Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Még a gondolatát is felejtsd el hogy ilyet itt megkérdezel!
Itt a hosszú hétvége. Kb csütörtökig nem kell menjek. Mit csinálok ennyi idő alatt nem tudom MÉG.
![]()
Az túlzás, de majd közösen áthúzzuk a vezetéket az egész házon. Így jó lesz?
Szia. Mi az amit nem szabad kerdezni?
Pl, hogyan kell stabil tápot építeni. Vagy éppen hogyan is működik, de ez csak egy tipp volt.
Az titok, de nem tudtam volna válaszolni rá.
![]()
Ja , mert ott a tema neve
![]() ![]()
Az este pofara estem , ufot latam. Ne ketelkedjetek, tenyleg pofara estem es ufot latam , fenyes volt az eg egy pontban, mire magamhoz tertem mar nem volt ott.
Ezért kell a lábad alá nézni, hogy ne ess pofára.
![]()
Sotet volt , nem latam hogy beszakadt az akna fedel
![]()
Nagy dolog.Én minden nap látok egyet mégsem esem el.
Nemrég elkészült a kamra ajtó. Illetve összeraktam, de még csiszolni és lakkozni akarom. Majd próbálok egy jó fotót készíteni róla. Az egész úgy ahogy van vizes ragasztóval van összefogva. Fenyőből készült. Némi gyakorlással már lehet bejárati ajtót is csinálni, bár az még egyenlőre odébb van.
Én is láttam ufót. Volt rajta ufofapka az ufodában.
![]()
Sziasztok!
A villanyóra mérőállást eddig az eon honlapján keresztül írtam be, viszont el fogok menni itthonról, így nem lesz aki leírja, tehát vissza kéne térni a régi rendszerre. A weblapon nem találok erről információt. Valaki csinált már ilyet?
Ha jól tudom, csak személyesen tudod intézni a zügyfélszolgálaton.
Köszi a választ!
Akkor majd felhívom őket.
Sziasztok!
Nincs valami tuti receptetek csuka nyárson való sütéshez? ![]()
"A lepikkelyezett,kibelezett csuka fejét nem vágjuk le,csak a kopoltyúkat távolítjuk el.Megmossuk,sűrűn beírdaljuk. Két harmad rész durva só és egyharmad rész pirospaprika keverékével (egy kis bors is jöhet bele ) megszórjuk és nyársra húzzuk.Akkor áll a hal a legbiztonságosabban a nyárson,ha azt egyik szemgödrénél vezetjük be,s a
hasüregen át,a farkánál húzzuk ki.Először kissé hátrább tűzzük a nyársakat,úgy,hogy a halak háta nézzen a parázs felé (legjobb a szőlő venyige!) majd,amikor megszáradtak,kissé közelebb.Egy nyársra szalonnát tűzünk,s amikor sülni kezd,zsírjával bekenjük a sülő halakat.Így lesznek ropogósak és finomak." Netán nem jó ne engem szidj.... csak ![]()
Gugli dobott ki nekem is párat, csak kitudja milyenek, ezért inkább valami beváltat keresek.
Azért köszi ![]() A hozzászólás módosítva: Aug 19, 2013
Mi anno amikor unoka öcsémmel kint voltunk, akkor semmi cifraság: á lá naturále felhúztuk egy vékony pálcára és tűz fölé vele. A törpeharcsákat ettük így.
Semmi cicó nincs a villannyal! Mi volt hogy rendszeresen elfelejtettük diktálni (mármint interneten), és annyit csaináltak, hogy részszámlát küldtek. Gondot nem okoz, csak később ember nincs aki értelmezze a papírt
![]()
3x nem diktáltam, azután már nem is engedte a rendszer. DÉMÁSZ.
Mi is démászosok vagyunk. Érdekes. (Lehet hogy előtte betelefonáltam?!? Elképzelhető) Gond mindenesetre nem volt belőle. Szerintem egy telefon és kiderül hogy beborul-e.
Akkor elméletileg 3 hónapnál hosszabb késedelemben vagy; gyakorlatilag bármikor kikapcsolhatják a villanyodat! E-On-nál bevett gyakorlat: mesterségesen késedelembe hozzák az ügyfelet, majd kikapcsolnak, és csak a horribilis visszakapcsolási díj lerovása után kegyeskednek visszakapcsolni!! Gyorsan intézkedj, mert kitolnak veled.
Engem is szívat Pesten az ELMŰ, de még nem jött be nekik. Itt még személyesen sem tudod elintézni, hogy fizess, ha elmulasztottad abban a 4 napban a bediktálást, amikor kellett volna. Nekem pl. még mindig rossz a vezetékesem (UPC!), mobilon kb, 1000Ft-om ráment, és nem tudtam bediktálni! Ügyes rendszerük van! Személyesen bementem még a hosszú hétvége előtt: két órát! vártam, mire sikerült megtudnom, hogy így jártam! Azt mondta az ügyintéző: küldünk rész (hasalt átlag) számlát, de tavaly is volt egyszer ilyen, és persze nem küldtek!!! Kiváló magyar? szolgáltatók.... ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |