajátszám elküldése és az működik is ha rendes telefonba használom. Mit kellene csinálni
hogy a GS3055 is elküldje a számot? Előre is köszönöm a válaszokat. Üdv luigi106.
(#) Syn7h37ic válasza luigi106 hozzászólására (») Jún 27, 2013 /

SIM kártyát kiveszed. Belerakod egy akármilyen telefonba, és ott beállítod, hogy saját szám elküldésének engedélyezése. Ezután vissza a kommunikátorba.
Ha ezután sem megy, akkor a telefonszám elé be kell adni még a *31# kódot. Ezzel biztosan elküldi a számot.
(#) Bender92 hozzászólása Jún 28, 2013 /

Sziasztok! Nem éppen a témához tartozik a kérdésem, de megkérdezem: érdemes-e még bajlodni átalakított mobilt használni riasztó kommunikációhoz, vagy jobban járok egy gsm-el? Válaszokat előre is köszönöm.
(#) nagysus válasza Bender92 hozzászólására (») Jún 28, 2013 /

Szia!

Felejtsd el az átalakított mobilt, játéknak jó lehet, be biztonságtechnikának? Mellesleg már 10e.-ért kapsz megbízható gsm modult.
(#) Bender92 hozzászólása Jún 28, 2013 /

Erre voltam kíváncsi, hogy érdemes-e bajlódni telefonnal. Köszönöm a választ.
(#) galropi hozzászólása Júl 1, 2013 /

Sziasztok! Az alábbiakban kérném a segítségeteket. Van egy Esprit 728-as bontott központom, és be szeretnék kötni egy mozgásérzékelőt mégpedig egy dsc BV-201-es típusút.
(#) Gafly válasza galropi hozzászólására (») Júl 1, 2013 /

Ennél azért szerintem többre lesz szükséged, hogy mást nem mondjak kezelőt, szirénát is bekötni....
(#) galropi válasza Gafly hozzászólására (») Júl 2, 2013 /

Azokat már meg fogom oldani.
(#) bolzan hozzászólása Júl 2, 2013 /

Sziasztok,
PC1404es központnál lehet valamit elütögettem, pár perc után lezár a billentyüzet, és az 1es hosszabb megnyomásával oldhatom fel...mit kell lépnem, hogy kiiktassam a lezárást?

üdv
(#) Kovabe válasza bolzan hozzászólására (») Júl 2, 2013 /

Igy most hirtelen nem tudom de olyan mint amikor kélép a particioból és vár ameddig pl az 1-es gobbal be nem lépsz. Valami kezelő particióprogramozást keressél.
(#) Syn7h37ic válasza bolzan hozzászólására (») Júl 3, 2013 /

*8 5555 000 0 11##
(#) tacsika86 hozzászólása Júl 9, 2013 /

Sziasztok!Van nekem egy Compact GSM II mudulom. Azt szeretném kérdezni hogy hova kell a központba bekötni és mit meg az hogy milyen színeket.
(#) mind_the_gap hozzászólása Júl 10, 2013 /

Sziasztok,
Itt egy leírás a ps-128 kültéri szirénáról:
http://www.ps-128.hu/main/technikai_leirasok/Muszaki_leiras_PS-128.pdf
Ti melyik bekötést javasolnátok? Report kimenetét tudja kezelni a 1616?
Távfelügyelet nem lesz..
(#) mind_the_gap hozzászólása Júl 10, 2013 /

Valami ilyen bekötésre gondoltam:
A Z7 a kezelő panel zona bemete.
Szerintetek?

sziren2.jpg

(#) djuri hozzászólása Júl 10, 2013 /

Aux- a -12 re, Bell+ a + 12 re, Bell - a start ra, de én is kérdeznék: a DSC negatív evételre vagy negamintív ráadásra riaszt
Mindenki mást mond, még nem volt időm rámérni
(#) mind_the_gap hozzászólása Júl 11, 2013 /

Valakinek nincs véletlenül egy összefoglalója, hogy egy új rendszernél miket szokott programozni és hogyan, példákkal, mert egyelőre egy átláthatatlan ez az egész leírás nekem úgy ahogy van. Tényleg mint a 90-es években a pénztárgépek programozása.. Valami rendszer hibát ír, de nem találom sehol, hogy mi az, az időt nem tudom állítani... Lehet, hogy egyből a pc-s programozással kéne matatnom a gépben..

Valamit sikerült beállítanom a pénztárgépen, mert most a system led világít sárgán és bármit nyomok, akkor csak a bill világítása lesz erősebb, amúgy semmi...
Amúgy a leírás alapján programoztam: *8 5555 000 0 11##
(#) DkGrinder válasza mind_the_gap hozzászólására (») Júl 11, 2013 /

Milyen alaplap ?
(#) mind_the_gap válasza DkGrinder hozzászólására (») Júl 11, 2013 /

v4.50 eu

Lehet valahogy resetelni a panelt? Vagyis, hogy álljon vissza a gyári beállításra?
Olvastam a z1 - pgm1 összekötést 10mp-re csak ac mellett, de ezzel nem történik semmi.
Ha az 1234 kód helyett az ember többször rosszat üt be, akkor letilt vagy csak mindig csipog?

Visszalapoztam a típust nem találta PC Power 1616......

Reset

1. az AC és az akkumulátor csatlakozást a panelről kiköt
2. minden vezetéket kikötni a Zóna 1. és a PGM 1csatlakozókból
3. darab vezetékkel rövidre zárni a Zóna 1. és a PGM1 csatlakozókat.
4. AC fesz bekapcs.
5. Amikor a billentyűzeten felvillan az 1 Zóna fény, a gyári alapértékre állítás befejeződött.
6. AC tápellátást ki.
7. vezetékek visszaköt

A panel élesztéséhez AC tápfeszültség szükséges. A panel gyári alapértékre állítása akkumulátorról nem
lehetséges!

Nekem a zónafény még sose gyulladt ki de kb 1 perc alatt szokott visszaállni alapba annyit várj vele
(#) Syn7h37ic válasza DkGrinder hozzászólására (») Júl 11, 2013 /

Idézet:
„A panel élesztéséhez AC tápfeszültség szükséges. A panel gyári alapértékre állítása akkumulátorról nem
lehetséges!

Dehogynem. 1000000X csináltam már.

Táp le.
Z1 PGM1 rövidzár.
Akku rárak.
Akku negatívot egy darab dróttal kb 1mp-re összekötni az aux- ponttal. Ekkor elindul a panel és a többi ugyanaz, mint AC táp esetén.
Ugyanígy lehet simán is indítani a panelt AC nélkül bármikor.
(#) mind_the_gap válasza DkGrinder hozzászólására (») Júl 11, 2013 /

Megcsináltam már vagy 5x. Kb. 10..12 másodperc után égni kezd a system led, de zona led eddig sosem gyulladt fel.. Igaz nem vártam még sosem 1 percet.. (Csak a z1 mazzagjait távolítottam el, a többi zónáét gondolom nem kell?).

Az még érdekes, hogy egyik gombra sem reagál, de ha a 2es gombot nyomva tartom, akkor csippan 3at, mint a gyors élesítésnél, kialszik a bill fénye, de nem történik semmi (csak a system led világít)..

1 perces reset sem tetszik neki..
(#) Syn7h37ic válasza mind_the_gap hozzászólására (») Júl 11, 2013 / 1

Ja, akkor simán átállítottad globálisra a kezelőt.
Vissza kell állítani az 1. partícióra. Ezt nem lehet resetelni.
Tehát:
# hosszan nyom, míg csippan 2-t vagy hármat.
Hosszan nyom az 1-es gomb, míg csippan kettőt, vagy hármat. Ekkor rövid ideig belépsz az 1. partícióba Ezután simán csak programozni kell a billentyűt
*8 5555 000 0 11##
Kész.

Amúgy hardveres resetkor sosem fog felgyulladni az 1- zóna ledje, ne is várd. Csak várd ki a minimum fél perc reset időt.
A hozzászólás módosítva: Júl 11, 2013
(#) mind_the_gap válasza Syn7h37ic hozzászólására (») Júl 11, 2013 /

Épp most akartam írni, hogy megcsináltam és látszólag sikerült is visszalépnem az 1-es partícióba, de idővel újból visszament globálisba. Aztán megcsináltam újból, majd hozzáadtam a kezelőt az 1es partícióhoz. Úgy néz ki elindult
Most már csak azt kell kitalálnom, hogy *2-re mit jelent a z3 és z8 led világítás.
Köszi!!

a hosszú #, és hosszú 1-el se indul el?
(#) DkGrinder válasza Syn7h37ic hozzászólására (») Júl 11, 2013 / 1

elkéstem
(#) DkGrinder válasza DkGrinder hozzászólására (») Júl 11, 2013 /

3. jelzőfény Telefonvonal hiba:
8. jelzőfény Rendszer idővesztés
(#) DkGrinder hozzászólása Júl 11, 2013 /

idő :*6 mesterkód 1 óópp hhnnéé
Következő: »»   176 / 282
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem