Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ez nekem is így volt, még a kötelező óraszámot sem vezettem le. Akkoriban Gödöllőről mindenki Vácra ment vizsgázni, mert még Gödöllőn nem volt jelzőlámpa pedig előírás volt, hogy a forgalmi vizsgához kell.
Van egy olyan gondom, hogy tegnap frissítettem a FF-ot és azóta fent a lap tetején a + jellel ha új oldalt nyitok, a címsorba kriszkraszokat ír a kezdőoldal címe helyett. Nem találom hol lehetne megváltoztatni.
Eszközök menü - Beállítások almenü - Általános lap. Kezdőlap beállítása.
(Remélem, hogy ennyivel megúszod...)
Azzal kezdtem, de nem segített. A kezdőlapnál jól is működik, vagy ha jobb oldalt a házacskára klikkelek akkor is rendben a kezdőlapra megy, csak új lap nyitásakor van ez a gond.
Most megtettem, de nem segített.
Újra indítottam, nem segített. Amikor újra akarom frissíteni kiírja, hogy gratulálunk a legfrissebb verziót használja. Nekem is régebben a legutoljára látogatott lapokat hozta, aztán két hete egy automatikus frissítés után valami általam nem ismert kereső program került oda. Ezért is frissítettem tegnap, aminek ez lett az eredménye. Ezt írja a címsorba: http://www.[r;;iåvÞyevq¾qîx»òki.com/
A hozzászólás módosítva: Okt 4, 2013
Ez valami aljas "add-on". Ezeket (általában)elég nehéz levakarni. A legegyszerűbb módja, a könyvjelzők kimentése, FF letöröl, összes maradékfájl letöröl, gép újraindít, FF újrarak.
Most már mindegy, megkértem egy informatikus barátom, hogy este nézze meg. Addig meg elviselem. Köszönöm a segítségeket mindenkinek. Már lusta vagyok ezeket a dolgokat megtanulni.
Szia!
Itt Bővebben: Link megtalálod a nem kívánatos keresődre a megoldást, érthetően leírva. Az "about:config" -ba belépve legyél óvatos és körültekintő, az a lelke a Foxinak. Én pl. annó a "Babylon" erőszakos keresőtől nem tudtam megszabadulni másképp csak így, most is ott van, de nem aktív, és azóta minden rendben, élvezhetem a kedvenc böngészőm. Üdv.
Sajnos nem segített a LINK-ed a problémán. Voltam a barátomnál, de azt mondta, hogy ez a probléma nem a FF-ból ered, hanem innen.Ezért abban maradtunk, hogy egyenlőre így marad, aztán váltanom kell. Sajnos Bill Gates túl éhes. Mit javasoltok mire váltsak?
Nehogy elhidd! Semmi köze ahhoz, hogy a támogatás megszűnik. IE-vel is csinálja a hülyülést? Vírusirtó mit mond?
Igen és Chrome-al is próbáltuk. Avast nem talál semmit.
Ezt azért teszteld le: Bővebben: Link
Biztos vagyok benne, hogy beköltözött az oprendszeredbe egy kártevő... Itt pontosan a Te problémádról van szó: Bővebben: Link és a megoldás: Bővebben: Link
Szia!
Sajnálom, viszont az írásodból én úgy veszem ki, hogy a FF frissítésével elavultá vált volna az XP-d? Miért kellene váltanod a rendszert emiatt, ha csak nem magad is váltani szeretnél! Persze, nem vagyok ellene ne értsd félre, csak érdekesnek találom a barátod válaszát. Az újdonságokkal való ismerkedéshez sohasem késő, abból nem lehet kiöregedni szerintem Üdv.
A megoldás LINK valóban segített. Angollal hadilábon állok, ezért a másik kettőt nem olvastam.
Szeretne váltani a fene, de ha muszáj lesz mit tegyek?
Örülök, hogy van valami változás.
Csak halkan mondom, nem a frissítés miatt lett. Mostanában egy-egy telepítő progi mást is telepít magával. Még a flashplayer is erőszakosan telepítené a Mcafe vírusírtó modult. Mások , átállítgatják a böngésző kezdőoldalát és/vagy keresési szolgáltatóját. Figyelni kell a jelőlő négyzetekre...
Én a W7-et javaslom, kellően stabil már, és beállítható hasonlóan mint az XP. A W8-at én alapból nem kedvelem nagyon megköti a kezem, és nélkülem akar néha munkálkodni
Köszönöm, próbálok kellő módon figyelni. Sajnos mint látjuk nem mindig sikerül.
Köszönöm, ha váltok az lesz valószínűleg. Különösen, hogy a barátom is ezt mondta.
Szia Zoli! Igaza van az előttem szólónak, most már nem szabad a tovább gombot nyomkodni figyelmetlenül egy telepítőben sem. Mindíg el kell olvasni, mit okézol le éppen. Mert utána csak magadnak köszönheted a kéretlen járulékos programok települését...
És mindig a haladó/advanced felhasználót kell választani, mert találkoztam már olyan aljas telepítővel(talán pont a skype?), ami, hogyha nem haladó módban telepítettél mindenhova beállítgatta a kezdőoldalakat és a keresőmotorokat...
Én eddig megúsztam, de igazad van. A lényeg, hogy mindent át kell bogarászni engedélyezés előtt..
Köszönöm mindenkinek a segítségeket. Most úgy néz ki minden rendben működik. Egy bánatom maradt. Fent a fejlécben régebben színes rajzocskák voltak, de most szürke. Hiába próbálom kicserélni, nem megy. Nyilván valamit rosszul csinálok, pedig annak idején talán két kattintás volt.
Rajzocskák? Hol? Melyik programban? FF? Új lap nyitásakor? Tegyél be egy képmentést, hogy értsem.
Az a baj, hogy mivel már nincs nem tudok képet betenni. Ilyesmi mint itt.
Úgynevezett témák. Ha rákattintasz a hozzáadásra, mi történik? Kír valami hibát?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |