Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Találkozó

Témaindító: Norberto, idő: Nov 22, 2005
Lapozás: OK   145 / 199
(#) TAKLACO hozzászólása Júl 8, 2013 /

Biztosan bomba jo fizetesek vannak a Bokay kertben azert van minden evben mas garda ami szamunkra termeszetesen nem elonyos.
(#) Topi válasza TAKLACO hozzászólására (») Júl 8, 2013 /

A legviccesebb, hogy ma beszéltem a kapcsolattartónkkal, hogy várjuk már mióta a szerződést, ahogy megbeszéltük.
Mondta, hogy hát ő most azóta elment szabadságra, majd július végén jön vissza, és majd akkor elküldi. Ez a "tojunk a fejedre" tipikus példája.

Elvileg az időpontot beírta foglalásra, szóval ettől független mehet a menet.
A hozzászólás módosítva: Júl 8, 2013
(#) granpa válasza Topi hozzászólására (») Júl 8, 2013 /

Na az ilyeneknek nem kívánok semmit, még levegőt se!
Azért mi készülünk ezerrel!
(#) Ghoost válasza Topi hozzászólására (») Júl 8, 2013 / 1

Vegulis!
Elvileg abbol elnek, hogy a teruletet berbe adjak. Na kerem szerintem a NYAR az egyik legkaposabb evszak. Ileyenkor nem engednek el beosztottat tobb mint 3het szabira! menjen telen vagy oszel.
Probalnak meg telen ugyajn ezt!
(#) _vl_ válasza Ghoost hozzászólására (») Júl 8, 2013 /

Tévedésben vagy... ezek abból élnek, hogy az önkormányzat adja nekik a fizetésüket...
(#) Topi válasza _vl_ hozzászólására (») Júl 8, 2013 /

Azért maradjunk a témánál.
(#) Ghoost válasza _vl_ hozzászólására (») Júl 8, 2013 /

Akkor valoban! Kis naiv vagyok! Tudod en meg abban nottem fel, hogy a fizetesert MEG KELL dolgoznom, es nem jar!
Akkor sem ertem, hogy egy esetleges megrendelot, hogy lehet igy semmibe venni.
(#) voodoo válasza Topi hozzászólására (») Júl 8, 2013 /

Úgy döntöttem, hogy idén elmennék a találkozóra. Részemről ez lenne még csak az első. Amint írtad jó lenne, ha valaki elvállalná a főzést. Én feliratkoznék erre feladatra, de jó lenne még valaki -aki tud és szeretne- segíteni közösbe megoldanám a paprikás krumplit. A hozzá való beszerzés hogyan zajlana? Például reggel ott lennék az elsők közt és elmennék bevásárolni, aztán fát gyűjteni? Vigyünk fát, vagy ha az nincs a közelbe inkább szenet vennénk?
(#) Gafly válasza voodoo hozzászólására (») Júl 8, 2013 /

Idézet:
„Én feliratkoznék erre feladatra”

Akkor szerintem rögtön meg is nyerted.
Legalább nem nekem kell mint minden évben oltanom a tüzet.
Idézet:
„A hozzá való beszerzés hogyan zajlana? Például reggel ott lennék az elsők közt és elmennék bevásárolni, aztán fát gyűjteni?”

Ez szintén minden évben ugyanígy van.
Topi hozza az alapanyagokat a metróból.
Mellesleg fát Bókay kertben nem illik gyűjteni
(#) tomi1965 válasza Gafly hozzászólására (») Júl 9, 2013 /

Szerintem jól sikerült a 2012.találkozó, szívesen segített néhány társunk, én is önkéntesként.
Idén is tervezem a találkozót meglátogatni és természetesen segítek ha szükséges.
Biztosan kevésbé lett volna meghitt a hangulat, ha a szervezők kihagyják a főzést.
Köszönet Nekik, és az Önkenteseknek.
Üdvözlettel: Üstkavaró
(#) granpa válasza voodoo hozzászólására (») Júl 9, 2013 / 1

Akkor már hárman(négyen) vagyunk, mert hozom a tavalyi kuktát. Gábort bevesszük az előkészítésbe, hogy ne csak tűzoltó legyen.
(#) Topi hozzászólása Júl 13, 2013 /

Kedves egybegyűltek!

A jelentkezési lap, mostantól elérhető, tessék szépen jelentkezni!

Találkozó jelentkezési lap
(#) Attila86 válasza Topi hozzászólására (») Júl 13, 2013 /

Idén sincs olyan hogy kerékpárral. Nem baj, úgyis kocsival megyek.
(#) Topi válasza Attila86 hozzászólására (») Júl 13, 2013 /

Akkor lesz kerékpáros
(#) rockersrac válasza Topi hozzászólására (») Júl 13, 2013 /

Ha börzézek, akkor az külön fizetős, vagy nem?
(#) Norberto válasza Topi hozzászólására (») Júl 13, 2013 /

Köszönjük!

Lesz esetleg "statisztika", hogy látni lehessen, kik jelentkeztek már eddig?
(#) TAKLACO válasza Norberto hozzászólására (») Júl 13, 2013 /

HELLO !
Bizony jo volna , ha volna statisztika es nyomon tudnank kovetni a dolgok alakulasat...
(#) lui144 válasza Topi hozzászólására (») Júl 13, 2013 /

Én csakúgy mint tavaly meg tavalyelőtt édesapámmal jönnék a találkozóra. Idén is vele jönnék. Azt kérdezném, hogy mivel tavaly meg az előtt kétszer jelentkeztem a találkozóra, hogy édesapám el tudjon jönni, most idén hogy töltsem ki a jelentkezési lapot úgy, hogy neki se saját telefonszám, se HE-nick, se E-mail cím nincsen? Adjam meg a sajátomat HE-nick nélkül? Mert nem szeretnék bonyodalmat. Ezért is kérdezem meg inkább, hogy akkor: Hogyan töltsem ki a jelentkezési lapot édesapámnak?
(#) mineral válasza lui144 hozzászólására (») Júl 13, 2013 /

"Figyelem! Amennyiben pároddal, testvéreddel, unokáddal, édesapáddal, stb érkezel, minden főre szükséges egy jelentkezési lap kitöltése (ha nincs HE nick-je akkor üres)! "
(#) lui144 válasza mineral hozzászólására (») Júl 13, 2013 /

Ezt én is értem, hogy kell neki is kitölteni egy jelentkezési lapot. Én azt nem értem, hogy a saját adataimat adjam-e meg HE-nick nélkül? Mert neki nincs se saját telefonszáma, se e-mail címe, se HE nick-je.
(#) Alkotó hozzászólása Júl 13, 2013 /

Az egyértelmű, hogy a stabil szándékkal bírók kitöltenek egy/több jelentkezési lapot. De ha valaki hezitál -mint mondjuk én-, csak 10.-én reggel találom ki milyen jó lenne rászánni magam egy kimozdulásra, akkor erre van lehetőségem?
Gondolom lemondok a kitűzőről (mert az előre készül), esetleg vállalom, hogy a létszámos témákból kimaradok, de ha befizetném a belépőt, akkor bejuthatók "váratlanul" is?
(#) kaqkk válasza Alkotó hozzászólására (») Júl 13, 2013 1 /

9. én éjfélig hezitálhatsz .....
A hozzászólás módosítva: Júl 13, 2013
(#) Attila86 válasza kaqkk hozzászólására (») Júl 13, 2013 /

De ő 10.-én reggel találja ki.
(#) szamóca válasza Attila86 hozzászólására (») Júl 13, 2013 / 1

Egy tál plusz kaja bizton akad, és a zsúfoltság sem lesz akkora, hogy ne férjen el még pár utolsó pillanatos ember.
(#) SzervízMacska válasza Alkotó hozzászólására (») Júl 13, 2013 /

Kedves Alkotó! Előző nap éjfélig lehet jelentkezni, így lesz még időd bőven a gondolkozásra. Én speciel nagyon örülnék, ha eljönnél, mert nagyra tartom az itteni munkásságodat és szívesen megismernélek kicsit közelebbről is. Az sem lenne hátrány, ha hoznál a gyönyörű dobozaidból mutatóba, de méginkább, ha megoldható, akár eladásra is...

Üdv.: Macsek
(#) Gafly válasza Alkotó hozzászólására (») Júl 13, 2013 /

Idézet:
„Gondolom lemondok a kitűzőről (mert az előre készül),”

Gondolm Frankye majd rajzol egyet csak neked, csak most
Nehogymár ezen múljon...

Nem mellesleg, szerintem a kitűző nélküli embereket elkergetjük.
És ezt halál komolyan gondolom...
(#) Gafly válasza TAKLACO hozzászólására (») Júl 13, 2013 /

Statisztika szerintem is jó lenne, persze anonimizálva.
Nick és darabszám pont elég.
(#) kocsgab002 hozzászólása Júl 14, 2013 /

Sziasztok.
Ki mit épített asztal nem lesz? Vagy ahhoz is börzés asztalt kell igényelni?
Köszönöm.
(#) Topi válasza rockersrac hozzászólására (») Júl 14, 2013 /

Nincs külön díj ha börzézel, de asztalt csak korlátozottan tudunk biztosítani.
Mivel a hely is korlátozott, amennyiben a találkozó megköveteli, (és nem tudunk plusz asztalt szerezni) akkor előfordulhat, hogy fel kell áldozni a találkozóért a szabad asztalt.
(Kaja esetére mindenképp, de ez minden évben így volt eddig)
(#) Topi válasza Alkotó hozzászólására (») Júl 14, 2013 /

Természetesen váratlanul is beeshetsz, lesznek üres névtábláink is, de a találkozó előtti nap éjfélig azért biztos vagyok benne, hogy kiderül hogy ráérsz-e vagy nem. Annyira az utolsó pillanat, hogy nagyon speciális esetnek kell ahhoz lennie, hogy aug 9-én még ne tudd, hogy másnap reggel jössz-e.
Következő: »»   145 / 199
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem