Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Én régebben nagyon sokáig nem értettem hogy minden szám nulladik hatvány amiért 1? Hiszen leírva pl 3x0 nem lehet egyenlő csak nullával
![]() ![]() A hozzászólás módosítva: Okt 21, 2013
Sziasztok!
A közeljövőben szeretnék venni egy telefont, mely 20ezer Ft körül mozog, és az alapdolgokon kívül következőket tudja: - legalább 2MP-es kamera, vaku - GPS - bluetooth - esetleg wifi. Aki az ilyen témákban jártas, szívesen fogadom a tippeket-tanácsokat. Szerk.: tmobile-os legyen, vagy független. A hozzászólás módosítva: Okt 22, 2013
Ebben az árkategóriában, a GPS, mint beépített vevőset nem hiszem, hogy fogsz találni. Bár lehet van, én nem ismerek. A wifi az már alap, a bluetooth is. Androidos készüléket keress és érdemes bemenni a boltba, mert ott tudnak a legfrissebb infóval szolgálni, hogy mik az akciós készülékek.
Köszi a választ.
![]() Igazából még nem igazán tudom, mennyi pénzt szánok rá, de látva mennyire gyorsan elavulnak, nem akarok sokat rászánni. Max 30, de ahhoz nagyon jónak kell lenni, hogy kiadjak érte annyit. A GPS muszáj, mert Budapesten tömegközlekedéssel is meg kell erőltetni a tájékozodási képességeket, hogy eljussak egy új helyre, hát még kocsival... ![]()
Lehet hogy a magam 26 évével is maradi vagyok, de ne keverjük a telefont és a wifis netezést. Arra ott a laptop. Kártyafüggetlen, bluetooth, 2MP kamera? Akkor Nokia 2700 Classic. Még nem tudtam megölni, pedig sok mindent elviselt már a zuhanástól a vízig mindent.
Na jó, de szűk a budi, a laptoppal nem tudom magamra csukni az ajtót...
![]() A hozzászólás módosítva: Okt 22, 2013
Ha már adott a lehetőség, miért ne? Feleslegesen nem nehezítem meg az életem.
![]()
Köszi!
Lehet Nokia lesz, csak az android nyíltsága (forrás, stb) kecsegtető.
[off]Egy ace 2-t föl tudok ajánlani még garis, független, hivatalos forgalmazótól, nem himi-humi web-boltból való. Ha érdekel, keress meg!
Nejem vett Nokia Lumia 520-ast, a fiam el van tőle ájulva, aki androidost használ. Mindenáron cserélni akar anyjával. Nem rossz az a Lumia Win8-al.
A hozzászólás módosítva: Okt 22, 2013
Idézet: Arra gyakran szükség lehet. „a Moszkva téri metrónál is pár másodperc alatt megmutatja hogy hol vagy. ” ![]()
Iskolakezdéskor a lányom nagyon rákattant az okostelóra, mondtam a fiamnak aki hozzáértő és 620-asa van, nézze már meg mi a legjobb ár-érték arányú telefon, az 520 volt, akkor még 28 ezerért, vettem a nejemnek , a lányomnak meg magamnak is, jó döntés volt, most 48 ezer.
Szerintetek ez valódi?Bővebben: LinkSzerintem nem.
Nekem elég furának néz ki.Persze nem mondtam hogy nem lehet az csak a saját véleményem.Csak kíváncsi voltam másokéra is.De akkor ezek szerint szól.Vagyis csak egyszerűen rákötök a hifire egy ilyen motort és kész??Nekem ez valahogy túl egyszerűnek hangzik
![]()
Írtam itt üzit!
Hogy mennyire baromi hülyén tud kinézni egy 7805 hűtőlapjának lenyomata a mutató ujjam hegyébe égve...
![]()
[off]Én meg 2 választ...
![]()
"Odakozmált a tapintométerem"
Nálam égett bőrszag is keletkezik a látvány mellett.
Ezt kabd ki
![]()
Borzasztó!
A régi Sinclair ZX81, ZX Spectrum számítógépek kazettás magnóról történő program betöltésének hangja. A soros adatátvitel bitjei adják ezt, ahogy az 1, és 0 bitek vannak sorban. Egy 40KB -os (kilobájt) program kb. 4 percig töltődött.
Az adatai tényleg nagyon jók. Viszont vaku nincs rajta. Az nálam kizáró tényező :\
De lehet ez lesz a kompromisszum...
A hangja valóban nem a legjobb de látványra nem rossz!
Mennyi esélye van túlélni a monitoromnak amelyikbe viráglocsoláskor belecsurgott a víz, de 10mp-en belül áramtalanítva lett(levágott a fi)?
CRT monitorom már túlélt ilyet, az LCD nem, a kijelzőt kellett cserélni.
Százalékot a pontos típus ismeretében sem merek mondani... A hozzászólás módosítva: Okt 23, 2013
|
Bejelentkezés
Hirdetés |