Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
![]() A hozzászólás módosítva: Okt 27, 2013
Nekem a Digi volt nagyon nyeregben amíg lehetett, de mióta elköltöztünk, sajnos nem játszik, mert nincs kábelük itt. Sebességben és árban odavertek mindegyik szolgáltatónak.
Nyami, az se rossz... nincs is sok jobb dolog a kinti főzés sütésnél...
![]() ![]()
Nagyon jó volt kint a friss levegőn. Ebéd után 3 órát szunyáltam.
![]()
Sziasztok!
Valaki esetleg nem tudja hogy Szolnokon hol van az-az étterem ahol 1000Ft-ért annyit ehet az ember emennyit bír? ![]() Monornál a 4-es főútnál is van egy ilyen étterem. Ott nagyon jó fogások szoktak lenni és jó a minősége is . Valaki járt már itt rajtam kívül is? ![]()
Hát a Monori minőségről hallani egy s mást. Állítólag szavatossági időn túli husiból készülnek az ételek. A mellette lévő húsbolt is egy ember tulajdonában van. ők voltak akik maci húst forgalmaztak pár éve, és volt nagy visszhangja is a dolognak.
Na most bajban vagyok, mert az október 23-ra menet én is láttam egy ilyet, de ha agyon üttök se tudom, de Berettyóújfaluból mentünk Földes, Báránd és úgy Pestre. És ezen a vonalon.
Igen igy van nem politizalunk, en is setaltam egyet ugy vasarnap felyeben, eljen.
Mi baj a macihússal? Winettou szerint a legfinomabb csemege a világon. Különösen a talpa.
![]()
Ez román mackó volt, és román ursu-t még a Winethou sem hiszem hogy evett.
![]()
Azt, hogy nem írsz ékezetet, pedig ígérted, már megszoktuk. De mit jelent a "felyeben" szó?
Miből gondolod, hogy annak rosszabb az íze mint a grizlinek?
![]()
"felyében"
Más körülmények között élnek.
![]() Lyaly, ojan lyózan hejesírásért, lyelenleg ne fállyon a felyed! ![]() A hozzászólás módosítva: Okt 27, 2013
Ezt a szót sem értem. Bár már itt valahogy mégis van ékezet. Magyarban a fejében szóra hasonlít leginkább. Talán azt jelenti?
Nem tudom, de minden windfos frissítést letiltottam egy ideje. Tönkre tesi az XP-t szerintem Bill Gates megéhezett.
Win7 van a gépemen. Amikor elfogy az adatkeretem akkor szoktam automatára állítani. Most viszont manuálra.
Szerintem a Win8-at szeretné eladni.
felyeben.
Innen az ekezet, valaminek a felyében , es nem a fejeben az agyaban. A valaszom "zolika60"-nak is.
Milyen válasz?
![]()
Ezt a medve húst nem kevered a csilisbabbal? Vagy inkább én keverem a csilisbab fogyasztóját a medvével?
a " felyeben" az egy link, az a magyar szo amit hasznaltam.
Ha már kaja... A kedvesem alkotta: kakaós, ostoros kalács (finom foszlós és megacsokis) valamint káposztás batyu. Utóbbi ropogós leveles tésztával, krémes sós-borsos dinsztelt káposzta töltelékkel.
Hat nehez lesz megmagyarazni, "ahelyett hogy", "valamiert csereben" ilyenek helyetesitesere hasznaljuk.
Ctrl-F "felyében" a kovetkezo linkeken; Bővebben: Link Bővebben: Link Bővebben: Link Bővebben: Link Ez mar egy forum szabalyzat, tehat letezik ez a szo a magyar nyelvben
Nekem felhozott 5 270 találatot a gugli és mind a fejében szó helytelen (hejtelen) használata volt pl. ellenszolgáltatás felyében. Ez az LY az itt született magyaroknak se egyszerű, nem még annak, aki online szeretne magyarul tanulni. Riszpekt Lacinak... @ vicsys: Jajj a hasam, belemart az éhség...
A hozzászólás módosítva: Okt 27, 2013
Inkább itt keresd: Magyar helyesírás... megbízhatóbb forrás.
![]()
No, a medve nem csilis bab, mert ha a medve csilis bab lenne, akkor azt mondanánk rá, hogy csilis bab, nem pedig azt hogy medve. És miért, mert ha a medve nem csilis bab. by Besenyő P.
![]()
Koszi hogy segitesz , de nekem csak helyesen irni kenne megtanulni , amivel gondom van az az itt tanult szakszavak elektronikabol, amivel nem tudok mit kezdeni ithon.
Szamóca! Te veszélyes ember vagy rám nézve. Többet nem nyitom meg linkjeidet! Majdnem leestem a székről a röhögéstől. Ki ment volna holnap helyettem dolgozni?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |