Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Először 5-nek néztem, aztán rájöttem, hogy S, de nem ismerem az "espers" akárkicsodákat.
Lehet az "A" betű nem az "O" alatt, mint a rajzon, hanem " 3.14 " -en rajta is.
Alsó megközelítésű dolog. A hozzászólás módosítva: Okt 25, 2013
Esperes az operában. Mármint pap az operában...
Hát én ezt a szót nem használtam sose, bár ismerős kicsit.. Na de én most megyek aludni!
Indul a pap aludni. Visszafelé is ugyanaz. Jó éjt.
Kit kell operálni?
Jo reggelt!
A sajat hozzaszolasaimat miert nem tudom igy * user:köbzoli, listazni? A "köbzoli"-e csak pelda targya. Koszonom!
Ez az , koszonom.
Idézet: „user:nagym6” Nekem így is jó, kevesebb karakter.
Sziasztok, nem tudja valaki, hogy Windows7 alatt hogy lehet megoldani, ha lehet, hogy a közép és magas hangokat a HDMI-re , a mély hangokat a jack kimenetre küldje, kivitelezhető ez??
Szerintem ez inkább hangkártya kérdés, illetve eddig is az volt, csak én fogalmazok rosszul. A beállításaiba nézz egy kicsit körbe, hogy mit hova lehet küldeni, bár ez rendszerint fix. Nekem ez van.
Igen, sajnos ezt sejtettem, a helyzet az, hogy van egy HDMI-s TV-m , a gépről azon szoktam filmeket nézni, de ha arra kirakom a hangot, semmi mélye nincs, viszont van 2 Videoton ládám, azokon van jó kis mélyhangszóró, azokkal vannak szép mélyek, viszont a probléma az, hogy azok nekem pont oldal-hátra vannak, ha az ágyon vagyok, és így elég rossz
Nekem régen volt egy szokásom, ami nem a legszebb volt, de megtette egynek: TV fejhallgató kimenetre két darab kis teljesítményű hifi hangfal. Nem lesz hangos, de filmhez elég lehet.
Feltettem magamnak a nagy kérdést: mit akarok vagy szeretnék az életben? Ahogy gondolkodtam rajta megijedtem. Mert nem tudtam rá választ adni.
Nem kell (és nem is nagyon lehet) előre eldönteni. Az életedben alakuló helyzetek, majd hozzák magukkal a megoldást és lehetőségeket.
Ha nincs mit tenni, 2 dolgot javasolnék: - Tanulj tovább. Ismerj meg új dolgokat - Utazz külföldre, ismerj meg új embereket.
Csak tudod ez annak apropóján jutott eszembe, hogy a társaságban betöltött megbecsülést tekintve igen alacsony szinten állok. Ugyanis akiket a legjobb haverjaimnak hittem azok mindenféle kifogást találnak, hogy ne kelljen velem egy közös programon részt venni. Pl a bográcsozás is megbukott (többször is), mert vagy nem ér rá, vagy csak nekem akarja ezt bemagyarázni, vagy szerinte messze lakok és ilyen marhaságok. Azaz volt már rá példa, hogy mindig a gépet püföli ha lenéztem hozzájuk, vagy a kocsmába voltak. Számtalan probléma van még, de eszembe sincs terhelni vele titeket.
Akkor neked új barátra van szükséged. Hangsúlyozom: barátra.
Ne itasd le, így is maga alatt van.
A hozzászólás módosítva: Okt 26, 2013
Van egy olyan mondás is, hogy az ember a barátait meg tudja válogatni, a rokonait nem mert azt mellé (khm) teszik....
Vicsys-nek igaza van, nem kell kötelezően megfelelni mindíg az ismerősöknek. Lehet hogy nem is ők képviselik azt az irányt, amerre menni szeretnél/el akarsz jutni/jó neked hosszú távon... Ha erőlteted, akkor attól nem lesz jobb, sőt... Idézet: „- Tanulj tovább. Ismerj meg új dolgokat - Utazz külföldre, ismerj meg új embereket.” Ennél jobbat én sem tudok mondani Talán még van az, hogy "Ami nem öl meg, attól okosabb leszel", meg az is, hogy "Ahány nyelvet beszélsz, annyi ember vagy" és hasonlók...
Szerintem meg pont fordítva van a helyzet, mert Te nagyon is értékes ember vagy, de ezt ők nem tudják, vagy nem is akarják értékelni, azt amit képviselsz. Szóval nem Te állsz alacsonyan, hanem ők sivárak lelkileg, mert nem értékelik a barátságod. Pedig annál nincs is fontosabb az egész világon, mint hogy az embernek legyenek barátai/családja. Mert hiába veszi körül magát mindenki szép dolgokkal, ha azt nincs kivel megosztani. Szerény véleményem szerint olyan emberekkel kellene barátkoznod, akik megbecsülnek Téged és nem mellőzik a társaságod, aki ezt nem teszi az nem is barát, és úgy is csak kihasználna Téged. Próbálj meg olyan embereket megismerni, akiknek az érdeklődési köre közel esik a Tiédhez. Fel a fejjel!
Csirkecomb, vasplatnin....utàna még sütöttem cukkinit és végül csilis babot . Lassan màr meg is ettük közben...
Most az év végén megszűnik a mostani mobil netem (hála az égnek). Ki melyik szolgáltatót, szolgáltatást javasolja?
A mai nap szüleménye. Régóta készülődtünk erre a napra és elég jól sikerültA Székelyek nagy menetelése
|
Bejelentkezés
Hirdetés |