Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Én régebben nagyon sokáig nem értettem hogy minden szám nulladik hatvány amiért 1? Hiszen leírva pl 3x0 nem lehet egyenlő csak nullával De persze aztán rájöttem hogy ez nem így működik...
A hozzászólás módosítva: Okt 21, 2013
Sziasztok!
A közeljövőben szeretnék venni egy telefont, mely 20ezer Ft körül mozog, és az alapdolgokon kívül következőket tudja: - legalább 2MP-es kamera, vaku - GPS - bluetooth - esetleg wifi. Aki az ilyen témákban jártas, szívesen fogadom a tippeket-tanácsokat. Szerk.: tmobile-os legyen, vagy független. A hozzászólás módosítva: Okt 22, 2013
Ebben az árkategóriában, a GPS, mint beépített vevőset nem hiszem, hogy fogsz találni. Bár lehet van, én nem ismerek. A wifi az már alap, a bluetooth is. Androidos készüléket keress és érdemes bemenni a boltba, mert ott tudnak a legfrissebb infóval szolgálni, hogy mik az akciós készülékek.
Köszi a választ.
Igazából még nem igazán tudom, mennyi pénzt szánok rá, de látva mennyire gyorsan elavulnak, nem akarok sokat rászánni. Max 30, de ahhoz nagyon jónak kell lenni, hogy kiadjak érte annyit. A GPS muszáj, mert Budapesten tömegközlekedéssel is meg kell erőltetni a tájékozodási képességeket, hogy eljussak egy új helyre, hát még kocsival...
Lehet hogy a magam 26 évével is maradi vagyok, de ne keverjük a telefont és a wifis netezést. Arra ott a laptop. Kártyafüggetlen, bluetooth, 2MP kamera? Akkor Nokia 2700 Classic. Még nem tudtam megölni, pedig sok mindent elviselt már a zuhanástól a vízig mindent.
Na jó, de szűk a budi, a laptoppal nem tudom magamra csukni az ajtót... Huawei Ascend y300 ha irànytű nem kell, csak gps.
A hozzászólás módosítva: Okt 22, 2013
Ha már adott a lehetőség, miért ne? Feleslegesen nem nehezítem meg az életem.
Köszi!
Lehet Nokia lesz, csak az android nyíltsága (forrás, stb) kecsegtető.
[off]Egy ace 2-t föl tudok ajánlani még garis, független, hivatalos forgalmazótól, nem himi-humi web-boltból való. Ha érdekel, keress meg!
Nejem vett Nokia Lumia 520-ast, a fiam el van tőle ájulva, aki androidost használ. Mindenáron cserélni akar anyjával. Nem rossz az a Lumia Win8-al.
A hozzászólás módosítva: Okt 22, 2013
Idézet: Arra gyakran szükség lehet. „a Moszkva téri metrónál is pár másodperc alatt megmutatja hogy hol vagy. ”
Iskolakezdéskor a lányom nagyon rákattant az okostelóra, mondtam a fiamnak aki hozzáértő és 620-asa van, nézze már meg mi a legjobb ár-érték arányú telefon, az 520 volt, akkor még 28 ezerért, vettem a nejemnek , a lányomnak meg magamnak is, jó döntés volt, most 48 ezer.
Szerintetek ez valódi?Bővebben: LinkSzerintem nem.
Nekem elég furának néz ki.Persze nem mondtam hogy nem lehet az csak a saját véleményem.Csak kíváncsi voltam másokéra is.De akkor ezek szerint szól.Vagyis csak egyszerűen rákötök a hifire egy ilyen motort és kész??Nekem ez valahogy túl egyszerűnek hangzik
Írtam itt üzit!
Hogy mennyire baromi hülyén tud kinézni egy 7805 hűtőlapjának lenyomata a mutató ujjam hegyébe égve...
[off]Én meg 2 választ...
"Odakozmált a tapintométerem"
Nálam égett bőrszag is keletkezik a látvány mellett.
Ezt kabd ki, Bővebben: Link
Borzasztó!
A régi Sinclair ZX81, ZX Spectrum számítógépek kazettás magnóról történő program betöltésének hangja. A soros adatátvitel bitjei adják ezt, ahogy az 1, és 0 bitek vannak sorban. Egy 40KB -os (kilobájt) program kb. 4 percig töltődött.
Az adatai tényleg nagyon jók. Viszont vaku nincs rajta. Az nálam kizáró tényező :\
De lehet ez lesz a kompromisszum...
A hangja valóban nem a legjobb de látványra nem rossz!
Mennyi esélye van túlélni a monitoromnak amelyikbe viráglocsoláskor belecsurgott a víz, de 10mp-en belül áramtalanítva lett(levágott a fi)?
CRT monitorom már túlélt ilyet, az LCD nem, a kijelzőt kellett cserélni.
Százalékot a pontos típus ismeretében sem merek mondani... A hozzászólás módosítva: Okt 23, 2013
|
Bejelentkezés
Hirdetés |