Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Forrasztópákák - melyik miért jó
És ezt meglehet nézni valahol weben is?
Én az újabbat venném ha nem sokkal drágább. Viszont a hőlégfúvós JBC-ket szokták szidni a rövid hűtőbetét élettartam miatt.
Éppen ezért kérdeztem mert nincsenek tapasztalatain.
Nekem csak egy pdf jött e-mailban ha ez jó akkor feltölthetem ide.A közelben úgy látszik megszűnik a nokia, kiárusítják az egész gyárat, a pdf a komplett katalógus, nekem az alsó kettőt ajánlották.
Ez engem is érdekelne.
A hozzászólás módosítva: Szept 11, 2013
Nem tudom feltölteni, mert túl nagy.
Itt van a harmadik páka típusa: BD-2A & BD-2BA
Idézet: „Nem tudom feltölteni, mert túl nagy.” Küld el simpi-nek majd megoldja. A hozzászólás módosítva: Szept 11, 2013
A JBC hőlégfúvók a legjobbak. Az élettartamukról sem tudok semmi rosszat mondani.
Üdv! Ez elég sokszor ki lett már tárgyalva!
A hozzászólás módosítva: Szept 14, 2013
Néhány linkkel segíthetnél, mert az általam kitalált kereső kulcsok nem vezettek eredményre.
Sziasztok! Nézzétek el a tudatlanságom, de jól értem, hogy vzolee állomásán a műverősítő két fele egy tokban van, de a rajzon két darabban van lerajzolva?
Igen.
Köszi!
A jóság-rosszság témában nem foglalnék állást. Nekem sárga pákáim vannak, amibe tettem kékbe való hegyet SMD forrasztáshoz. Valóban rövidebb, és valóban vékonyabb is egy kicsivel, de simán tudok vele forrasztani.
Sziasztok a véleményetek szeretném kérni erről a darabról Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Okt 15, 2013
Sziasztok!
Kinéztem magamnak ezt a forrasztóállomást. SMA 051 Kinek mi a véleménye róla? Közép árkategóriába néznék természetesen hőfokszabályzós nem "belépő" pákát, SMD forrasztás is szóba jön. Előre is köszönöm válaszotokat.
Ha már közép kategóriába gondolkodsz, inkább használt, jó állapotú weller wsp80 pl + hozzá állomás. Állomást lehet építeni is. Csomó hegy van hozzá, smdre is jól használható. Kicsi, könnyű, stb.
Ez az SMA ennyit nem ér.
Ha ennek ugyanaz a pákája, mint a solomonnak, tehát belemegy a weller hegy, akkor semmi gond nincs vele.
Leszámítva pár dolgot...
Átmegelgszik a nyele, nagy "bumszli" nyél, masszív kábel, (amit láttam annak a hőtől elpattant a "bakelit" vagy miből van ami a nyelet meg a fűtőbetét közt van. ) A hegye olyan, amit a fűtőbetétre kell ráhúzni.
Éppenséggel belemegy. De egy kissé lötyög előre-hátra, mert a válla keskenyebb, mint a Solomon hegynek.
Szia.
És melyik pákahegy sorozatról ( weller) van szó ?
Melyiket kérdezted?
Szemre olyan, mint ez, az aljába egy "1"-es van beleütve. Ez volt itthon, ezt próbáltam bele.
Azt böngésztem a neten, hogy a wellerekhez sokféle pákahegy sorozat létezik. Melyik sorozat lehet jó a solomonhoz.
http://www.weller.hu/webset32.cgi?CplusF@@HU@@13@@GOOGLEBOT
Szerintem "7" lesz az, és a hőmérsékletét jelzi.
Komolyan ez a Weller hegy a solomon pákába olyan, mint Ferrari motort tenni egy Suzukiba...
Mivel a Solomon-nak gondolom a hegye gyengébb minőség, nyilván ezért tesznek bele Weller-t.
Ezen az alapon ha választani kell egy új solomon és egy szét használt éveken át égetett Weller többször annyiért (elme beteg áron, amiből kb 5 db vadi új Solomont vehetsz)? Lehet jobb a Suzuki.... Szerk.: ja és nem tudom mitől bumszli a nyele, vékonyabb mint a Welleré (persze nem mindegyik tipus)... A háza tényleg gagyi, reped. kistee: alátétet kell alá tenni, és már nem is lötyög. A hozzászólás módosítva: Okt 21, 2013
Most nem a régi "kattogós" Wellerről beszélek. de abból is ki lehet fogni jót, jó áron. Akkor inkább 1 weller, mint 5 solomon.
A nyél téren meg nézd már meg rendesebben, fele, sőtt negyed akkora a nyele mint a solomonoknak (pl: WP80, WSP80). Én még nem találkoztam rendes solomonnal, pedig láttam párat. Heti 1-2 forrasztásra pár órára megtesz
Rendetlennel?
Pénz kérdése minden... A nyél dologra írtam, hogy nem mindegyik típus, LR-21, TCP és társaira gondoltam (tudtam, hogy egyből WSP80 lesz a példálózás, amiből 18 pénz egy használt........) A lényeg hobbyra jó a Solomon is, nyilván szervizbe, ahol megy éjjel-nappal nem az való hanem Weller. (Amit utána meg elakarnak neked adni 18-ért ) A hozzászólás módosítva: Okt 21, 2013
Na most csücsülsz le, én 15ért vettem nagy százalékba új wellert.(nyél és kábel volt "használt" )
A hozzászólás módosítva: Okt 21, 2013
|
Bejelentkezés
Hirdetés |