Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
bár nemismerem a nyirségi szilva pálinkát de a leirtakbol azt veszem ki hogy kerités szaggato kegyszer
Ismeritek ezt az oldalt?
Én nagyon szeretem ezeket, érdemes nézegetni..
Szerintem rettentően finom, de hosszú másodpercekig csak annyit tudok mondani utána, hogy "húúúúúúúú, egyre elhalóbb hangon, mert levegőt venni nem nagyon tudok Nem tudom, hány fokos lehet, de a teteje simán meggyújtható, ezt eddig csak a portorico rumnál láttam.
Viszont, sosem fáj tőle a fejem másnap, nincs émelygés, rossz gyomor. Tiszta anyag
sajna a vérnyomásom miatt nem ihatok ugymond annyit .de egyszer megkostolom :yes:
Idézet: „nem ihatok ugymond annyit” Akkor ne annyit, hanem többet igyál
ááá nem lehet sajna azért a 10 12 üveg sört megiszom évente
Idézet: „Májusban volt a lagzim, ...” Gratula! (Egyébként meg miért legyen Neked jobb, mint nekünk?! :hehe: ) Szatmári szilva ->
Nezegetni nezegetem en is! De, hogy nem latok semmit az is biztos,.. Szerintem meg kene legyen a masik fele is, ugy ertem, hogy egy korvonal megoldasnak vagy valami,.. Mert hat valljuk be itt a kozelben; "szilva pálinkás" sztoritol mar felig en is masnapos vagyok, s nemlatok semmit a 3B -s kepekben
Idézet: Utána pár másodpercig csak befelé megy a levegő... „hosszú másodpercekig csak annyit tudok mondani utána, hogy "húúúúúúúú, egyre elhalóbb hangon, mert levegőt venni nem nagyon tudok” Idézet: „Nem tudom, hány fokos lehet,” Legalább derékszögű!
Kösz neked is a gratulát
Érdekes, nekem kifelé jön a levegő, nem befelé. Hátha el tudja fújni a tüzet a nyelőcsövemben Derékszög? Majdnem ott lehet. Akárki kóstolta eddig, még mindnek könnyes lett a szeme, viszont sosem mondták rá, hogy nem jó, sőt, kifejezetten finomnak érezték. Mindenkinek legyen belőle egy üveggel otthon
Köszi a linket!!
Nagyon csípem az ilyen képeket! Ez pedig kész aranybánya, van egy pár... kobold! Gratula! Csak aztán ne engedd át a gyeplőt! Mellesleg nekünk tegnap volt a 3. házassági évfordulónk.
Van rá technika hogyan kell ezeket meglátni, ha érdekel leírom. Vagy csak a másnaposság miatt nincsenek meg?
A gratulálgatáshoz meg hadd csatlakozzak, kobold, titi :
sziasztok!
a múlkor nézem a TV-t, és rábukkantam valamire.... ki emléxik PIRX-re??
Nemhogy a Pirx-re, de sajna még az Orion 7-re is.
Hogyne emlékeznék a magyar filmkészítés remekművére! A kávédarálóból és az egyéb háztarási eszközökből készített űrjáművekre ki ne emlékezne?
Én meg Zsoldos Péter Feladat című regényének a megfilmesítését láttam múltkor a TV-ben. Bár ne láttam volna, annyira gyenge volt a könyvhöz képest. Egyetlen jó pont írható a javára, hogy egy C64-es játék zenéjének (a Warhawknak) a földolgozása volt a főcímzenéje. Ha valakit érdelel a zenének egy remix változata itt meghallgathatja.
"Ilyen nagy telljesítményű potik nem is léteznek! 50W?" Igen vannak nagy teljesitmenyu potik!
Az egyetemeken is szokott lenni,.. Erdekessegkeppen; Bővebben: Link
Tényleg jó a zene, bár én azt a játékot nem ismertem, lemminget és mariot játszottam C64-en, (meg sok mást amire nem is emlékszem)..
Én is csak onnan emlékszem ezekre a zenékre, hogy van egy online rádió, a Slayradio.org és ott csak ilyen C64-es remix zenéket szoktak játszani. Ha olyan kedvem van elindítom és olyankor mindíg beugranak az ismertebb zenék dallamjai. Egyébként nem semmi milyen zenéket tudtak kicsikarni ennek a kis gépnek a SID chipjéből, pl. digitalizált hangot is elő lehetett állítani vele mert volt egy olyan kis hibája a chipnek, hogy hangmagasság váltásakor zizzent egy kicsit és ezt használták fel erre.
Jó kis chipet alkottak annakidején hozzá!
De a zenélő floppy sem volt rossz ötlet.
Is, nem jellemző Na jó, elsődlegesen cégesek. Tesztpadokat felügyelek, és hogy megkönnyítsem a dolgomat, írtam pár segédprogit, a padokat vezérlő PLC-k és egyéb eszközök figyelésére, olykor befolyásolására. Meg ha a kollégák szólnak, akkor nekik valamit, általában matematikai feladatokra. Meg másoknak, maszekot... NEM, NEM MUNKAIDŐBEN, DEHOGYIS...
A dicsekvés szándéka nélkül, csak pár példa: - többcsuklós kardánrendszerben szögsebesség, szöggyorsulás számítása megadható törésszögeknél, eredményekből elfordulás-alapú diagram; VB6, céges - váltóvezérlő elektronika által mért hőmérséklet lekérdezése CAN-en CCP protokollal, log; sima C, céges - önállóan írt CCP-protokollal kétcsatornás PCI CAN-kártya kezelése, motor- és váltóvezérlőről 24/7 online adatgyűjtés, ütemezett rögzítés, folyamatos monitorozás diagramon, mellé CX-Server DDE segítségével egy CJ1M-ből néhány számláló és státusz lekérdezgetése, loghoz fűzés, minden periférián auto reconnect (és erre qúúúva büszke vagyok...); VB6 és nagyon-nagyon sok API, céges - ethernet-linken át S7-400 MPI kapcsolat, szintén online figyelés, log, diagram most készül; C++, céges - Nokia5110 kígyó saját ActiveX irányítókkal, az első működő grafikus "programom" 3 évvel ezelőttről; VB6, nem céges - soros porti vonalkód-olvasó, rögzítő app, kapott érték továbbítása adatbázisba DSN nélküli ADO kapcsolattal, és másik soroson egy folyamatengedélyező CQM1H-nak HostLink protokollal; sima C, nem céges - képernyővédő és gépfagyasztó progi, valami API-t nem jól csináltam, mert nem jön ki belőle, csak már nem értem rá javítani; VB6 stb... - CygwinX támogatással Unix-os gépen futó grafikus folyamatirányító célalkalmazás futtatása XP-s gépen, az ottani rendszerhez tartozó TP27-es panel szimulálásával távoli hozzáférés, alapszintű irányítás; X11 könyvtárak, C, céges - Nokia3210 LCD-képének tervezése Excel celláiban, PIC-be direktben ültethető asm kód generálása a kép alapján; VBA, nem céges, még nem is tökéletes Meg még egy pár, léghengerek, egyéb itteni vackok számítására. De mivel most alkottam meg üzemünk első weblapját, .Net2.0 framework és Notepad++ háttérrel egy hét alatt nulla előtanulmányokkal, jelenleg ennek örülök a legjobban, bár a VS-hez semmi köze Kitettem a monitor-progik által gyűjtött főbb értékeket, azóta nem hívogat senki, hogy "na, hol tart a teszt, mi van vele", órákat nyertem naponta most egy hétig nem írok ide semmit, nehogy rólam szóljon az oldal... mindig elkap a szájmenés, ha kérdeznek valamit; mindenitől bocsánatot kérek...
Köszi Azért elég nyögvenyelős tud lenni, sosem tanítottak progizni, gyakran nagy szenvedés. De bírom
A kérdés jogos, én is kíváncsi vagyok rá...
Ha jól emlékszem, Müszi emlitett néha Marci bácsit aki segített a dobozolásoknál. Lehet hogy egy és ugyanaz a személy?
A lapon mindenesetre nem találtam, pedig engem is érdekelt. Marci, Márton, bácsi nem adtak gyanús találatot, de lehet, hogy még nem is bácsi
Oda lehetne (?) tenni a warm szövege alá a modik haragját kiváltó hsz azonosítóját, mindjárt nem élnénk itt kétségek között
En is igy vagyok ezzel. Bar nekem nincsenek ilyen nagy alkotasaim..
A C-t valamikor nagyon megkedveltem es valami csodas erzes volt mikor nehany evvel ezelott meglattam a Linux kernel forrasat . Aztan nemsokara mar rendszerhivas elkapas/behelyettesitesekkel szorakoztam, ezutan jott a uC-s okoskodasom Engem is erdekel "Marcibácsi" . Ugylatom legendava lett a forumon |
Bejelentkezés
Hirdetés |