Fórum témák
» Több friss téma |
Valami gyári menü ilyenek...? :S
és windows 7-en mit kell csinálni, h ki tudjam olvasni?
Hello!
...de előtte még a 2046 "mester" kódot ki lehetne próbálni. A hozzászólás módosítva: Ápr 30, 2013
kösziiiii uniman! működik örök hálám!
Ez szép munka volt! Több mesterkód: Bővebben: Link
Hello.
Örülök hogy segíthettem, de a neten elég sok helyen le van írva a megoldás. A hozzászólás módosítva: Ápr 30, 2013
Igazad van, pont ezt akartam még javasolni, de megelőztél, lényeg, hogy jó lett !
Sajnos most meg más a baj Ma reggel mikor be akartam kapcsolni a beltérit akkor a kijelzőn ki van írva az, hogy 'on' félig be jôn és aztán újraindult megint,megint,megint... . Mikor nem volt becsavarva az f-csatlakozó akkor bejön a beltéri de amint hozza ér a bemenenthez a csatlakozó megint kezdődik előlről. Kábelezés, fej ki lett cserélve de nem jelent semmit. Viszont tegnap este átvittem a másik szobába és egy Hyundai hss1165na tipusú beltérivel fűztem át. Este visszavittem a szobámba és ezután reggel volt ez. Van valami összefüggése ezzel? Rövidzárlat? Vagy mi? És mit lehet ezzel tenni? Előre is köszônöm válaszotokat!
A hozzászólás módosítva: Máj 2, 2013
A két beltérit felesleges volt összefűzni mivel ezen gépek , csak Loop funkciójú LNB kimenetet adnak tovább.Vagyis amit az első beltérin néz valaki, csak azt tudod a másik beltérin is nézni.
Az hogy valami leterheli a beltéri tuner bemenetét az biztos , hogy zárlat okozza . Sokáig nem kéne , ezt csinálni , mert vagy kimegy az LM317 , vagy az LNB típusú fej vezérló.Típusa válogatja , hogy milyen megoldás van benne. Szóval külön megnézni , hogy úgy jó e , és ha igen , akkor valamelyik koaxnál F csatlakozó stb zárlatot megkeresni. Egyébként csak úgy simán , ha nincs csatlakoztatva fej a beltérihez , akkor a csatlakozóban 14-17 v ig kell mérjél , ha ez nem így van , akkor hibás a beltéri.
Az van h most ma rggel már a 2 fejem közül egyik sem műkszik se a digi-s beltérivel se az ortonnal :/
Ha bekapcsolod a beltérit, akkor mekkora feszültséget mérsz az antennakábel-csatlakozón?
nincs feszültség mérőm
Végy egyet!
Megoldódott a probléma egy régebbi kábellel Köszônöm mindenkinek a segítségét, tanácsát
Hello!
Talán zárlatosra sikerült az F csatlakozót felszerelni: Bővebben: Link Ha lenne ohm-mérőd, használatával egyből kideríthetnéd... A hozzászólás módosítva: Máj 5, 2013
Csak egy kérdés: dsx6010-es készülékeken lehet-e hangerőt állítani másnál? (nekem van egy, de azon ezt nem tudom...) Esetleg másik szoftverrel megoldható?
Értem... hát, ezt azért sajnálom... oké, köszi!
Sziasztok! Van egy Digital 7100 A tipusu beltérim na most az a problémám hogy rca kábellel van össze kötve egy monitorral minden müködik csak éppen kép nincs kiprobáltam más beltérivel illetve mindig tv-vel ugy müködik azokon van kép tehát szerintem a beltérivel van baj csak nem tudom mi és ha tudnám mi, meg e érné megcsináltatni vagy én meg e tudnám csinálni? Válaszokat elöre is köszönöm! Üdv
Szevasz!
Melyik csatornát, melyik műholdról, melyik szolgáltatótól veszed (vennéd)? Üdv: StMiklos
Próbáld meg SCART-ról bekötni, azzal sem jó?
Üdv: Stmiklos
Szia! Astra mühold csatornákat szeretném nézni néztem is vele csak valami oknál fogva nincs kép a beltéri müködik még hang is van csak nincs kép(még a beltéri menüje sem látszik) semmi! Szerintem valami a beltéeivel van!
Szia! Azzal sem jo probáltam már valami szerintem tönkremehetett a beltériben mert még a menü se semmi nem látszik! A kijelzö minden ok bekapcsol kikapcsol áramot kap csak nem jelenit meg semmit!
Szevasz!
Akkor valóban gond lehet. Amennyire tudom (láttam rajzot, talán ezét) van egy IC, ennek kijáratán vannak a SCART lábai és szépen elágaztatva az RCA kijárat is. Nálam ment úgy az OPTICUM 4050-es, hogy mindkét csati használva volt, bírta a dupla terhelést. (Lehet van még egy tranzisztor az IC és a kijáratok között, nem emlékszem). Kukucskálj bele. Ha gondolod és azzal nem jutsz zöldágra, az Opticum jutányosan vihető. Üdv: StMiklos
Szia!
Egy szoftverfrissítést még csinálhatsz, de ha ettől nem lesz jobb, akkor le kellene selejtezni.
Helló érdeklödnék hogy van egy Globo4100c típusu beltéri és érdekelne hogy neme lehet valahogy át alakitani set top box-ra sima antennával nem parabolával?
Szia!
Nem lehet.
Oké köszi.
Sziasztok
Digi dual beltérim van (sajnos) az 1-es szoba részével semmi gond,de a 2-es (ami az enyém) na nekem ide ugyebár ezzel a nem túl jó megoldással RF csatornán koaxon jön a kép,hang ! kb két hete olyat csinál,hogy becsíkozik a kép és olyankor a hang is pukkan hozzá,párszor teljesen elmegy a kép,vagyis a nagy kép zaj alatt látszik,hogy van kép,de szinte kivehetetlen ! a kábel valószínű jó,mert nem rég cserélték ki,toldás nincs benne ! Én arra gondolok,hogy ez az egész kimenet része haldoklik,vagy legalább is a csatlakozója Valaki találkozott már ilyennel,szokott ez probléma lenni ? Válaszotokat előre is köszönöm |
Bejelentkezés
Hirdetés |