Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Most jövök rá, hogy villanyposta. Emma ül a számítógépen.
Dehogy is: Csabi haverom volt Derecskéről. Ő ilyen piromániás.
Sziasztok
Ismét FTP kérdés, tegnap sikeresen telepitettem a home ftp server programot de webesen nem tudom elérni, valaki ismeri ezt a progit illetve használja?
Ez sem rossz.
A park nagyon szuper, a csajok is. A videót látva azon gondolkodtam, hogy a legtöbb szerre fel sem tudnák kapaszkodni. Ha mégis, biztos összetörném a pofámat.
Lebbentsünk szoknyát akkor. Mivel Te meg a kajáiddal hergeled a népet.
![]()
Lefekvés előtt felakarod izgatni az öreget?
Lakkozod a körmöd? Egyébként gratulálok, jó fogás.
Megelőztél, de még egy, ami hasonló: Meck ft Dino - So Strong (Inpetto Remix)
![]()
Ez lecsórelta a témát.
![]() Egyébként vártam, hogy Te fejted meg. Nyereményed, egy hétvége lett volna Mauin, Vele. ![]()
Sajnos most olvastam csak el, bár rögtön tudtam melyik zene, de már elkéstem.
![]() Egyébként az Inpetto-s "So Strong" egy másfél évvel hamarabbi zene ![]()
Egy pillanatra engedem el a kezét, már le is fényképezik. Elvittem levegőzni, miután rendesen kitakarított, mosott, vasalt, főzött.
Ezek a tulajdonságok pedig igen ritkák egy inplantoszaurusznál.
![]()
Így hallgatva nem is olyan rossz, csak a bevezetőrész monoton, cél nélküli hosszabbítás mindössze. 3min-től indul csak a téma.
Ja, igen, az azért kell, hogy diszkóban legyen időd átkeverni az előző zenéről.
![]()
Ne csináld már, hogy három percig úsztatsz!
![]()
Ajj, ne köss már bele mindenbe!
![]() Szerk.: nem is 3, hanem 2.5 perc! ![]() A hozzászólás módosítva: Szept 26, 2013
Nem tudja, hogy a bukszám a befizetetlen csekkektől olyan vastag.
Óriási vihar keveredett Békésszentandráson egyik percről a másikra. Az ablakon át néztem, hogy tépi le a szél a szomszéd -és a mi- fánkról az ágakat. Nem sokon múlt, hogy ne a telefon és kábeltévé vezetékekre essen. A villanyvezeték is félelmetesen belengett, szerintem, ha ez nyáron történik, és a meleg miatt jobban meg vannak nyúlva a vezetékek, biztos rövidzárlat keletkezik.
Régebben is volt ilyen pár loop-ra épülő zene. Ezzel is lehetett tesztelni, főként az ősök idegeit.
![]()
Békéscsabán is nagy eső volt. Dörgött is hozzá párat.
Az ősök idegeinek tesztelésére én ilyesmit használtam.
![]()
Sziasztok, üdv minden régi kedves ismerősömnek, Köbzolinak kiemelten!
Régen jártam felétek aktívan. Lenne egy kérésem. Született egy kislányom és nagyon örülnék neki, ha a feleségemnek örömet tudnék okozni azzal, hogy az alábbi szavazással egy babás újság címlapjára kerülnének. Kérlek szavazzatok, ha van három kattintásnyi időtök. (és sajnos egy captcha-t is be kell gépelni) Szavazás Lucára Hálás köszönet! Üdv! googa |
Bejelentkezés
Hirdetés |