Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2177 / 3611
(#) zolika60 válasza nagy hoho hozzászólására (») Okt 4, 2013 /

Ez nekem is így volt, még a kötelező óraszámot sem vezettem le. Akkoriban Gödöllőről mindenki Vácra ment vizsgázni, mert még Gödöllőn nem volt jelzőlámpa pedig előírás volt, hogy a forgalmi vizsgához kell.
(#) zolika60 hozzászólása Okt 4, 2013 /

Van egy olyan gondom, hogy tegnap frissítettem a FF-ot és azóta fent a lap tetején a + jellel ha új oldalt nyitok, a címsorba kriszkraszokat ír a kezdőoldal címe helyett. Nem találom hol lehetne megváltoztatni.
(#) Frankye válasza zolika60 hozzászólására (») Okt 4, 2013 /

Eszközök menü - Beállítások almenü - Általános lap. Kezdőlap beállítása.
(Remélem, hogy ennyivel megúszod...)
(#) zolika60 válasza Frankye hozzászólására (») Okt 4, 2013 /

Azzal kezdtem, de nem segített. A kezdőlapnál jól is működik, vagy ha jobb oldalt a házacskára klikkelek akkor is rendben a kezdőlapra megy, csak új lap nyitásakor van ez a gond.
(#) zolika60 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Okt 4, 2013 /

Most megtettem, de nem segített.
(#) zolika60 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Okt 4, 2013 /

Újra indítottam, nem segített. Amikor újra akarom frissíteni kiírja, hogy gratulálunk a legfrissebb verziót használja. Nekem is régebben a legutoljára látogatott lapokat hozta, aztán két hete egy automatikus frissítés után valami általam nem ismert kereső program került oda. Ezért is frissítettem tegnap, aminek ez lett az eredménye. Ezt írja a címsorba: http://www.[r;;iåvÞyevq¾qîx»òki.com/
A hozzászólás módosítva: Okt 4, 2013
(#) sastas01 válasza zolika60 hozzászólására (») Okt 4, 2013 /

Ez valami aljas "add-on". Ezeket (általában)elég nehéz levakarni. A legegyszerűbb módja, a könyvjelzők kimentése, FF letöröl, összes maradékfájl letöröl, gép újraindít, FF újrarak.
(#) zolika60 válasza sastas01 hozzászólására (») Okt 4, 2013 /

Most már mindegy, megkértem egy informatikus barátom, hogy este nézze meg. Addig meg elviselem. Köszönöm a segítségeket mindenkinek. Már lusta vagyok ezeket a dolgokat megtanulni.
(#) Kobra02 válasza zolika60 hozzászólására (») Okt 4, 2013 /

Szia!

Itt Bővebben: Link megtalálod a nem kívánatos keresődre a megoldást, érthetően leírva.
Az "about:config" -ba belépve legyél óvatos és körültekintő, az a lelke a Foxinak.

Én pl. annó a "Babylon" erőszakos keresőtől nem tudtam megszabadulni másképp csak így, most is ott van, de nem aktív, és azóta minden rendben, élvezhetem a kedvenc böngészőm.

Üdv.
(#) zolika60 válasza Kobra02 hozzászólására (») Okt 4, 2013 /

Sajnos nem segített a LINK-ed a problémán. Voltam a barátomnál, de azt mondta, hogy ez a probléma nem a FF-ból ered, hanem innen.Ezért abban maradtunk, hogy egyenlőre így marad, aztán váltanom kell. Sajnos Bill Gates túl éhes. Mit javasoltok mire váltsak?
(#) vicsys válasza zolika60 hozzászólására (») Okt 4, 2013 /

Nehogy elhidd! Semmi köze ahhoz, hogy a támogatás megszűnik. IE-vel is csinálja a hülyülést? Vírusirtó mit mond?
(#) zolika60 válasza vicsys hozzászólására (») Okt 4, 2013 /

Igen és Chrome-al is próbáltuk. Avast nem talál semmit.
(#) vicsys válasza zolika60 hozzászólására (») Okt 4, 2013 / 1

Ezt azért teszteld le: Bővebben: Link
Biztos vagyok benne, hogy beköltözött az oprendszeredbe egy kártevő...
Itt pontosan a Te problémádról van szó: Bővebben: Link
és a megoldás: Bővebben: Link

Szia!

Sajnálom, viszont az írásodból én úgy veszem ki, hogy a FF frissítésével elavultá vált volna az XP-d? Miért kellene váltanod a rendszert emiatt, ha csak nem magad is váltani szeretnél!
Persze, nem vagyok ellene ne értsd félre, csak érdekesnek találom a barátod válaszát.
Az újdonságokkal való ismerkedéshez sohasem késő, abból nem lehet kiöregedni szerintem

Üdv.

A megoldás LINK valóban segített. Angollal hadilábon állok, ezért a másik kettőt nem olvastam.

Szeretne váltani a fene, de ha muszáj lesz mit tegyek?
(#) vicsys válasza zolika60 hozzászólására (») Okt 4, 2013 /

Örülök, hogy van valami változás.
Csak halkan mondom, nem a frissítés miatt lett. Mostanában egy-egy telepítő progi mást is telepít magával. Még a flashplayer is erőszakosan telepítené a Mcafe vírusírtó modult. Mások , átállítgatják a böngésző kezdőoldalát és/vagy keresési szolgáltatóját. Figyelni kell a jelőlő négyzetekre...

Én a W7-et javaslom, kellően stabil már, és beállítható hasonlóan mint az XP. A W8-at én alapból nem kedvelem nagyon megköti a kezem, és nélkülem akar néha munkálkodni
(#) vicsys válasza Kobra02 hozzászólására (») Okt 4, 2013 /

Detto.

Köszönöm, próbálok kellő módon figyelni. Sajnos mint látjuk nem mindig sikerül.

Köszönöm, ha váltok az lesz valószínűleg. Különösen, hogy a barátom is ezt mondta.
(#) SzervízMacska válasza zolika60 hozzászólására (») Okt 4, 2013 /

Szia Zoli! Igaza van az előttem szólónak, most már nem szabad a tovább gombot nyomkodni figyelmetlenül egy telepítőben sem. Mindíg el kell olvasni, mit okézol le éppen. Mert utána csak magadnak köszönheted a kéretlen járulékos programok települését...
(#) sastas01 válasza SzervízMacska hozzászólására (») Okt 4, 2013 /

És mindig a haladó/advanced felhasználót kell választani, mert találkoztam már olyan aljas telepítővel(talán pont a skype?), ami, hogyha nem haladó módban telepítettél mindenhova beállítgatta a kezdőoldalakat és a keresőmotorokat...
(#) SzervízMacska válasza sastas01 hozzászólására (») Okt 4, 2013 /

Én eddig megúsztam, de igazad van. A lényeg, hogy mindent át kell bogarászni engedélyezés előtt..
(#) zolika60 hozzászólása Okt 5, 2013 /

Köszönöm mindenkinek a segítségeket. Most úgy néz ki minden rendben működik. Egy bánatom maradt. Fent a fejlécben régebben színes rajzocskák voltak, de most szürke. Hiába próbálom kicserélni, nem megy. Nyilván valamit rosszul csinálok, pedig annak idején talán két kattintás volt.
(#) vicsys válasza zolika60 hozzászólására (») Okt 5, 2013 /

Rajzocskák? Hol? Melyik programban? FF? Új lap nyitásakor? Tegyél be egy képmentést, hogy értsem.
(#) zolika60 válasza vicsys hozzászólására (») Okt 5, 2013 /

Az a baj, hogy mivel már nincs nem tudok képet betenni. Ilyesmi mint itt.

Úgynevezett témák. Ha rákattintasz a hozzáadásra, mi történik? Kír valami hibát?
(#) zolika60 válasza vicsys hozzászólására (») Okt 5, 2013 /

Nem történik semmi.

Sajnos, nem tudom, hogy mit lehetne tenni?
Ezek közül sem?
Következő: »»   2177 / 3611
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem