Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Biztosan bomba jo fizetesek vannak a Bokay kertben azert van minden evben mas garda ami szamunkra termeszetesen nem elonyos.
![]()
A legviccesebb, hogy ma beszéltem a kapcsolattartónkkal, hogy várjuk már mióta a szerződést, ahogy megbeszéltük.
Mondta, hogy hát ő most azóta elment szabadságra, majd július végén jön vissza, és majd akkor elküldi. Ez a "tojunk a fejedre" tipikus példája. Elvileg az időpontot beírta foglalásra, szóval ettől független mehet a menet. A hozzászólás módosítva: Júl 8, 2013
Na az ilyeneknek nem kívánok semmit, még levegőt se!
![]() Azért mi készülünk ezerrel! A hozzászólás módosítva: Júl 8, 2013
Vegulis!
Elvileg abbol elnek, hogy a teruletet berbe adjak. Na kerem szerintem a NYAR az egyik legkaposabb evszak. Ileyenkor nem engednek el beosztottat tobb mint 3het szabira! menjen telen vagy oszel. Probalnak meg telen ugyajn ezt!
Tévedésben vagy... ezek abból élnek, hogy az önkormányzat adja nekik a fizetésüket...
![]()
Akkor valoban! Kis naiv vagyok! Tudod en meg abban nottem fel, hogy a fizetesert MEG KELL dolgoznom, es nem jar!
Akkor sem ertem, hogy egy esetleges megrendelot, hogy lehet igy semmibe venni. A hozzászólás módosítva: Júl 8, 2013
Úgy döntöttem, hogy idén elmennék a találkozóra. Részemről ez lenne még csak az első. Amint írtad jó lenne, ha valaki elvállalná a főzést. Én feliratkoznék erre feladatra, de jó lenne még valaki -aki tud és szeretne- segíteni közösbe megoldanám a paprikás krumplit. A hozzá való beszerzés hogyan zajlana? Például reggel ott lennék az elsők közt és elmennék bevásárolni, aztán fát gyűjteni? Vigyünk fát, vagy ha az nincs a közelbe inkább szenet vennénk?
Idézet: „Én feliratkoznék erre feladatra” Akkor szerintem rögtön meg is nyerted. Legalább nem nekem kell mint minden évben oltanom a tüzet. Idézet: „A hozzá való beszerzés hogyan zajlana? Például reggel ott lennék az elsők közt és elmennék bevásárolni, aztán fát gyűjteni?” Ez szintén minden évben ugyanígy van. Topi hozza az alapanyagokat a metróból. Mellesleg fát Bókay kertben nem illik gyűjteni ![]()
Szerintem jól sikerült a 2012.találkozó, szívesen segített néhány társunk, én is önkéntesként.
Idén is tervezem a találkozót meglátogatni és természetesen segítek ha szükséges. Biztosan kevésbé lett volna meghitt a hangulat, ha a szervezők kihagyják a főzést. Köszönet Nekik, és az Önkenteseknek. Üdvözlettel: Üstkavaró
Akkor már hárman(négyen) vagyunk, mert hozom a tavalyi kuktát. Gábort bevesszük az előkészítésbe, hogy ne csak tűzoltó legyen.
![]()
Kedves egybegyűltek!
A jelentkezési lap, mostantól elérhető, tessék szépen jelentkezni! ![]() Találkozó jelentkezési lap
Idén sincs olyan hogy kerékpárral. Nem baj, úgyis kocsival megyek.
![]()
Ha börzézek, akkor az külön fizetős, vagy nem?
![]()
Köszönjük!
Lesz esetleg "statisztika", hogy látni lehessen, kik jelentkeztek már eddig? ![]()
HELLO !
Bizony jo volna , ha volna statisztika es nyomon tudnank kovetni a dolgok alakulasat...
Én csakúgy mint tavaly meg tavalyelőtt édesapámmal jönnék a találkozóra. Idén is vele jönnék. Azt kérdezném, hogy mivel tavaly meg az előtt kétszer jelentkeztem a találkozóra, hogy édesapám el tudjon jönni, most idén hogy töltsem ki a jelentkezési lapot úgy, hogy neki se saját telefonszám, se HE-nick, se E-mail cím nincsen? Adjam meg a sajátomat HE-nick nélkül? Mert nem szeretnék bonyodalmat. Ezért is kérdezem meg inkább, hogy akkor: Hogyan töltsem ki a jelentkezési lapot édesapámnak?
"Figyelem! Amennyiben pároddal, testvéreddel, unokáddal, édesapáddal, stb érkezel, minden főre szükséges egy jelentkezési lap kitöltése (ha nincs HE nick-je akkor üres)! "
Ezt én is értem, hogy kell neki is kitölteni egy jelentkezési lapot. Én azt nem értem, hogy a saját adataimat adjam-e meg HE-nick nélkül? Mert neki nincs se saját telefonszáma, se e-mail címe, se HE nick-je.
Az egyértelmű, hogy a stabil szándékkal bírók kitöltenek egy/több jelentkezési lapot. De ha valaki hezitál -mint mondjuk én-, csak 10.-én reggel találom ki milyen jó lenne rászánni magam egy kimozdulásra, akkor erre van lehetőségem?
Gondolom lemondok a kitűzőről (mert az előre készül), esetleg vállalom, hogy a létszámos témákból kimaradok, de ha befizetném a belépőt, akkor bejuthatók "váratlanul" is?
9. én éjfélig hezitálhatsz .....
A hozzászólás módosítva: Júl 13, 2013
Egy tál plusz kaja bizton akad, és a zsúfoltság sem lesz akkora, hogy ne férjen el még pár utolsó pillanatos ember.
Kedves Alkotó! Előző nap éjfélig lehet jelentkezni, így lesz még időd bőven a gondolkozásra. Én speciel nagyon örülnék, ha eljönnél, mert nagyra tartom az itteni munkásságodat és szívesen megismernélek kicsit közelebbről is. Az sem lenne hátrány, ha hoznál a gyönyörű dobozaidból mutatóba, de méginkább, ha megoldható, akár eladásra is...
![]() Üdv.: Macsek Idézet: „Gondolom lemondok a kitűzőről (mert az előre készül),” Gondolm Frankye majd rajzol egyet csak neked, csak most ![]() Nehogymár ezen múljon... Nem mellesleg, szerintem a kitűző nélküli embereket elkergetjük. És ezt halál komolyan gondolom...
Statisztika szerintem is jó lenne, persze anonimizálva.
Nick és darabszám pont elég.
Sziasztok.
Ki mit épített asztal nem lesz? Vagy ahhoz is börzés asztalt kell igényelni? Köszönöm.
Nincs külön díj ha börzézel, de asztalt csak korlátozottan tudunk biztosítani.
Mivel a hely is korlátozott, amennyiben a találkozó megköveteli, (és nem tudunk plusz asztalt szerezni) akkor előfordulhat, hogy fel kell áldozni a találkozóért a szabad asztalt. (Kaja esetére mindenképp, de ez minden évben így volt eddig)
Természetesen váratlanul is beeshetsz, lesznek üres névtábláink is, de a találkozó előtti nap éjfélig azért biztos vagyok benne, hogy kiderül hogy ráérsz-e vagy nem. Annyira az utolsó pillanat, hogy nagyon speciális esetnek kell ahhoz lennie, hogy aug 9-én még ne tudd, hogy másnap reggel jössz-e.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |