Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Számítógép hiba, de mi a probléma?
Lapozás: OK   399 / 1156
(#) ktamas66 válasza Csongi_ hozzászólására (») Szept 21, 2013 /

A gép ír hibaüzenetet csak nincs időd elolvasni.
Indításkor F8, kiválasztani a "Hiba utáni automatikus újraindítás letiltása", vagy valami hasonló menüt, és akkor el tudod olvasni a hibaüzenetet.
Alapvető feladatok ilyenkor: Win CD-ről bootolás CHKDSK futtatás, rendszervisszaállítás futtatása (ha működik), végső esetben Win telepítő futtatása javítás üzemmódban.
Ha az XP telepítés után nem produkált semmi elszállást ezt a hibát legtöbbször rossz driver, vagy félresikerült frissítés okozza.
(#) Csongi_ válasza ktamas66 hozzászólására (») Szept 21, 2013 /

A videoban is latszik, hogy kiir valamit, csak nem tudom elolvasni. Ha ujrateszem a Windowsot, akkor egy ideog jol megy, es utanna lefagy, kikapcsol, es kezdodik elolrol a hiba.
(#) Placi84 válasza Csongi_ hozzászólására (») Szept 21, 2013 /

Szia!

Szerintem Hiren's Boot CD és egy winyó teszt, aztán memtest. Annyit láttam a videóból, hogy a winfos indítja újra a rendszert, és a BOOT_VOLUME-val van baja.

Üdv.: Laci
A hozzászólás módosítva: Szept 21, 2013
(#) laszlokunstar válasza Placi84 hozzászólására (») Szept 21, 2013 /

Pl. a processzorhűtő rossz érintkezése a processzorral okozhat ilyet. Lecsúszott a hűtőborda, levegő van a borda és a hűtőborda között ekkor a processzor túlmelegszik, és a hővédelem miatt kikapcsol.. Levenni a bordát, letakarítani, újra pasztázni, és lehet tesztelni.
(#) Csongi_ válasza laszlokunstar hozzászólására (») Szept 21, 2013 /

Mikor szet volt bontva, hozzaertem a processzor hutobordajahoz, es egetett, olyan forro volt.
(#) laszlokunstar válasza Csongi_ hozzászólására (») Szept 21, 2013 /

Szerintem nem nekem akartál válaszolni.
(#) Ktulu válasza Placi84 hozzászólására (») Szept 21, 2013 /

Első körben kapcsold be, menj be a BIOS-ba és figyeld a hőmérsékleteket. Elképzelhető, hogy a processzor túlmelegedik.
(#) Csongi_ válasza Ktulu hozzászólására (») Szept 21, 2013 /

A hutobordan nincs ventillator, es nem is volt soha. Eddig oragon/napokon keresztul volt bekapcsolva, es hiba nelkul mukodott.
(#) sastas01 válasza Csongi_ hozzászólására (») Szept 21, 2013 /

Az utolsó két válasz nem neked ment. Nézd a címzettet is
(#) Placi84 válasza Ktulu hozzászólására (») Szept 21, 2013 /

Sajnos nem áll módomban a BIOS-ba belépni. USB support nincs még olyankor, PS2-es billentyűzetem nincs.
(#) Placi84 válasza laszlokunstar hozzászólására (») Szept 21, 2013 /

Mondjuk tételezzük fel, hogy a hűtéssel nincs probléma. Akkor mi lenne a következő lépés?
(#) Norberto válasza Placi84 hozzászólására (») Szept 21, 2013 /

Alaplapi elem-csere.

Az azt követő lépés pedig az alaplap és a benne / rajta lévő alkatrészek egyenkénti végigpróbálása, másik gépben.

Természetesen a tápegység haldoklása is okozhat ilyet (pl. kondi-kiszáradás).
A hozzászólás módosítva: Szept 21, 2013
(#) Placi84 válasza Norberto hozzászólására (») Szept 21, 2013 /

Aham, tehát akkor minden alkatrész kipróbálása
Magyarul a klasszikus hiba-keresés
(#) Norberto válasza Placi84 hozzászólására (») Szept 21, 2013 /

Hááát... távgyógyítással csak ilyesmiket lehet javasolni.
(#) Csongi_ válasza sastas01 hozzászólására (») Szept 21, 2013 /

Elnezest kerek!
(#) orizon válasza Placi84 hozzászólására (») Szept 21, 2013 /

Csak egy ötlet . Megnézném a tápcsatlakozó lábait, hátha be van égve az alaplapi csatlakozóba. Esetleg vinyó, nekem régen vinyó hibája miatt kapcsolt ki a gép állandóan.
(#) dposa hozzászólása Szept 22, 2013 /

Üdvözletem!
Van egy program - RealDownloader - mellyel filmeket és videókat tudok letölteni. Újabban a letöltött fájlok .dash kiterjesztéssel jelennek meg, és eddig egyik lejátszó sem tudta kezelni. A lejátszóknál csak hang jelenik meg, de a kiterjedésből látszik, hogy teljes a fájl.
A segítségeteket szeretném kérni, mert találtam ugyan konvertáló programot, de a NOD vírushibát jelzett.
Előre is köszönöm a segítséget.
(#) vladcepes válasza Ktulu hozzászólására (») Szept 22, 2013 /

Szia! Köszönöm. Akkor keresek ilyet ahogy írtad. Üdv!
(#) Gabó válasza dposa hozzászólására (») Szept 22, 2013 /

Honnan tölt ez le videokat?
Nincs benne auto, vagy manuális konvertálás, valami normális formátumra?
(#) Gombszem válasza dposa hozzászólására (») Szept 22, 2013 /

A VLC Player lejátssza.
Vagy próbáld meg átnevezni mpeg-re. Szvsz akkor is le fogja játszani pl a Media Player Classic - Home Cinema - BE.

Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Szept 22, 2013
(#) dposa válasza Gabó hozzászólására (») Szept 22, 2013 /

Gyakorlatilag mindenhonnan letölt, ha nem védettek az anyagok. A programban sajnos nincs konvertálási lehetőség.
(#) Gabó válasza dposa hozzászólására (») Szept 23, 2013 /

Ezt a progit nézd meg. Igaz ez youtube-ról tölt le, de van benne konvertáló.
YTD Video Downloader
(#) dposa válasza Gombszem hozzászólására (») Szept 23, 2013 /

Letöltöttem a VLC playert, telepítettem, beállítom a "minden fájl" megnyomom a lejátszás gombot, egy sec-ra kiírja a címet és a kiterjesztést, aztán semmi. Mi lehet a baj?
(#) Hx-2 válasza dposa hozzászólására (») Szept 23, 2013 /

A .dash kiterjesztes ott fordul elo ahol elofizetessel szeretnel filmet nezni, de mivel nincs elofizetve nem nezheted.
(#) orizon válasza dposa hozzászólására (») Szept 23, 2013 /

Nekem pár nappal ezelőtt volt gondom a Realplayerrel.Már úgy volt, hogy jövök ide tanácsot kérni, de megoldódott a problémám.Szerintem ugyan az lehetett a gondom nekem, mint neked.Viszont, nálam mindent amit letöltött azt MP4-ben töltött le (de mégsem abban) és semmi nem játszotta le. Még van azokból a fájlokból amit így töltött le . MP4 a kiterjsztése, de mégsem az...Íme:

Viszont én annyit csináltam, hogy letöltöttem a leg újabb Real verziót és most az megy.Idáig tölt rendesen.

MP4 LENNE.JPG

(#) dposa válasza Hx-2 hozzászólására (») Szept 24, 2013 /

A .dash kiterjesztést azok a filmek kapják melyeket nem nézem meg azonnal, hanem elrakom későbbre. Ha nem töltöm le, kivétel nélkül mind megnézhetők.
(#) Hx-2 válasza dposa hozzászólására (») Szept 24, 2013 /

Akkor orulok hogy mukodnek!
(#) Csongi_ hozzászólása Szept 24, 2013 /

Sziasztok!
Lenne megint egy kerdesem szamitogepekkel kapcsolatban.
Az lenne a "problemam", hogy amikor ujrateszem a gepen a Windowsot, egy ideig tokeletesen mukodik (kb egy honap) es utana minden kikapccsolas-bekapcsolas utan egyre tobb ideig tart ameddig betolt minden program, egyre lassabb. Ma is hazajottem, es akartam GoogleChrome-ot nyitni (be volt kapcsolva a gep), es harmadszoros inditasra sem futott. Egy ujrainditas utan megoldodott.
Mindig a Windows utan a drivereket, es a szukseges programokat teszem fel, es keszenall a mindennapos hasznalatra. Termeszetesen ezek utan mar semmit nem telepitek fel. Ami bezavar, az a lelassulas.
En nem csinalok jol valamit, vagy ez masnal is szokott jelentkezni?
(#) mugab válasza Csongi_ hozzászólására (») Szept 24, 2013 /

Az svchost.exe lassítja szerintem. Ő dolgozik akár 5 percet is 100% procihasználattal.
Konkrét gyógyszert még én sem találtam, legalábbis ami nem fizetős, de ha idejében elcsíped akkor rendszer visszaállítással orvosolható.
Ismert hiba, de sarnak rá a ms-nál. (tudtommal)
Nézd meg a feladatkezelőnél hogy valóban ez foglal e, ha nem akkor vírus is lehet
A hozzászólás módosítva: Szept 24, 2013
(#) coyote55 válasza mugab hozzászólására (») Szept 24, 2013 /

Ráadásul az svchost.exe akár 7-8 példányban is futhat egyszerre a gépen...
Következő: »»   399 / 1156
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem