Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
A szmog miatt szürke minden. Nálunk kristálytiszta a fény.
![]()
Retkes a lencse! Mivel az USA-ban marha nagy távolságok vannak, míg eljut egyik városból a másikba, szépen lekoszolódott.
![]() Amúgy volt szerencsém olvasni egy cikket a google kocsi magyarországi működéséről, és nagyon vigyázott a koma a kamerákra. Magyarán el sem tudom képzelni, hogy mitől ilyen pocsék a képminősége. Olyan, mintha a régi cmos kamerás telefonommal készült volna.
Nem kell, hogy a hangja szép legyen, sőt hátborzongató legyen. A kis műhelyem riasztójának része lenne. Betörési kísérlet esetén szólalna meg. Van egy nép csoport akik összefüggésbe hozhatók a fent említett tevékenységgel, viszont a kutyától nagyon félnek állítólag. Nem akarok 230-at vezetni a kerítésbe. Gondolom ez most moderálva lesz
NTSC = Never The Same Color.. (Sohasem ugyanaz a szín).
A 'szépség' alatt azt értettem, hogy azonnal bes....., ha megszólal! Kb. 1000dB, szuperbasszus, volt szegénynek.
Szívből gratulálok, és legalább még ötször ennyit, együtt!
Lehet, hogy élveznék. Én még "csak" 23 éve vagyok a "zasszonnyal" házasságban, de nem bántam meg egyetlen percét sem.
Csak a szépre emlékezem...És tudsz róla, hogy a 'zasszony' stikában olvassa a topicot
![]() Idézet: „És tudsz róla, hogy a 'zasszony' stikában olvassa a topicot” Na, azon én lennék a legjobban meglepve! Úúúúúúúútálja az informatikát, és mindent, ami technikai jellegű dolog. (Tipikusan az a fajta, akinek két mosógép kell, hogy ne billegjen a teknő... De szó szerint: Amikor összeházasodtunk, egy fél év kellett, mire hajlandó volt bekapcsolni az automata mosógépet. Inkább kimosott kézzel.... ![]()
Bezzeg az én exem; már a 3. mosógépnél, 5. TV-nél, 3. tűzhelynél tart, pedig egyiknek sem volt semmi baja! A számítógép előtt is csak akkor ülhetek, amikor nincs itthon (Nápolyban van, havi 4 napot jön haza, de akkor többnyire Györökön vagyok, úgy kora tavasztól Mikulásig; télen néha ütközünk; harmadnap már háború van).Szerencsére 100-as a tensiom, kibírom
![]() A hozzászólás módosítva: Aug 7, 2013
Köszi szépen. Én sem bántam meg, de még 100 év....
![]() Idézet: „(Nápolyban van, havi 4 napot jön haza,” De jó neked.
Ne irigyelj, nehéz küzdelem volt. Augusztusban pl. nem jön, de májusban itt volt két hétig! Na, az rettenetes volt, vissza is menekültem Györökre, a 7. nap. Sajnos dolgom volt Pesten, addig bírni kellett.
![]() A hozzászólás módosítva: Aug 7, 2013
Olvassa néha,de megszokta,hogy ilyen vagyok.
Ez már alakul, most nem tudom kihangosítani mert az oldalborda alszik.
Van erre valami módszer, hogy egy cd-re 20 x felrakjam egymás után?
Elég egyszer, majd a lejátszót ismétlő állásba állítva ismétli a végtelenségig.
Kaptam egy sétáló cd lejátszót, nem tudom az is ismétel?
Köszönöm a tippet.
Szia! A CD író program (például Nero) azt ad hozzá amit kiválasztasz, míg csak meg nem telik az adathordozód. Rakhatod ugyan azt, míg fér a lemezre
![]()
Köszönöm! A Nérót szoktam használni. Holnap próba.
Hát Srácok nekem az az érzésem, hogy az időjárás megbetegedett. Nagyon magas 38 Celsius fokos láza van. Lehet hogy be kéne neki adni egy kis lázcsillapítót.
![]()
Nyugi, tartok tőle, hogy kileli a hideg, pont szombatra!Mindjárt felhívlak.
Délelőtt kocsiban a hőmérő 47 fokot mutatott
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |