Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Üdv!
Szegedről mennék a találkozóra autóval. Lenne 2, maximum 3 szabad helyem (csomagok mennyiségétől függően ![]()
Köszönjük a nagylelkű felajánlást a főzésre.
Ezek alapján akkor: Voodoo, Granpa, Gafly (besegít) Én a paprikás krumpli mellett vagyok, gyorsan kész. A hozzászólás módosítva: Júl 14, 2013
Én is. A kitűző-gyártást - mint írtam - vállalom, csak a tokokat kellene eljuttatni hozzám.
Ha kell, akkor én is tudok valamennyit segíteni, de én inkább az elején, mert börzézni is tervezem.
Én pl már IGEN!
![]() A hozzászólás módosítva: Júl 14, 2013
Sziasztok én biztos megyek .) viszek egy pákát
![]()
Én is ajánlkoztam, de úgy néz ki, hogy közbejött valami ami miatt nem fogok tudni menni
![]() Azért lélekben veletek leszek, és várom a fényképeket,híreket. Üdv.
Én is jelentkeztem.
![]() A hozzászólás módosítva: Júl 15, 2013
Úgy nézem már a jelentkezési lapra sincs szükség
![]()
Sziasztok!
Békés megyéből nem megy valaki véletlenül? Több ember=kisebb benzinpénz. Én Mezőberényben lakom.
Sziasztok!
Az építési verseny kiírásában szerepel egy 100F kondenzátor. Biztos ekkora a kapacitása? A képen inkább 100µF -nak látszik.
A piezó hangszóró aktív, vagy passzív?
Azaz egyszerűen csak a lapka, vagy "sípol" akkor is, ha csak egyenfeszültséget kötünk rá?
De kár, hogy javítani kellett.... Már csak ezért a kondenzátorért is érdemes lett volna nevezni...
![]()
Üdv,
Azt szeretném megkérdezni, hogy akik már hamarabb kitöltötték a jelentkezési lapot még nem volt ott a versenyre való jelentkezés, amennyiben szeretnénk versenyezni mi a teendő?
Jelentkezzenek nálam, vagy adjanak fel új jelentkezési lapot.
Azt szeretném megkérdezni, hogy lesznek e előadások, vagy bemutatók?
Ami számomra és szerintem sok kezdőnek fontos lenne, az a NYÁK készítésének a bemutatása. Valaki fog ezzel kapcsolatban bemutatót tartani? SB
És esetleg Ki mit épített asztal? Mert ha csak én viszem az alkotásaimat, az úgy nem túl vicces
![]()
Ez jó ötlet! Lehetne ott ilyen bemutató simán. Mármint pl. be lehetne mutatni a vasalós NYÁK-készítést, hogy milyen "egyszerűen és hamar" el lehet érni a jó végeredményt.
Én elviszem a laminálómat, azt mindig megnézegetik.
Én szívesen viszem az alapanyagokat, eszközöket ha valaki bevállalja a bemutatót.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |