Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Szia nagyon szép lett.
A kapcsolási rajzát megtudod osztani mert én is csinálnék ilyet karácsonyra ÍRj róla valami ismertetőt mert kezdő vagyok. Előre is köszi. Szia ![]()
Elnézést hogy ien sokáig nem jelentkeztem de 2 hétig távol voltam most felrakom az ígért próbanyákot a 291-edik oldalon lévő levilágítóhoz és még egy képet egy házi nyák készítéséhez használható fúrógépről ez egy 15 éves projekt ami még mindig nem készült el a porelszívó egy matracpumpa fordítva bekötve(a szívó oldalán van a cső) és tökéletesen müködik a sarokban eg JLT-s forasztóállomás vigyorog egy régi NDk készülék dobozába építve.
Hali
Hát ez jó, tetszik! a fúrút vetted bele vagy valami kicsi motorból raktad össze? Mert már hallottam ilyenről is, hogy magnó motorjával ment! üdv
Az én fúrom pl ablaktörlő motorral müködik
![]() ![]()
Ez tenyleg jo lett!Na aszem majd rakok fel en is kepet,elrettento peldanak.
![]()
Sziasztok!
Elkészült első stroboszkópom. Sztem nem lett rossz ![]()
Gratula! Amgy jol latom, az huttes a w -os ellenallason?
Igen, ráadásul kitermelt...Manapság nagyon kreatív vok
![]()
Regen en is csak termelt cumobol epitettem, es csak akkor vettem ujjat ha nem volt valami a termelt alkatreszek kozt,..
Nem lett rossz
![]() ![]() ![]()
Nekem most elsőre nem a méret volt a lényeg
![]()
Amit elsőnek összeraktam még régen az a tda2030 volt. A nyákot is én terveztem hozzá(az is az első ugye) és kb ugyanekkora volt
![]() ![]()
Mindenki ugy kezdi, es aki nem az gurit egy-et ;o)) Amgy a sztrobi nem gerjed, esetleg ferre pillog
![]()
Szép lett! Teljes elismerésem! Amúgy biztit rakj bele, mielőtt kiprobalnád;
![]()
Ez egy gyári fúró kb. 3000 ft volt "akkor" csak az az érdekessége hogy egy mikroszkóp házába tettem és azért írtam hogy még nincs kész,mert a karja még hiányzik .Lusta voltam megcsinálni
![]()
Bravó! Nagyon szép munka!
Tetszik a fotó is! Jó, hogy szépen elrendezted és lehet az ST 151 feliratot is látni.
Jó lett,bár kicsit terjedelmes!
![]() A tirisztorra fölösleges hűtést tenni,mert az nm melexik. Viszont az ellenállást inkább több soros párhuzamos kapcsolással célszerű csinálni. Amúgy gratula hozzá!
Szép lett! Látom nem sajnáltad a hővezető pasztát... nagyon helyes!
![]()
Hát igen. ez tényleg pofás lett. Mintha a milyenket látnánk (írom ezt az ST tulajdonosok nevében
![]() Amúgy a biztis poent én is el akartam lőni ![]() Jó kis erősítő ez :yes:
nem tudom mi ebben a biztis dologban a poén...
és ha összekötötte alaul egy dróttal? ![]() ![]() ![]()
Szia!
Sztem jó lett a strobid! Grat! Milyen kapcsolás alapján építetted meg? Elég kicsi az alkatrészigénye! Köszi!
Ez eredetileg DjGeorge kapcs rajza. Feketével odaírtam az általam használt értékeket.
Szia!Köszi!
Honnan bontottál 1800/35-ös tekercset? Vagy te tekerted?
Haly!
Stroboszkóp Ebben a témaban sokmindent megtalálsz de ha vmi mégse lenne tiszta nyugodtan kérdezz.
Készül az új projektem. Elég picike lesz, azthiszem...
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |